Saddako Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 Tahle hra ma vetsinou dost nizke hodnoceni, ale zajimalo by me zda je ta hra doopravdy tak spatna a zda je pripadne nejaka jina a lepsi alternativa podobne hry. Hrali jste to? Mate neco principielne podobneho, ale podstatne lepsiho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 Například Heavenly sword je určitě lepší než golden axe (nevím jak vypadá na ps3 hrál jsem jen na xku) ale heavenly sword mě bavil víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galarik Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 Golden axe se vyhni. Technický problémy a neprorpaovaná hratelnost z too dělají flustrujcíc nudu. Jdi do Heavenly Sword - vpodstatě totéž, jen stokrát lepší naprosto po všech stránkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saddako Odesláno Listopad 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 njn. bal jsem se, ze to uslysim :( na obrazcich to vypadalo celkem slusne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrAySr Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 Tuhle hru Golden Axe ti muzu naprosto doporucit je to naprosta pecka a heavenly se nevyrovna tim ze to neni tak preplacany a prehnany. Normalni boje kde se jich na tebe nehrne 100 jak v heavenly sword. Muzu naprosto doporucit. Kdyztak se koukni na naky videa z youtube. Konkretne naky IN-GAME video ne zadnej trailer :):):psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saddako Odesláno Listopad 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Nejak postradam na PS3 slusny fantasy hry :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mahutak Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 Prosím o pomoc, mám tuto hru a koupil jsme si ji kůli tomu že jsem hrál její předchůdce :))) a taky, že jsem se díval na ingame videa kde se mi hra zalíbyla, když jsem pak zjistil, že hra je ve FullHD 1080p tak jsem si ji pořídil problém je, ale ten že když hru spustím tak je v 720p jak to mám udělat abych ji spustil ve full HD kdyz PS3 mám ve full HD obraz a i nastavení displeje mám 1080p hry které fullHD podporují mi také běží ve fullHD bez problému....Prosím pomoct kdo ví jak to nahodit ve full HD nebo za každý nápad budu rád. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nail Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 Dotaz k nekomu kdo nepodleh hodnoceni a hra ho chytla jako me dosel sem ted na hrad do mist kde foukaj tlamy a sfouknou te z rimsy. prvni sem "vypnul" druhym kouzlem ale pak je tam dalsi kterou se mi nedari vypnout ani preskocit nevite jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.