GustaFoo Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 Cawte chalani mám nové PSPčko ako kukam je to verzia 3004 so softom 6.20 zatial som pocul ze flashnut sa to nedá, čo ma dosť sere :/ nevedel by niekto ci uz vymyslaju nejaky hack aj nato?? :) THX cakam odpovede :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 ne, kdyz vsude pisou ze ne, tak asi ne :dozey: kdyz neco bude, bude to tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
linuxed Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 na FW 6.20 muzes akorat pustit nektere homebrew hry diky chybe v demo hre v Patapon 2 - viz. pspgen.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martis Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 Cau, nainstaloval sem si omylem ten FW 6.20 a uz ho tam nechci mit. Porad te mi pls jak ho mam smazat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 Jaky mas PSP? Nebo lip, jakou desku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 Hod s PSPckem o zem - jinak ho nesmazes... Leda pokud mas flashnutelne PSP, tak pres pandoru muzes nahrat jinej fw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martis Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 mam psp 2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 no a jakej FW si tam mel predtim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martis Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 Mel jsem FW 5.03 M33-2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 cekej, takze ty si to mel pres ChickHEN ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 5.03 M33-2 to je přes chickHEN takže pro tázajícího udělal si něco za co by si se měl pověsit za koule do průvanu nejde to vrátit hoď to z okna:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 ale kdyz byl 5.03 M33 tak to bylo M33-6, takze pise hovadiny, tak musim zjistit, jestli je to pres chickhen :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martis Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 neni to pres chickhen normalne sem dal system update a stahl to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Podívej se pod baterku na date code Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martis Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 koukl sem se a co ti mam napsat ? Mam tam PSP - S110 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Promin, moje chyba, jak jsem pospíchal, zkopíroval jsem špatnej obrázek. Date code je pod baterkou u PSP, je to číslo a písmeno, třeba 7C. Tohle je správnej obrázek: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red_Bull_F1 Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Hele takze jsem asi v prdeli a muzu to znovu nechat hecknout nebo co teda s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 Nahazoval jsi CHickHEN? Jestli ne, tak ti pujde flash přes pandoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martis Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 nenahazoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martis Odesláno Červen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2010 ja tam ten kod nemam mam tam jenom serial no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 Takže máš PSP 1000? Každopádně jestli jsi měl plnohodnotný flash znamená to, že máš desku s prolomenym sifrováním, takže PSP pujde znovu flashnout přes pandoru a MMS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 čau mám psp-3000 ofw 6.20 a pouštím HBhry a aplikace přes half bite loader nebo jak to je. a když dám ty hry do GAMEloader a pak jak to chcu najet tak to jede v pohodě. Ale když je dám do Eloader a dám trojuhelníček tak normal modraobrazovka a asi za těch 30 sec se zapne na chvl mechanika zčerna displej a najede mi normalne menu jak tam jsou videa muzika atd... nevíte co stím je??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martis Odesláno Červen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2010 nn mam PSP-2000 ae mam to koupeny ze zahranici. JJ mam(tedy mel jsem) plnohodnotny flash . A muzes mi poradit jak se to dela pres tu pandoru nebo MMS ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Aha tak tady mi zase nikdo nepomůže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noris Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 tak jsem udělal vše podle návodu ale když to chci spustit v game/memory stick tak to nejde nebot mi to píše corupted data nevíte co stim? jo a když dám network update tak my to stahne nejnovější verzi nebo si můžu vybrat? prosím o pomoc díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.