Dj_Shark Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 Jak vypadá vaše "pracovní" plocha v PC? Neváhejte a dávejte screeny... Až tu bude tak 10-20 screenu -> vyberu z nich tak 8-12 nejlepších (dávám přednost plochám, které jsou jiné než klasický vzhledy XP) pak dám hlasování o nejlepší plochu... Výhry bohužel žádné nebudou -> pokud by se nenašel nějáký sponzor.... Jak jsem psal již nahoře tak už začalo hlasování o nejlepší plochu vybral jsem jich 10 (nezlobte se že jsem nevybral všechny,ale bylo by jich opravdu moc...) -> tak hlasujte -> screeny z ploch jsou v přílohách jsou tasm všechny -> ty které jsou v hlasování tak v komentáři bude napsáno "pro tuto plochu můžete hlasovat" tak pro ty se hlasuje...(pro upřesnění byli vybráni tyto plochy nicků:Jajar, Wolf.cz, west][, Vycurat_Aspat, SEMRY, PeterCent, hrdas, Havry, Georgeos, Dj_Shark) !!!Délka hlasování bude trvat 20 dní!!! Hlasujete nazačátku vyberete nick plochy a dáte odeslat...:) Předem děkuji těm kteří budou hlasovat...:) To že začalo hlasování o nej plochu neznamená že nemáte plochy zasílat dál...Jen posílejte at jich tu je co nejvíce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primator 2 Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dj_Shark Odesláno Leden 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 8) Klasická,ale hodně ikon.... Dobrý... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 hh takovejch ikon...naco to tam maaas?v tom aby se prase vyznalo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primator 2 Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 hh takovejch ikon...naco to tam maaas?v tom aby se prase vyznalo :D Mmt, to tam mam uklizeny. Chces videt jak vypada bordel...? Tak chvili pockej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 jj sup sem s nim..jinak ja mam na plose tak 1/3 ikonek co ty a to tam toho mam docela dosty si myslim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Havry Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 Uz vam nekdo rikal,ze v jednoduchosti je krása? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 That's mine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 Tady je moje, ale plochu stejněmoc často nevidim, tak ji ani moc neudržuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 takze vam predstavuji moji plochu, kterou pouzivam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 4Dj_Shark: tak ta tvoje plocha je fakt fajnová.... svoji sem radši dávat nebudu....není na ni nic zajímavýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 tak to ja jsem vylozene prase :lol: ...ale kdybyste to videli uklizeny, vypada to docela dobre... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 taky ale na těch plochách nevidim nic extra :arrow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 taky ale na těch plochách nevidim nic extra :arrow: Hustý Wolfe, co to máš za template? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 Jak vypadá vaše "pracovní" plocha v PC? Neváhejte a dávejte screeny... Až tu bude tak 10-20 screenu tak dám hlasování o nejlepší plochu... Výhry bohužel žádné nebudou -> pokud by se nenašel nějáký sponzor.... ..Moje plocha a později snad plochy ostatních budou v přílohách.. V tomto úvodním příspěvku. tak tady přikládám moji mršku !!!! po úklidu ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 Tak tu je moja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 Pár mejch bejvalej ploch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Havry Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 ta posledni je dobra,ty mas Visty,nebo i to ICQ je jenom skin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 ta posledni je dobra,ty mas Visty,nebo i to ICQ je jenom skin? tohle je jen...skin...ale Wistu už sem měl....ale neni na ně žádnej program takže sem se vrátil zpět k XP....a nandal si vzhledy !!!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 ta posledni je dobra,ty mas Visty,nebo i to ICQ je jenom skin? Jestli to bylo na mě tak jsou to všechno skiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 ta posledni je dobra,ty mas Visty,nebo i to ICQ je jenom skin? Jestli to bylo na mě tak jsou to všechno skiny pokud dobře vydím...nike tam nemáš screenlý ICQ...z čehož uszuji že to bylo na mě !!! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrdas Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 No tak tady máte moji plochu :D ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Havry Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 ted sem si udelal novou heč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 Tak měl bych tu jednu, co jsem používal dřív a jednu současnou (nějak mě to přestalo bavit, ale možná se k tomu jednou vrátím :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 hlasuju pro Vycurat_aspat nebo pro SEMRYHO..ja si na plochu moc nepotrpim..driv jo ale zpomaluje to cinnost systemu tak jsem se na to vykaslal a mam klasickej windowsackej je to nejprehlednejsi ikdyz me sere ze nejde nastavit vlastni barva toho skinu..dal bych si tam cerveno zlutou nebo cervebno zluto cernou nebo proste nejakou peknou..a nejlepe PRATELE NA PLOCHU..mozna red dwarfa.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.