Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

co si přejete k Vánocům?

N1cCo

Recommended Posts

• Odpovědi 150
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

já už nic nechci :D, dárky už jsem dostal předčasně... macbook, iPhone... and other apple stuff

jediné co bych si přál je dokopat se k učení... :( tohle přání se mi asi nesplní takže nic :(

jo asi tak:)pral bych si k vanocum tak 100Kg vule na uceni:cheesygrin:jenze na svete je tolik veci ktery te tahnou od uceni....holky hry pc zabava pivo....atd-:cheesygrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no já mam hlavně SNB bundu, a víc nepotrebuju, samozrejme si jeste neco koupim :) minulej rok jsem dostal penize ktery mi pak pomohly k PS3.

a kdybych nemel k vanocum tu bundu, tak asi ty penize a setril bych na neco vetsiho(NTB treba) ale spis bych za to koupil hry no :D

LOPO_X: no jak se to vezme, nečí rodiče už si třeba zvykli a dávají víc peněz stranou...

...ale mě nosí dárky Ježíšek takže rodiče jsou v suchu :)...

Odkaz ke komentáři

Ja si prajem 2DVD+2CD kompilaciu Within Temptation - Black Symphony....ak to dostanem budem uplne stastny...a inak cim som starsi tym menej mi zalezi na darcekoch a viac sa tesim na atmosferu, ked sa cela rodina zide dokopy.

P.S.:Mama sa ma v poslednom case stale vypytuje na to ake parametre by mala mat nahrada za moj 4 roky stary komp, tak uvidime :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

1) ať jsem zdravej i blízcí (přání)

2) ať lidi na foru dostanou rozum

3) ať jsem příjemnější na vás :) i když nevím jestli si to zasloužíte

4) ať mi to vydrží s přítelkyní :)

5) co se týče přímo dárků, tak nechci nic :)

6) a vám přeju ať si ty vánoce užijete, ať si vážíte dárku, které dostanete, protože jednou poznáte cenu peněz...

Odkaz ke komentáři

Ty voe ja nechapem skoro vsetci dostavate veci za 10 000 a viac :shock: . Ja dostanem klavesnicu Logitech G11 a to je vsetko.... ne ze by nasi nemali prachy ale neviem preco, na vanoce nam drahe veci nedavaju :( . Neco chcem - kupim si :D

EDIT: zase mi to ale az tak nevadi :D Vynahradza sa to cez rok (sem-tam) :P

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu