Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 150
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
já už nic nechci :D, dárky už jsem dostal předčasně... macbook, iPhone... and other apple stuff

jediné co bych si přál je dokopat se k učení... :( tohle přání se mi asi nesplní takže nic :(

jo asi tak:)pral bych si k vanocum tak 100Kg vule na uceni:cheesygrin:jenze na svete je tolik veci ktery te tahnou od uceni....holky hry pc zabava pivo....atd-:cheesygrin:

Odesláno

no já mam hlavně SNB bundu, a víc nepotrebuju, samozrejme si jeste neco koupim :) minulej rok jsem dostal penize ktery mi pak pomohly k PS3.

a kdybych nemel k vanocum tu bundu, tak asi ty penize a setril bych na neco vetsiho(NTB treba) ale spis bych za to koupil hry no :D

LOPO_X: no jak se to vezme, nečí rodiče už si třeba zvykli a dávají víc peněz stranou...

...ale mě nosí dárky Ježíšek takže rodiče jsou v suchu :)...

Odesláno

Ja si prajem 2DVD+2CD kompilaciu Within Temptation - Black Symphony....ak to dostanem budem uplne stastny...a inak cim som starsi tym menej mi zalezi na darcekoch a viac sa tesim na atmosferu, ked sa cela rodina zide dokopy.

P.S.:Mama sa ma v poslednom case stale vypytuje na to ake parametre by mala mat nahrada za moj 4 roky stary komp, tak uvidime :cheesygrin:

Odesláno

1) ať jsem zdravej i blízcí (přání)

2) ať lidi na foru dostanou rozum

3) ať jsem příjemnější na vás :) i když nevím jestli si to zasloužíte

4) ať mi to vydrží s přítelkyní :)

5) co se týče přímo dárků, tak nechci nic :)

6) a vám přeju ať si ty vánoce užijete, ať si vážíte dárku, které dostanete, protože jednou poznáte cenu peněz...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu