tommy872 Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 To mě bude uplně stačit když napadne sníh a nebudou přecpaný sjezdovky8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Já už dáreček dostal. Notebook :D .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popoprdie Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 1) ať jsem zdravej i blízcí (přání)2) ať lidi na foru dostanou rozum 3) ať jsem příjemnější na vás :) i když nevím jestli si to zasloužíte 4) ať mi to vydrží s přítelkyní :) 5) co se týče přímo dárků, tak nechci nic :) 6) a vám přeju ať si ty vánoce užijete, ať si vážíte dárku, které dostanete, protože jednou poznáte cenu peněz... takovy kycovity prani :D ja chci nejakej monitor/tv do 14 000 ve skole mi to jde sem chytrej :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 já chci přání co má smysl...a radši než nějakej blbej monitor chci ať mám rok pokoj od nepříliš chytrejch dětí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel75 Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 To všichni chcou NTB a já o prázdkách poctivě dřel a tedka už NTB mám :D jinak bych chtěl helmu na lyže !!!! Bez ní už nikdy :D málem mi zachránila život Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soldacz Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 takže už jsi po smrti když ti málem zachránila život? XD ..vůbec netuším většinou na to přijdu až tak měsíc po Vánocích a mlátím se do hlavy jaktože sem si na to nevzpoměl dřív...xD Vlastně jo přeji si, aby se něco stalo profesorce z matiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 asi notebook, jelikoz asi pujdu na skolu, kde ho budu na 100% potrebovat ( skola, kde jsou na netu ucebnice,online testy), takze jestli tam pujdu,tak mam i vetsi sanci,ze ho dostanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Ja si přeju Xbox 360 Elite a SAMSUNG LCD TV 24 T240HD s DVB-T tunerem. .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 aspoň 2 Ferrari, jedno Porsche, novou vilu s bazénem a sexy personál xD ... realita .. oblečení, nějaký to překvápko (jako každej rok, aspoň něco o čem nevím, že dostanu... nejlepší ;)) .. nějakej ten peníz, atd elektroniku si kupuju ze svýho (občas dostanu přidáno něco málo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h0mer Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Autorádio do auta by mi udělalo radost ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Já bych si přál vidět ježíška:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 no protoze sem si autak koupil sam tak b y me mohl jezisek prinest novou zadní optiku na Škodu octavii 01-08 to by me stacilo, popripade kdyby mu zbyly nejaky kačky tak nejakej subwoofery popřípadě nějaké zadní křídlo, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Já bych si přál dostat dárek :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 ^^ Dostal si ode mně thanks. Stačí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vashut Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Tak moje přání je příspěvěk na Xboxka (dostanu příspěvek 1000). Od Babičky peníze - 1000 kč. Od Tety peníze - 1000 kč. Překvapení? Prý taky bude ... sprcháč. Nereálné přání: Sníh, dobří kámoši (jsou, ale chtělo by, aby se rozmnožili :D), trochu více soustředěnosti. Dlouhodobé, každoroční přání: Dodělat školu, vlézt na výbornou vejšku, která mě následovně pošle do pěkné práce, která mě bude bavit (peníze jsou vedlejší, ale kariérní růst je podmínkou). V posledních 2 odstavcích jsem toho mnoho zapomněl, ale to je dobře. Kdybych zapomněl ... Hezké Vánoce a krásný Nový rok ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Listopad 17, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Ja nechci nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 No tak psp by se šiklo :-D no, ale mě stačí ps2, pařim tekkena a gran turismo ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomx99 Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 moje prani je Asus eee 901 ale to by mi nasi asi nekoupili.. na nej si budu muset vydelat sam.. dalsi je aby me vzali na "cerno" tady do jedny fabriky abych si mohl vydelavat po vykendech.. a jinac sem rekl ze chci sluchatka Koss porta pro & veci na kolo (svetla , blatniky , rohy , mozna i tachometr ) a budu spokojenej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L053r Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Tak zimní bunda za 2500kč, lyže 5000kč ale hlavně at jsem zdravej a at mě vydrží vztah... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 plenky huggies,kočárek značky přidej plyn,a panenku chucky:dozey: jinak NTB a překvapení:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Realne: SNB, bundu, kalhoty... staci :) jeste bych chtel nejaky prachy na silvestra x'D Nerealne: aby odesel Dante... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 ja chci to co normalni lidi at je na svete klid a mir (USA at de dom z Iraku a on da pokoj) jinak asi kešovicu a to je all obleceni samozrejmost ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 termix >tak dej anketu xD k tematu... k vanocum chci novej mobil a vubec newim co si vyberu puvodne sem mel nejakej E-ten vybranej ale ted bud cihlu (iphone) nebo jinou cihlu (samsung omnia) uvidim jak mi to vyjde.. :) pak este druhej ovladac na xko, a par her... a uz konecne poradnou holku (xDDD) EDIT > jak tu pigi pise aby odesli amici z iraku tak souhlasim a chci aby tady postavily radar xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grinderwolf Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Pral bych si nejaky dily Punishera co vysly u nas tak doufam, ze je jeste nekde budou mit:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Narli: jsem rád, že jsem mohl být tvým předčasným ježíškem :D jinak: finanční příspěvky na nějaký cajky na kolo, každoroční klasika, letos se těšim na brejle od OAKLEY :)) pro mě bude ježíšek na jaře, kdy sem připluje kontajner z USA .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.