^ToMmY^ Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Tak co jak to letos vidíte se sněhem ? Já celkem kladně letos těm meteorologům celkem i věřím už ve středu by jsme se měli probudit do bíla což je asi nejlepší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Máca Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Už ve středu? Sakra kde mám zimní boty :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 no kéž by, se sněhem je to v posledních letech bledý...nebo se mi to jenom zdá? :D už dlouho sem si neužil pořádnou koulovačku :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 doufám že nebude jinak budu muset hodit řetězy na BIKE xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Listopad 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 řetězy :shock: OldSchool musíš hřeby xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 myslim ze bude hafo klendra, uz poslednich par tydnu je a snih bude az po vanocich... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Tak co jak to letos vidíte se sněhem ? Já celkem kladně letos těm meteorologům celkem i věřím už ve středu by jsme se měli probudit do bíla což je asi nejlepší :) ty kráso....to je topic....neboj v Krumlově bude sníh až 2.1.2009 ve 13:30..... do tý doby bude jenom lejt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 uz aby snezilo juchuchuuu doufam ze letos bude zima bohatsi nez predesle dve sezony.. :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Tak u nas v horach uz mrzne -5 stupnu uz jenom aby zacalo prset a rano je bilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Tak u nas v horach uz mrzne -5 stupnu uz jenom aby zacalo prset a rano je bilo Tak je to i u nas uz se tesim na bilou perinu :bash: :bash: :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Tak dneska na Ještědě už byl sníh! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybi.Salat Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Zatím to se sněhem nevidím ... :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L053r Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Doufam že dobře už si chci zalyžovat pořádně na „manžestru“ prašanu a ne na nafoukanym uměle... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kravitch Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Vidím to na pořádné břečkové období. Sníh nemusím, ten patří na hory. A jéje, to mi tak připomělo, že je nejvyšší čas přezout auto na zimní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Dobry snih = zadny snih. Je z toho jen hnusna, mokra a studena kejda na ulicich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Dobry snih = zadny snih.Je z toho jen hnusna, mokra a studena kejda na ulicich. Hej to uz je druhej topic kdy s tebou souhlasim...restekp kamo:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 snih smrdi,nemam ho rad :-x a jelikoz posledni roky to se sehnem nebylo nic moc ( v praze btw) tak to ani nevidim nak dobre tenhle rok...no jo no-globalni oteplovani :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 Az bude v Praze v zime 20 stupnu, tak budu jedine stastnej. ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 jsem Sníh hater....:DTakže ho moc v lásce nemám....:):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 tedka to bude znit katastroficky ale je to tak :D Za posledni dobu nepamatuju ze bych vysel ven a ze bych se brouzdal :D Za par let bude jen lejt :P BTW Rikali ze o vanocich bude prset takze..... :P jinak uz se tesim jako malej na lyze :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2008 mám nový topiic ....jak to letos vidíte s koncem světa.....já reálně :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 No jelikož letos jedu na 3 týdny na hory (1 se školou 2 s rodiči) tak upřímně doufám že bude abysme tam jen nechodily na ňáky tury atd.... Dante? Máš THX :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 Já se postarám o sníh... to Dante:Jo,ten topic bude mít oblibu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 myslím že bude , ale jen chvíli , bohužel :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Listopad 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2008 Zatím ten sníh nevidím a nějak mi to ani nevadí :P A i když bude sněžit vezmem košťata do skate parku vyklidíme a zajezdíme :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.