Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

co si přejete k Vánocům?

N1cCo

Recommended Posts

nějaký obyč notebook na kerý si přidám ...potom takový věci s kerejma se tu nebudu svěřovat...však vy víte :D viz avatar atd...:love: xD

no a pak taky aby se tu ti nej členové na Silvestra sešli a tak nějak pokecali na chatboxu nebo třeba skupinovej chat na icq... myslím tím lidi jako tek,sparco,nil3e,gejms,dante(na icq vám nedá ban xD) zavora,narliza,anonym,snad i enemy xD,Han,lukez,možná i já xD rád bych s váma pokecal...,mareček,metuj,will,motoo...atp... prostě elita fora :)

vím ze nekery z nich prakticky neznám ale tak nevadí :) a ty kery sem nejmenoval se nezlobte je to jen přání a všechyn neznám xD

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 150
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

ja si preju abych mel stesti...kdyz budu mit stesti tak budu mit vsechno co chci...asi to uz ted napisu na papir vlozim do obalky a dam za okno aby si to Ježíšek mohl precist a aby vedel co mi daat!!jinak chcu prozit klasne svatky se svojim milackem a dobry znamky..vic nepotrebuju...

ENJOY:love:

Odkaz ke komentáři

nepreju si nic..nic nepotrebuju(no i kdyz) spis mi nema kdo co koupit.. jinak conter ty pises pekne sci-fi o tom ze tady ti alkoholici(skoro vsichni) co tam jmenujes budou na silvestra sedet doma u compu....

edit:nesnasim vanoce...stejne si delame radost sami o vanocich..s kamosema jdeme bud chlastat nebo pobihame na tripu..

Odkaz ke komentáři

No já vidim že ty dospělí promluvili ae jako ... je pravda že děti se nemaj rozmazlovat a už vůbec nevidim důvod proč harantům kupovat ntb za 15tku ... já mam narozky 1.1 tak je mam s vanocema spojeny takze budu chtit a už mam ujednáno (bez keců rodičů) že to bude :

ATI HD4850

G15 nebo podobny

creative fatal1ty gaming headset

nejakou gamesu

a urcite dostanu hadry ..

nic skromnyho , ale na to ze segra ktera je na vsechno leva dostane 15tkovej notas na multimedia za 16 000 ...

Odkaz ke komentáři

Sakra všichni NB, stačí my teď když procházím vlakem a všude vydim omlaceny 17tky NB, mam svůj 3 roky starej Acer Extensa 5220 (z bazaru za 3500kč[1 měsíc prazdnin na brigádě]) a dělám na něm mnohem víc věcí než ty lidi v tom vlaku, s těma nadupanejma 17náckama. :D

Ale trošku off, takže:

Půlku peněz na řidičák na motorku

a

Návrat Typek^(a)

Odkaz ke komentáři

je to off, ale kdo byl ten Typek? ho nak neznam a jinak nechapu proc se tenhle thread kazdej rok zaklada akorat se tu kazdej chlubi co dostane a jak je bohatej a ostatni co nemaj prachy akorat muzou zavidet. muzete udelat jeste thread kolik vydelavaj vasi rodice/vy..... :dozey:

Odkaz ke komentáři

no já k vánocům chtěl pouze GTA chinatown wars - nic víc, nic míň - vše co potřebuji mám.

Ale nakonec sem si vybal vylepšení počítače - chinatown wars koupím si pak sám.

A zase nic víc nechci, prostě jenom to vylepšení počítače a sem happy člověk.

Edit:. přidám si na něj - rigáda mě vynesla dost, takže přidám ať se hraje o to líp

Edit2: ještě mě napadlo, že bych chtěl sex se všema těma pěknýma holkama jako Carmen Luvana, Carmen Electra a pak XY holek z naší ze školy, z různých akcí. (jako promoakce - hostesky, letušky..atd.) .. no prostě se všema těma bohyněma :D

Celkem mi to vychází, že kdybych měl 1 na celou noc a jel každý den, tak bych šupal až do půlky června xD .. no a pak bych si vzpamatovával do vánoc a na vánoce bych si přl s těma slečnama druhý kolečko :-D

Odkaz ke komentáři

stacilo by, aby me nikdo neotravoval s toudle zbytecnosti zvanou vanoce, to by pak byly krasne svatky a v podstate i nejlepsi darek :) nic si nepreju, z povinnosti koupim tech par capin, strom a kapra pro mou rodinu a budu se radovat, ze mam zas na rok klid (to je nejvetsi radost, kterou z vanoc mam).

btw ja v dectvi nedostal ani blby lego, nebo autodrahu ... kdyz tu pozoruju ty notebooky za 15k, nova pc atd, tak se musim smat. ale nic ve zlem, preju vam to, doba si to zada ;)

Odkaz ke komentáři

Jediný co si přeju je to, abych se přestal hádat s lidma, na kterých mi záleží a všechno bylo o něco lepší ...

A jak už tu zaznělo, aby tu na fórumu dostali lidi rozum ... Je to sice nemožné, ale za zmínku to stojí ...

Btw. pánové ... Jednou někdo moc chytrej řekl, že je lepší dávat, než dostávat ... Kdyby jste se raději přiznali, vy sobečci, co vy koupíte rodičům ...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu