Typan Cz Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 nemel penize ? to me dost podcenujes.... (koncim s debatou, pis sem co chces :cheesygrin:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Oficiální firmware 6.20 ve čtvrtek Sony na čtvrtek ohlásila vydání nové verze oficiálního firmwaru 6.20 pro PSP. Hlavní novinkou této aktualizace bude vestavěný prohlížeč digitálně distribuovaných komiksů, jejichž prodej bude na PlayStation Store zahájen 12.prosince v Japonsku a později také v USA a Evropě. Prohlížeč bude samozřejmě funkční na všech modelech PSP. Další podrobnosti o nové aktualizaci firmwaru zatím nebyly zveřejněny, takže si budeme muset počkat až na jeho vydání. zdroj psp.novinky.org Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 me prijde, ze v sony se nepouci...:( kdyby tam radsi dali novej Flash Player, zacli podporovat ceskou diakritiku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SoulRe Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 prosiv vas nejam k mi to nejde updatnut mam PSP 1004 robim vsetko podla navodu a ked spustip update cez memori stick tak mi vypise "the game could not be started (DADADADA) prosim vas o pomoc dobre by bolo odpovedat co najskor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 a jako ze bys nam ty cisla napsal ? :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SoulRe Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 ak myslis aky patch? tak to z patchu 3.30 na patch 5.03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 ty cisla u ty chyby omg :dozey: doporucuju ale udelat dva mezi updaty a to 4.00 a 5.00 a pak az 5.03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SoulRe Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 jaaj tam my vypisalo to dadada.. ziadne cisla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 tobe to tam vypsalo dadadadadada ? ten firmware mas pojmenovanej jako eboot(.pbp) a danej do slozky UPDATE a to cely do slozky GAME ve slozce PSP ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SoulRe Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 ano presne tak vyskusam tu 4.00 a skusal som aj na 3.40 a vypisalo mi to iste aj s zim DADADADA nejde mi ani ta 4.00 netreba na update offi nejaki certifikat alebo nieco ? nevyznam sa v tom moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 1) pouzivej EDIT 2) mas to v tech slozkach jak sem ti psal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SoulRe Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 no jasne ze mam chikHEN treba naistalovat pred updatom alebo po? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 ne ! Chickhen tam das az budes mit 5.03. Ale jestli ten update mas ve spravnejch slozkach, omg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SoulRe Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 po treti krat to hovorim ano mam to v tich zlozkach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 kdyz mas 3.30 tak musis mit fatko, skoc si za flasherem, ten ti to tam za malej obnos tam hodi rovnou (CFW) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SoulRe Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 ja za flasherem ist nechcem to pspcko ani nie je moje je mojho uja nie je ejaky ssposob ako by som si to mohol spravit sam? ak ti to pomoze tak cely nazov toho system software je 3.30 OE-A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 aha tak to jo, tos mel napsat rovnou . tak si tam hod nejakej 3.71 M33 CFW, potom 5.00 M33-6, potom 5.50 GEN-D a nakonec 5.50 GEN-D2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SoulRe Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Jop diki velmo moc ide to Som dlho neodpisoval bo som bol na intraku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Mám problém, chci updatovat na 6.20 ale napíše mi to že mám 9.90 a že nepotřebuju update, mám CWF 5.50 D2, baterka nabitá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 To je ochrana CFW od GENu proti nechtěnému updatování na OFW... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 A je prosim nějaký řešení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Prosím je to důležitý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 a proc bys chtel updatovat na 6.20 ? zkus pres recovery flasher tam hodit 5.00 M33 btw pouzivej EDIT (abych nepsal dalsi post : pouzivej tlacitko THANKS...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 JJ díky chtěl jsem to refreshnout... Potřebuju na PSN:... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plavik Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 nevite jestli je uz chickhen na softvare 6.10 na psp 3004???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.