Marklar Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2008 koukam ze na tom nikdo zatim neni jak ja :) v mym okoli se vanoce(jako davani darku) zrusili ...takze to budou jen svatky klidu a ''pres''miru :P :) Hm tak to ti nezavidim (a nechapu) vanoce sou vo darcich prece:) Citovat
Rajce Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2008 Hm tak to ti nezavidim (a nechapu) vanoce sou vo darcich prece:) To se pleteš... Citovat
Marklar Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2008 To se pleteš... Jako je to parada bejt s rodinou apod. Ale darky hrajou hlavni roli jen se podivej jaky silenstvi se vokolo toho vzdycy deje. Citovat
Steel Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2008 Vánoce jsou o tom aby byla rodina a blízcí pohromadě :-). I když dnes už to tak ve vědšině rodin nebývá :-) . Nejde o to dostat nejaký extra drahý dar, ale potešit druhé. Citovat
Marklar Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2008 Vánoce jsou o tom aby byla rodina a blízcí pohromadě :-). I když dnes už to tak ve vědšině rodin nebývá :-) . Nejde o to dostat nejaký extra drahý dar, ale potešit druhé. JJ potesit druhy darkama :-D Citovat
Steel Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2008 No dobre ale nejde o to dát darek za 10.000 ale jde o to si vzpomenout ;) . Ale je fakt, že dnes už jsou vanoce jen da se řict o darkach..Ale taky o té vánoční pohodě :-) Citovat
Marklar Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2008 No dobre ale nejde o to dát darek za 10.000 ale jde o to si vzpomenout ;) .Ale je fakt, že dnes už jsou vanoce jen da se řict o darkach..Ale taky o té vánoční pohodě :-) jasne to me ani nenapadlo za 10k. A fakt je to fakt :-) rodice daj detem darky a radujou se z radosti deti a i presne naopak pak sou vsichni stastny = vanocni pohoda :-) Citovat
LOPO_X Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2008 Pro mne jsou vanoce dovolena 14 dni aspon spocnu. Jinak ja vice davam nez beru tatovi okolo 1500,- segre okolo 1000,- mame okolo 1500,- a svoji drahe polovicce okolo 2000,- ( poradte co ji koupit uvazuju o nejakem sperku na krk a spodnim pradle ) takze darku bude z me strany dost. Mam lepsi pocit z toho jak nekdo dostane muj darek a ma z nej radost nez z toho co si vybera mam radost ja Citovat
TwiCe Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2008 jo driv bylo taky jedinym duvodem teseni se na vanoce darky... :) a je fakt ze dat nekomu darek je mnohem hrejivejsi nez ho dostat :) (jeste kdyby to bylo zadarmo :D ) Citovat
dafsig Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2008 ja budu mit bud notebook a nebo novy nadupany veci k pc ( procesor, zakl. desku, ramku, graf. desku) boty na snb, sluchatka k psp atd. Citovat
Barborak.Filip Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2008 ja budu mit bud notebook a nebo novy nadupany veci k pc ( procesor, zakl. desku, ramku, graf. desku) boty na snb, sluchatka k psp atd.mužu se jen zeptat kolik ti je?:)...nebo že máš takovyhle vyhledy na dárky?:)nebo máš tak "štědrý":roll::):) rodice? Citovat
TyraniusXf_M00N Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2008 X-ko mam , tak si nadělim novej komp a pořádnou televizi :) komp - GameBox Q/ C2Q Q9400/ Intel X48/ 4GB/ GTX280 1GB/ 2x 500GB 7.2k/ 11v1/ DVD±RW/ VIS HP CZ telka- Plazma TV Panasonic VIERA TH-50PY700P už mam objednáno z alzy tak se těšim :)) Citovat
Tazcz Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2008 Tak pro me to bude konecne chvile klidu a vypnuti od vecnyho premejsleni o praci...Kdyz si nadelim WOW: WotLK datadisk, tak budu levelovat a kdyz ne, koupim si Bioshock a Tomb raidera na PS3 a budu si spokojene hrat nikym nerusen :) Citovat
piggy Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2008 1) řízek a salát 2) Plzeň 3) sex 4) klidný spánek 5) abych se už tenhle rok konečně dostal na vejšku 6) aby tohle forum frčelo dál v roce 09 Tohle mně totálně k Vánocům stačí.... Jinak jste materialisti. :) Citovat
Anonymous_ Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2008 1) řízek a salát2) Plzeň 3) sex 4) klidný spánek 5) abych se už tenhle rok konečně dostal na vejšku 6) aby tohle forum frčelo dál v roce 09 Tohle mně totálně k Vánocům stačí.... Jinak jste materialisti. :) To toho chces nejak moc ne? :D A ano, jsem materialista, co je na tom, ze nejvetsi radost mam z veci :D :P (ktere si vetsinou koupim sam) Jinak .. Vanoce samozrejme o darkach nejsou a nekdy zasnu, co tu lidi dostanou/preji si etc.. :D Citovat
piggy Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2008 To víš, jsem náročnej. :P Citovat
Tazcz Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2008 Tak kazdopadne je to hlavne o tom volnu (coz oceni hlavne my pracujici), pohode, pri ktere se jezdi po navstevach a rodiny se shazi dohromady, no a o tech dobrotach, ktere uz prez 3/4 roku nemuzu z vahy shodit :) Citovat
kruta Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2008 Mě stačí to že už jsem si koupil plazmu 102cm s FullHD a HDMI kabel,router,nějaké to oblečení za 5k:D a stačí mi to;)díky mami a tati...:lol: Citovat
piggy Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2008 Mě stačí to že už jsem si koupil plazmu 102cm s FullHD a HDMI kabel,router,nějaké to oblečení za 5k:D a stačí mi to;)díky mamy a tati...:lol: To Ti fakt stačí jo?:shock: Citovat
kruta Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2008 Jo stačí...nejsem moc náročnej:lol:...né fakt tu televizi potřebujeme;)Jinak budu mít zase do února hovno kdy bude nový mobil...:P Citovat
Cloud.M@-T€R Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2008 Mě stačí to že už jsem si koupil plazmu 102cm s FullHD a HDMI kabel,router,nějaké to oblečení za 5k:D a stačí mi to;)díky mamy a tati...:lol: jak mužeš napsat: díky mamy a tati .... :dozey: Citovat
†mefistos† Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2008 ja chci řidičák a taky ho dostanu.. takže spokojenost...:) Citovat
white Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2008 Já bych si přál... :) :? Aby sem byl spokojenej s tím jak se budu dál rozhodovat a aby natočili nejlpeší komedii která by mě neomrzela. Jinak já už jsem si to vybral... V březnu Xbox 360 v říjnu Notebook, pěknej Notebook. Citovat
kruta Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2008 jak mužeš napsat: díky mamy a tati .... :dozey: A proč ne?Chybovat je lidské...:blink: Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.