Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Gears of War 2

KILLaMH

Recommended Posts

• Odpovědi 122
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Podle toho, jaký máš account... Na US to pokud se nepletu lze.

US účet mám a na něm to nejde. Nejde to ani na UK. Musim si počkat na českou podporu live a pak to snad půjde stáhnout.... VPN je moooc složitý nastavování atd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 1 month later...

Stahování přes VPN je trochu mystérium.Radši počkej na ofiko live u nás.A jinak s tím multiplayerem-spousta lidí hraje social,ale jestli nemáš alespoň jeden dodatečný pack(mapu),tak to hrát nemůžeš.A jinak já hraji skoro denně.ale na novém profilu---romanenenek2277.Ten starý roman2277 mě zablokovali ani nevím proč!(a ještě jsem přišel na něm o všechny DLCčka).Prasata,kdyby radši něco udělali s tím hacklým score v hordách.Idioti.

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

Pozor, kdo o tom neví, tak do 28. října jsou zvýšeny expy 4-krát, a poté od 29.10. do 1.11. budou expy zvýšeny 31-krát. Takže, kdo chce se dostat na 100. lvl, á perfektní příležitost, můj odhad je, že nováčci by to mohli zvládnout během jednoho dne. :D, zatímco ostatní to mají za kolem 6 měsíců hraní. :D

A pozor ještě navíc se dají koupit všechny DLC za pouhých 400 MSP, ale tato nabídka skončila 17.10., ale stále je na live, ale nutno použít VPN k nákupu a stažení zbylých 4%, ale ušetříte 1360 MSP, takže, kdo nějaké DLC nemá rychle kupujte.

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Ahoj mám problém. Mám ve všech mapách v hordě wretchy a dokonce na mě střílej z brokovnice? nevíte někdo jak je to možné? popřípadě jak to odstranit? Hru jsem hrál po dlouhé době když jsem přešel na český live a stáhl si all fronts DLC. A hned od začátku to dělá tohle.

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

cao, hrajete porad nekdo hordu nebo gears of war 2? nejlepe nekdo s headsetem? zatim mam fakt stesti na lidi a nedostavame se pres 10vlnu, tak me nebavi kecat si tam sam :D a hlavne bych se rad nekam propracoval.. dejte vedet nebo si me rovnou pridejte

nick na live - fallenrepresent

Odkaz ke komentáři

cao, hrajete porad nekdo hordu nebo gears of war 2? nejlepe nekdo s headsetem? zatim mam fakt stesti na lidi a nedostavame se pres 10vlnu, tak me nebavi kecat si tam sam :D a hlavne bych se rad nekam propracoval.. dejte vedet nebo si me rovnou pridejte

nick na live - fallenrepresent

Já ho hraji denně.
Odkaz ke komentáři

• 3 months later...
  • 1 month later...
ahoj, neprojel by někdo se mnou kampaň na nejtěžší obtížnost?

Jen pro info stačí když ty budeš mít obtížnost na insane a druhý spoluhráš na easy, tobě se bude počítat všechno na nejtěšší obtížnost a druhej hráč ti lehce projde těžký místa ma checkpoint a ty se automazicky respamneš u něj.

Odkaz ke komentáři

Tak, teď jsem to vypálil, zahrál by si se mnou někdo? Jsem úplný začátečnik, mikrofon nemam, ale můžeme si psát přes ICQ ve volných chvílých :D :D, nebo se přes ICQ můžeme jen domluvit co a jak, když tak PM nebo si mě přidejte: GT: BraveDruid21

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...

Pro ty kdo jeste hraji MP GoW a nevi o to, budou pred vydanim GoW3 kazdy vikend super-xp vikendy, rozvrh je nasledujici...

26. -29. srpna - 10krát více zkušeností

2. - 5. září - 15krát více zkušeností

9. - 12. září - 20krát více zkušeností

16. - 19. září - 25krát zkušeností

Zdroj: xboxweb.cz

Odkaz ke komentáři

• 10 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu