Typan Cz Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 co máš za PSP ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max96 Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2010 Jo, a mimochodem uz je venku aj OFW 6.30 a m atu nejdebilnejsi vec co kdy byla - serazeni stazenych her podle vyrobce.....a navic vymazava mezeru v patapon 2 demu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 Vydán update OFW 6.31 → Jako vždy, neupdatovat! I když máte 6.30, tak neupdatovat (V 6.30 je totiž pravděpodobně chyba, která možná bude v budoucnu využitelná alespoň ke spouštění HB aplikací.)! Více zde: http://www.psp-hacks.com/2010/07/29/psp-firmware-6-31-released/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 V 6.31 není nic nového, pouze nenažranci ze Sony pro vlastní potřebu zablokovali další možnosti na Exploit, pro uživatele nic nového nepřidali (jak jinak), NENÍ důvod dělat Update ať už máte jakou koliv menší verzi OFW!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 Ja bych doporučoval updatovat max na ofw 6.20. a nevým když to je přehlet ofw tak proč tu není ofw 6.30 a 6.31 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blizzard3 Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 Lidi chtěl jsem se zeptat, nechtěně jsem hacknul psp na 6.31 firmware, znamená to opravdu že to nejde hacknout zpět na nižší? a jestli ne jak přibližně dlouho potrvá než to půjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 no podle toho co maš za psp. 1xxx 2xxx 3xxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 pokud 3xxx nebo GO tak to nepujde a půjdou ti jedině HB hry přes exploit HBL na Everebody Golf Na 6.20 se TN HEN ale to už asi všichni víme,a jako odbvikle neupdatujte na 6.30,na tom novym HENu možná půjdou někdy i ISO,pluginy a PSX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blizzard3 Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 no mam 2.00 slim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2010 psp 2000?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blizzard3 Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 PSP 2004 mam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 Může mi někdo vysvětlit jak si někdo může NECHTĚNĚ udělat Update FW kterej se ještě 3x potvrzuje?! Opravdu debilita... Btw k tématu, jaký máš DATE CODE pod baterkou a kdyžtak jakej jsi měl FW předtím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blizzard3 Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 8B mam, a FW jsem měl 5.00 jsem sito zrovna flashnul....a já vim ale tam šlo oto , že jsem si nepřečetl, že nesmíme vyšší verzi jak 5.03, kterou jsem měl, ale s kterou mi nešla ta hra kterou jsem potřeboval a tak jsem si tam hodil 6.31 prostě debilita stim souhlasim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 Máš alespoň kliku, že máš flashnutelnou desku. Takže musíš sehnat Panoru + MMS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 tjn. to teda musi jinak je v pitli :D:D:D ale prvni hledej někde na foru jak se hrajou stahnute hry a pak updatuj :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Nevite kde bych mohl stáhnout firmware 5.03GEN-A ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hendur Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Jinak již vyšlo 6.35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 No zakladatel topiku by ho mohl už aktualizovat... Snad si udělá chvilku volno od GT diskuze... Jinak - Co je nového v 6.35? Pro uživatele celkově nic! Co jsem se dočetl tak akorát ňákej novej vzhled bo co jinak FW vyšel hlavně kvůli blokaci HBs "neočekáaně", takže nyní je již blokován i Golf Exploit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 no T_N prej čekal až to sony vydá novej FW aby mohl vydat svuj HEN pro 6.31 a co sem se dočetl z google slátaniny protože v0ndy nemá čas na překlad (asi xD) tak tam je nějaká nový funkce hudby,ale stejně to bude bestak k ničemu EDIT: a golf je bloklej jen od 6.35 nebo už i napořád? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deleted user Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 post deleted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 FxR: Je bloklej od 6.35 a logicky i na další FW... Samozřejmě je tu ale furt možnost že se najde/ou další díra/y. :) Jinak "ne"zapomeňtě hned dělat Update a pak brečet že máte OFW na kterým nejdou HBs ani ISO... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 ja bych updatnul max kdyby v tom novem ofw byla podpora youtube a ovladani pc přes psp. jo a ještě jak je skype přimo v menu psp tak aby tam bylo icq a facebook xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 maji tam být tyto novinky Ikona Music Unlimited dělá jeho vzhled v menu hudby. Služba je zatím k dispozici, ale půjdeme do skladu společnosti Sony , která bude nabízet hudbu Naše japonská přátelé budou také potěšeni zjištěním, že použití X-Radar je nyní součástí XMB. Aplikace umožní japonské dozvědět o svých měst a zajímavých míst, posledně uvedeného, pokud si zakoupili příslušné mapy z PlayStation Store (500 jen každý) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123456789 Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Sakra když jste líný to překládat, tak to dejte aspoň v angličtině. Ti kteří anglicky umí se pak nemusí pachtit s těma ****** googlu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 ti co umi anglkicky tak si to mužou najít třeba na pspgen.com... tohle tu davam pro ty co aj neumi. např já... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.