Marklar Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 koukam ze na tom nikdo zatim neni jak ja :) v mym okoli se vanoce(jako davani darku) zrusili ...takze to budou jen svatky klidu a ''pres''miru :P :) Hm tak to ti nezavidim (a nechapu) vanoce sou vo darcich prece:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Hm tak to ti nezavidim (a nechapu) vanoce sou vo darcich prece:) To se pleteš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marklar Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 To se pleteš... Jako je to parada bejt s rodinou apod. Ale darky hrajou hlavni roli jen se podivej jaky silenstvi se vokolo toho vzdycy deje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Vánoce jsou o tom aby byla rodina a blízcí pohromadě :-). I když dnes už to tak ve vědšině rodin nebývá :-) . Nejde o to dostat nejaký extra drahý dar, ale potešit druhé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marklar Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Vánoce jsou o tom aby byla rodina a blízcí pohromadě :-). I když dnes už to tak ve vědšině rodin nebývá :-) . Nejde o to dostat nejaký extra drahý dar, ale potešit druhé. JJ potesit druhy darkama :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 No dobre ale nejde o to dát darek za 10.000 ale jde o to si vzpomenout ;) . Ale je fakt, že dnes už jsou vanoce jen da se řict o darkach..Ale taky o té vánoční pohodě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marklar Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 No dobre ale nejde o to dát darek za 10.000 ale jde o to si vzpomenout ;) .Ale je fakt, že dnes už jsou vanoce jen da se řict o darkach..Ale taky o té vánoční pohodě :-) jasne to me ani nenapadlo za 10k. A fakt je to fakt :-) rodice daj detem darky a radujou se z radosti deti a i presne naopak pak sou vsichni stastny = vanocni pohoda :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Pro mne jsou vanoce dovolena 14 dni aspon spocnu. Jinak ja vice davam nez beru tatovi okolo 1500,- segre okolo 1000,- mame okolo 1500,- a svoji drahe polovicce okolo 2000,- ( poradte co ji koupit uvazuju o nejakem sperku na krk a spodnim pradle ) takze darku bude z me strany dost. Mam lepsi pocit z toho jak nekdo dostane muj darek a ma z nej radost nez z toho co si vybera mam radost ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 sexualni pomucky.?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 jo driv bylo taky jedinym duvodem teseni se na vanoce darky... :) a je fakt ze dat nekomu darek je mnohem hrejivejsi nez ho dostat :) (jeste kdyby to bylo zadarmo :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 ja budu mit bud notebook a nebo novy nadupany veci k pc ( procesor, zakl. desku, ramku, graf. desku) boty na snb, sluchatka k psp atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 ja budu mit bud notebook a nebo novy nadupany veci k pc ( procesor, zakl. desku, ramku, graf. desku) boty na snb, sluchatka k psp atd.mužu se jen zeptat kolik ti je?:)...nebo že máš takovyhle vyhledy na dárky?:)nebo máš tak "štědrý":roll::):) rodice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TyraniusXf_M00N Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 X-ko mam , tak si nadělim novej komp a pořádnou televizi :) komp - GameBox Q/ C2Q Q9400/ Intel X48/ 4GB/ GTX280 1GB/ 2x 500GB 7.2k/ 11v1/ DVD±RW/ VIS HP CZ telka- Plazma TV Panasonic VIERA TH-50PY700P už mam objednáno z alzy tak se těšim :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Tak pro me to bude konecne chvile klidu a vypnuti od vecnyho premejsleni o praci...Kdyz si nadelim WOW: WotLK datadisk, tak budu levelovat a kdyz ne, koupim si Bioshock a Tomb raidera na PS3 a budu si spokojene hrat nikym nerusen :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 1) řízek a salát 2) Plzeň 3) sex 4) klidný spánek 5) abych se už tenhle rok konečně dostal na vejšku 6) aby tohle forum frčelo dál v roce 09 Tohle mně totálně k Vánocům stačí.... Jinak jste materialisti. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 1) řízek a salát2) Plzeň 3) sex 4) klidný spánek 5) abych se už tenhle rok konečně dostal na vejšku 6) aby tohle forum frčelo dál v roce 09 Tohle mně totálně k Vánocům stačí.... Jinak jste materialisti. :) To toho chces nejak moc ne? :D A ano, jsem materialista, co je na tom, ze nejvetsi radost mam z veci :D :P (ktere si vetsinou koupim sam) Jinak .. Vanoce samozrejme o darkach nejsou a nekdy zasnu, co tu lidi dostanou/preji si etc.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 To víš, jsem náročnej. :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Tak kazdopadne je to hlavne o tom volnu (coz oceni hlavne my pracujici), pohode, pri ktere se jezdi po navstevach a rodiny se shazi dohromady, no a o tech dobrotach, ktere uz prez 3/4 roku nemuzu z vahy shodit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Mě stačí to že už jsem si koupil plazmu 102cm s FullHD a HDMI kabel,router,nějaké to oblečení za 5k:D a stačí mi to;)díky mami a tati...:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Mě stačí to že už jsem si koupil plazmu 102cm s FullHD a HDMI kabel,router,nějaké to oblečení za 5k:D a stačí mi to;)díky mamy a tati...:lol: To Ti fakt stačí jo?:shock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Jo stačí...nejsem moc náročnej:lol:...né fakt tu televizi potřebujeme;)Jinak budu mít zase do února hovno kdy bude nový mobil...:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Mě stačí to že už jsem si koupil plazmu 102cm s FullHD a HDMI kabel,router,nějaké to oblečení za 5k:D a stačí mi to;)díky mamy a tati...:lol: jak mužeš napsat: díky mamy a tati .... :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 ja chci řidičák a taky ho dostanu.. takže spokojenost...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 Já bych si přál... :) :? Aby sem byl spokojenej s tím jak se budu dál rozhodovat a aby natočili nejlpeší komedii která by mě neomrzela. Jinak já už jsem si to vybral... V březnu Xbox 360 v říjnu Notebook, pěknej Notebook. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 jak mužeš napsat: díky mamy a tati .... :dozey: A proč ne?Chybovat je lidské...:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.