Marwa Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 Heh, když jsem si dělal avatara, tak jsem si říkal, že každý druhý musí být stejný, ale jak se tak divám tak jsem mile překvapen :) Náhled avatara mám v podpisu EDIT: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slamec Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 hoši vy se máte a když budu mit internet přes ehernet např od o2 tak nemusim nic nastavovat jen připojim a du na livee ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 Ty wle, přesně já :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Tu je muj avatar :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.a.c.o Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Konečně jsem se dostal na Live, takže tady mě máte :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Nevím jak vložit toho avatara do zprávy,tak aspoň takhle...Jééé,už jsem na to asi přišel...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deedee34 Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 To jsem celej já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rea.lista Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 snad už definitivní verze (na nějaký čas :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Já z těch Avatarů moc nadšenej nejsem, je tam dost málo možností.... Například bych uvítal více účesů a oblečení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Oblečení se bude dát dokoupit - někde jsem i četl, že tam budou normální značky jako v reálu, bohužel všechno stojí MP, takže já se asi spokojím se standartní nabídkou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Camling Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Nabídka možností avatarů by se teď měla půl roku rozšiřovat - každé dva týdny nějaký přídavek, ať už normální nebo tématické záležitosti. Pro začátek zadarmo, jak to bude později údajně ještě není rozhodnuto, takže se prostě bude platit :) Ale snad se teda dočkáme něčeho použitelného zadara. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 http://picasaweb.google.cz/Sasan0239/AlbumBezNZvu# na xbox live sem se dostal jen chvilku tak sem si stih akorat udelat update takze tady je jinak po kliknuti se obrazek zvetsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rea.lista Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Změna. rozhodl jsem se to trochu oživit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 Já z těch Avatarů moc nadšenej nejsem, je tam dost málo možností.... Například bych uvítal více účesů a oblečení. mno to máš ještě dobré...Zkus udělat avatar holky,tam je teprv málo možností :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MelvinHarris Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 Tak tohle jsem já !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 mno to máš ještě dobré...Zkus udělat avatar holky,tam je teprv málo možností :cry: Ajo, to jsem si vůbec neuvědomil. :( Diskriminace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tada Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 tady je muj:)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 hh :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfred Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 :-) Tady sem ja :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seeker Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 Tady je muj kousek :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misa.k Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 Tak to jsem já. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 nemas nahodou dashoardz cosnole fora? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.