Carmine Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 někde na www.xboxweb.cz byl jednodušší návod kde stačila jedna sítovka . Jinak asi budeš muset počkat až na podzim ale nikdo ti nezaručí že to pujde edit: tady jsem ti to našel http://forum.xboxweb.cz/viewtopic.php?f=7&t=28 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos1 Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 Podle toho, jaký máš account... Na US to pokud se nepletu lze. US účet mám a na něm to nejde. Nejde to ani na UK. Musim si počkat na českou podporu live a pak to snad půjde stáhnout.... VPN je moooc složitý nastavování atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 Cau,nevite co se deje ze nikdo nehraje multiplayer?? Nemuze me to nikoho najit v zadnem modu ani ne v horde??Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 Stahování přes VPN je trochu mystérium.Radši počkej na ofiko live u nás.A jinak s tím multiplayerem-spousta lidí hraje social,ale jestli nemáš alespoň jeden dodatečný pack(mapu),tak to hrát nemůžeš.A jinak já hraji skoro denně.ale na novém profilu---romanenenek2277.Ten starý roman2277 mě zablokovali ani nevím proč!(a ještě jsem přišel na něm o všechny DLCčka).Prasata,kdyby radši něco udělali s tím hacklým score v hordách.Idioti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Pozor, kdo o tom neví, tak do 28. října jsou zvýšeny expy 4-krát, a poté od 29.10. do 1.11. budou expy zvýšeny 31-krát. Takže, kdo chce se dostat na 100. lvl, á perfektní příležitost, můj odhad je, že nováčci by to mohli zvládnout během jednoho dne. :D, zatímco ostatní to mají za kolem 6 měsíců hraní. :D A pozor ještě navíc se dají koupit všechny DLC za pouhých 400 MSP, ale tato nabídka skončila 17.10., ale stále je na live, ale nutno použít VPN k nákupu a stažení zbylých 4%, ale ušetříte 1360 MSP, takže, kdo nějaké DLC nemá rychle kupujte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Takže dnes jsem se v jednom sezení dostal z 1. levelu na level 100. :D Myslím, že to je rekord. :D :D Ne vážně tento víkend expy 32-krát. Takže jděte do toho, pro ty co dosáhnou lvl 100 čeká nějaký in-game bonus v GoW3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FlashCZ Odesláno Listopad 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2010 Ahoj mám problém. Mám ve všech mapách v hordě wretchy a dokonce na mě střílej z brokovnice? nevíte někdo jak je to možné? popřípadě jak to odstranit? Hru jsem hrál po dlouhé době když jsem přešel na český live a stáhl si all fronts DLC. A hned od začátku to dělá tohle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Ahoj, nevíte někdo jak si mám v kampani změnit uroveň obtížnosti když zž to mám rozehrany? Přecenil jsem svoje síly, potřebuji nižší úroveň, děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Kolik ma tahle hra levelu? Bojim se chvile, kdy mi nabehnou zaverecny titulky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fallencze Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 cao, hrajete porad nekdo hordu nebo gears of war 2? nejlepe nekdo s headsetem? zatim mam fakt stesti na lidi a nedostavame se pres 10vlnu, tak me nebavi kecat si tam sam :D a hlavne bych se rad nekam propracoval.. dejte vedet nebo si me rovnou pridejte nick na live - fallenrepresent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Kolik ma tahle hra levelu? Bojim se chvile, kdy mi nabehnou zaverecny titulky :D 5 actu, kazdej ma ale myslim ruzne mnozstvi levlu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 cao, hrajete porad nekdo hordu nebo gears of war 2? nejlepe nekdo s headsetem? zatim mam fakt stesti na lidi a nedostavame se pres 10vlnu, tak me nebavi kecat si tam sam :D a hlavne bych se rad nekam propracoval.. dejte vedet nebo si me rovnou pridejtenick na live - fallenrepresent Já ho hraji denně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukys.96 Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Kupovali jste si MP mapy za body, nebo jste si kupovali nějakou speciální edici i s těma mapama? Já mám totiž jenom hru, a docela rád bych si zahrál multiplayer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 já mám limitovku, kde byl kod na stažení všech map-packů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukys.96 Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 ahoj, neprojel by někdo se mnou kampaň na nejtěžší obtížnost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 ahoj, neprojel by někdo se mnou kampaň na nejtěžší obtížnost? Jen pro info stačí když ty budeš mít obtížnost na insane a druhý spoluhráš na easy, tobě se bude počítat všechno na nejtěšší obtížnost a druhej hráč ti lehce projde těžký místa ma checkpoint a ty se automazicky respamneš u něj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StReAd Odesláno Květen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2011 Už stahuju Gears Of War 2, tak doufám, že si se mnou někdo zahraje třeba zejtra, ale upozorňuju, že to budu hrát poprvý v životě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StReAd Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Tak, teď jsem to vypálil, zahrál by si se mnou někdo? Jsem úplný začátečnik, mikrofon nemam, ale můžeme si psát přes ICQ ve volných chvílých :D :D, nebo se přes ICQ můžeme jen domluvit co a jak, když tak PM nebo si mě přidejte: GT: BraveDruid21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iceman29 Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Já bych si klidně zahrál, ale musím upozornit, že s hraním přes net nemám absolutně žádné zkušenosti. Tak kdyby někdo poradil co a jak, tak proč ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 Klidně si zahraju, přidejte si mě na ICQ ( je v podepise) nebo přímo na Live - Cartman182 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Pro ty kdo jeste hraji MP GoW a nevi o to, budou pred vydanim GoW3 kazdy vikend super-xp vikendy, rozvrh je nasledujici... 26. -29. srpna - 10krát více zkušeností 2. - 5. září - 15krát více zkušeností 9. - 12. září - 20krát více zkušeností 16. - 19. září - 25krát zkušeností Zdroj: xboxweb.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Červenec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 Hrajete to ještě někdo přes live? rád bych s někým zahrál ale nemám ským. Tak se kdyžtak ozvěte. Budu rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Červenec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2012 Občas.Ale radši Gears 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.