Cifo1468624849 Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Problém v tom není, stačí jít přesně podle tohoto návodu: http://console-forum.net/showthread.php?t=79048 Ja to robit nebudem, len som chcel vediet ci to pojde, lebo niektory tvrdia ze PSP 3004 nejde prerobit. Vdaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Update na 5.03 - > ChickHEN -> 5.03 GEN-C, jde to, hledej :P //Typan: Dyt řikám ... jde to a mohl to najít, ten tekkův post jsem neviděl, nerefreshoval jsem stránku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 nejde to, kdyz je FW vetsi nez 5.03 (5.50 a vejs) EDIT : Kenny, on to nechce udelat, jen se ptal, jestli by se to dalo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cifo1468624849 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Tak mi to teda flashli na 5.03 + to musim tak cudne zapinat aby isli hry, ale chcem sa opytat ze vzdy ked spustim cez to photo - memori stick - ChickHEN Mod to zmrzne, PSP sa vypne a musim to opakovat. Na druhy pokus to uz ide. A nejde mi spustit napr NHL07 (ISO) alebo Crash Mind Over Mutant (ISO). Je mozne ze nie vsetky hry idu? Kartu tam mam SanDisk M2 ADAPTER.Moze to mrznut koli tomu? Vdaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 NHL 07 na GEN-C opravdu nefunguje, stahni patchlou verzi/ hod si tam jinej GEN/ patchni hru sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cifo1468624849 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 A tak vobec neviem o com hovoris, ja ho vlastnim 4 dni a nic na nom neviem robit. Da sa to spravit aj ked som total amater? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Do složky ISO nakopíruješ NHL 07 a na PSP spustíš tohle, vybereš NHL 07, zmáčneš tlačítko START, vybereš [NO BACKUP MODE - PATCH MODE], zmáčkneš trojúhelniček (zapneš patchování), po skončení ti to napíše PATCH DONE, program vypni a spust hru normálně z menu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cifo1468624849 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 A to Eboot Exchange v2.8 mam nakopirovat kam presne? A mam to tam dat v tej zlozke alebo obidve veci z toho samostatne? A potom kde to najdem v PSP. Dik ale som amater. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Ten program dáš do ms0:/PSP/GAME/ to NHL do ms0:/ISO/ a pak už se řídíš návodem co Kenny odemne okopíroval a poupravil :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cifo1468624849 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Vsetko som urobil ako som mal, aj to islo ale vybila sa mi bateria tak som dal druhu a nastal problem. Nejde mi spustit ziadna hra a ani ich tam na MS nevidim. A ked spustim den GEN, tak neustale mi vypina PSP. Ako to mam dat do stavu ktory som mal? Infarkt dostanem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 musis nahodit chickhen a pak az GEN (nebo lip popsat problem ;) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cifo1468624849 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Zapnem PSP spustim Photo - Memory Stick - ChickHEN Mod a ono to zacne dake gif nahadzovat a po chvile sa cely vypne. Toto robi stale dookola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Musíš to zkoušet furt dokola dokavaď se displej nezazelená a neblikne černě, je to nestabilní. Popřípadně zkus udělat i Restore Default Settings. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cifo1468624849 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 A ked dam to Restore Default Setting zostane tam ten flash a ostatne veci aby isli ISO hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cifo1468624849 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Robi to odvtedy co som tam dal ten EBT Exchange a nedal som ho potom na povodny EBOOT.BIN lebo som menil bateriu. Odvtedy konecna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 jo, jen se zi zresetuje v PSP cas a nastaveni co sis udelal (zapnuti UMD pri zapnuti PSP, zvuk klaves atd.) - to pomaha pri nahazovani ChickHENu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cifo1468624849 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Resetol som to na asi piaty krat to nabehlo. Fuj. Vdaka za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cifo1468624849 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Zdravim all, chcem sa opytat aj pripadne majitelov PSP 3004 ze ci im v poriadku nabieha PSP ak spustia ten GEN, lebo ja ked napr. vymenim baterku a chcem to spustit tak asi na 20 krat mi to zoberie a to s tym ze restartnem PSP na default nadstavenia a to az pri 2-3 spusteni.. Neustale to vzdy ako keby zamrzlo a vypne sa cele PSP. Musim ho zapnut a znova dookola ten isty proces az kym to nanabehne do toho modu. Uz som skusal aj podla navodu prehrat vsetko znovu ale moc to nepomohlo.Software mam 5.03 GEN-C (Full) ten som ale neskusal preinstalovat. Ked dam Gen VSH Menu je tam: Game Category - Show all Cpu Clock Xmb - Default Cpu Clock Game - Default Usb Device - Memory Stick Umd ISO Mode - Sony NP9660 ISO Video Mount - None Shutdown - Menu Recovery - Menu Reboot - Device Exit Este neviem co to urobi ak sa vybije baterka. Mam len ja tento problem alebo je to normalne? Niekedy uz si myslim ze to uz asi nepojde vobec. Kartu mam original Sony 8GB. Vdaka za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red_Bull_F1 Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Ahoj prosim vas zblbnul jsem to nevedel jsem ze jsou dce verze firmwaru.nainstaloval jsem 6.20 a ted mi nefungujou hry ISO.Dostanu se nejak s firmwarem zpatky aby to fungovalo nebo jsem to totalne pos.al?diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 co si mel predtim za FW ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red_Bull_F1 Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 myslim ze 5.55 on mi to prave delal kamos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 no a predtim ty jako sly ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red_Bull_F1 Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 jojo sli protoze to asi nebyl ofic a ted to uplne zmizelo ta slozka na iso a nejde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 5.55 jsi nemohl mít, takovej custom firmware neexistuje. Neměl jsi 5.50 GEN? Jakou máš základní desku? Jaký máš PSP? Máš krabici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red_Bull_F1 Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 Asi jo ja fakt nevim prvni upgrade firmwaru mi delal kamos a PSP jsem koupil od spoluzaka.mam krabici i papiry a kupovany v obchode bylo 8.9.2008.Kdyz jsem ho koupil tak mi ze skoly jeden kluk delal hack a v pohode to normalne chodilo.No a posledni dobou mi psalo PSP chybu pri novejsich her jako jsou F1 2009 a Bird of prey.Tak jsem myslel ze by to mohlo bejt firmwarem ale nevedel jsem ze jsou dva typy custom a offic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.