Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Referat


Steel

Recommended Posts

Zdravím. Potřeboval bych poradit s referatem na Apple iPhone. Nemam s nim zadne zkusenosti . Neco jsem napsal a chtel bych se zeptat , jesli to mam dobre, nebo jesli mam neco pozmenit..

Apple iphone

Firmě Apple se povedl další významný krok na své cestě z garáže na Sillicon Valley od roku 1976. A tím je mobilní telefon iPhone jehož nynější nástupce je inovovaný iPhone 3G, který se objevil i v Čechách v nabídce našich mobilních operátorů.

Apple IPhone se díky své vyjímečnosti, designu a hlavně revolučnímu způsobu ovládání stane nejspíše žijící legendou.

Velmi zjednodušeně řečeno jde o mobilní telefon s fotoaparátem, doplněný o multimediální funkce jako u Apple iPodu, přehrává tedy MP3 a HD video s možností prohlížet fotografie a zároveň zařízení pro komunikaci s internetem a to vše zabalené v luxusním pouzdře s velice návykovým způsobem ovládání.

iPhone | ovládání

Pro ovládání přístroje se používá pouze dotyk prstů, ne jako v případě PDA stylus. Protože jde o multidotykovou obrazovku, nejste omezeni jedním dotykem, ale pro usnadnění a komfort ovládání se používají i dva prsty najednou. Na toto ovládání se velice dobře zvyká a plusem je i příjemné prostředí operačního systému Mac OS X.

iPhone design

Mobilní telefon iPhone na první pohled vypadá jako by byl z jednoho kusu materiálu. Design je strohý, přesto svou dominantní černou barvou velice elegantní. Přístroj je ze předu celý černý, ukrytý pod vrstvou skla a zadní strana je téměř celá z kovu. V případě iPhone 3G byl nahrazen hliník zadní strany plastem. Vzhledem jsou si oba telefony velice podobné, v případě iPod Touch jsou rozměry o něco menší s hranatějšími tvary. Všichni mají minimum ovládacích tlačítek.

Čím je iPhone natolik výjímečný?

K atraktivnímu designu je to zejména intuitivní a přirozený způsob ovládání s důrazem, kdy všechny zpětné odezvy od systému jsou okamžité bez jakéhokoliv zdržení, ať už jde o psaní SMS nebo jiné funkce telefonu nebo aplikací. Dále výborné multimediální schopnosti se skvělým displejem...

iPhone příslušenství

Z běžného příslušenství pro telefony Apple iPhone a iPod jsou k dispozici: ochranné a personální fólie/skiny, v případě skinů, ty jsou dodávány jak pro přední tak zadní stranu přístroje, ale zároveň i s tématickým pozadím (wallpaperem) na plochu displeje. Klasická i sportovní pouzdra, držáky na opasek a do automobilu. Dále adaptéry na sluchátka, sluchátka a reproduktory, nabíječky, adaptéry a USB kabely pro propojení s notebooky nebo stolními pc a mnohé další.

Cenově se Apple Iphone 3G pohybuje okolo 10.000Kč

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teda kamaráde, ty jsi docela zvláštní. Tvůj referát o XBOXu, který údajně dostala úkolem Tvá přítelkyně už jsem ti rozebral a teď jsi tu zpátky:-( Hele nechceš si založit nějaký blog - na tyhle literární výlevy by to asi bylo vhodnější;-)

Taky LOCK.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu