white Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 Doufám, že se líbí... http://www.stream.cz/video/5/183889-nfs-undercover-moje-recenze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 jj myslím si že dobrá video recenze! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 To fakt nemá chybu,akorat by to chtělo zostřit obraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 ako si urobil to aby tak fajne bolo pocut ten motor to vrrrrrrrrrrrm vrrrrrrrrrrrrrrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Listopad 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 ako si urobil to aby tak fajne bolo pocut ten motor to vrrrrrrrrrrrm vrrrrrrrrrrrrrrrrm Brzda + plyn... Musíš si s tim pohrát a nastavit si na otáčkách + Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 hezká recenze :) sice je tam pár přeřeků a jde vidět trochu nervozita, ale jinak super a na to, že to je tvoje první recenze, tak to je fakt dobrý :) Jinak NFS budu mít snad zítra a už se na něho dost těším, snad mě to bude bavit :) Jo a jak to myslíš s tím +? to se nastavuje někde v nastavení, že si přidáš na otáčkách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Listopad 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 hezká recenze :)sice je tam pár přeřeků a jde vidět trochu nervozita, ale jinak super a na to, že to je tvoje první recenze, tak to je fakt dobrý :) Jinak NFS budu mít snad zítra a už se na něho dost těším, snad mě to bude bavit :) Jo a jak to myslíš s tím +? to se nastavuje někde v nastavení, že si přidáš na otáčkách? Jojo, dá se nastavit u motoru buď max. otáčky nebo koňská síla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Listopad 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2008 mam dat otacky na 100 % aby som mal ten super zvuk? a tu brzdu tym myslis rucnu alebo spiatocku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Listopad 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 mam dat otacky na 100 % aby som mal ten super zvuk? a tu brzdu tym myslis rucnu alebo spiatocku? Nemusej bejt na 100% ale je důležitý držet ruční brzdu a RT to mačkat, blbnout a ono ti to vrmmm udělá a taky je třeba mít příslušnej motor, třeba u Lotuse mi to moc nešlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 Dobra recenze, ale jak to tam chvalis nwm no podle mě se EA tenhle díl zrovna moc nepovedl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 preco sa nepovedl? podla mna je to najlepsi nfs aky kedy vysel ale ma svoje a dost velke mouchy ale aj tak je to naj nfs. a ktore auto ma podla teba najlepsi zvuk motora (toto sa pitam toho kto zalozil toto temu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kira Odesláno Listopad 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2008 preco sa nepovedl? podla mna je to najlepsi nfs aky kedy vysel ale ma svoje a dost velke mouchy ale aj tak je to naj nfs. a ktore auto ma podla teba najlepsi zvuk motora (toto sa pitam toho kto zalozil toto temu) Plně souhlasím podle mě nejlepší díl NFS,na PSP se zrovna moc nepovedl,ale konzolová a PC verze je bomba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 no tak včera jsem to poprvé vyzkoušel a zatím se mi to docela líbí. Řízení je takové akční a je to celkem sranda, akorát jsem čekal lepší grafiku no.... máte to někdo i na PC? a jestli jo, tak dá se tam hrát multiplayer s pálenou verzí? chtěl bych si zazávodit s kámošema co mají jen pc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 ake auto mate? ja nissan 350z a audi tt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 dají se tam pak koupit? myslím ty auta....nebo je můžeš akorát vždycky dostat, když vyhraješ nějaký ten větší závod? Zatím jsem akorát vyhrál jeden ten větší a mohl jsem is vybrat jedno auto z poražených soupeřů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 Samozřejmě že je taky můžeš koupit :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 Pekny a mozna bych doporucoval zaostrit, nejdrive natocit v klidu bez mluveni - aby jsi pak nemel zbytecne prereky (coz se nedivim, ovladat, jezdit a zaroven mluvit je napytel..).. A pak to jen v nejakem jednoduchem strihacskem nastroji domluvit - az to budes mit rozmyslene.. Pak muzes vklidu a bez prereku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 ma to strasne vela chyb a to je zle napr. to ze ked dam na pc verzii zvuk na 0 percent tak zvuk stale ide dalej ze sa neda predat auto a je tam strasne malo vizyalneho tuningu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 Ale dá se prodat auto! Jenom ale ty, ktery si koupis a ne ty, ktery vyhrajes :dozey:, když si zvuk vypnu, tak je opravdu vypnutej.....taky je to podle toho od jaky grupy mas tu hru a jakej crack tam máš - nejlepší je verze od Reloaded a jejich nejnovější crack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Listopad 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2008 a kdy budu moct vyhrát další auto? teď jsem dělal tu první krádež auta pro Zacka nebö jak se j,enuje a nevím, jestli si mám koupit nové auto, nebo se vyplatí počkat, až zase bude nějaký závod o auto a tam nějaké získat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Listopad 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 a kdy budu moct vyhrát další auto? teď jsem dělal tu první krádež auta pro Zacka nebö jak se j,enuje a nevím, jestli si mám koupit nové auto, nebo se vyplatí počkat, až zase bude nějaký závod o auto a tam nějaké získat. Hraj, já si koupil Dodge Charger Super Bee asi za 89,000$ a o dva závody dál a mohl jsem ho mít zadarmo. Tak jsem si vybral TT od Audi <3 a neměnil bych, Audi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Listopad 24, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 Pekna recenze , rozhodne lepsi jak si mel kdysi o dashboardu :D Sice par veci ti trosku uniklo , napr. si vubec nerekl jakou verzi testujes (x360 , ps3 , PC) Ja poznal ze jeto x360 , no ale nekdo treba ne :D Nerekl si ze model poskozeni vozu nema vliv na funkce a vlastnosti rizeni auta , no atd. Ale dost kritiky , priste to urcite lip vypilujes . Hodnotim to jako 7/10 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seeker Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 Ja jsem z undercoveru absolutne nadsenej. A podle me je to take nejlepsi NFS co kdy vyslo. Takove navazani na zlatou eru NFS 1 a 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Listopad 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 Ja jsem z undercoveru absolutne nadsenej. A podle me je to take nejlepsi NFS co kdy vyslo. Takove navazani na zlatou eru NFS 1 a 2. Navázaní neslouhlas, jinak souhlas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 Zda se mi, že to má moc arkádový ovládání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.