Malcolm. Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 2 Jajar: ta tvoje byvala plocha je husta tos mel Mac OS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 2 Jajar: ta tvoje byvala plocha je husta tos mel Mac OS? Ee, jsou to XP-čka :D . Mrkni sem http://www.astonshell.com/ je to dokonce míň náročný, než explorer (nahradí ho to) :wink: . EDIT: Jen si na to musíš trochu zvyknout a nastavit si to podle sebe (což docela pěknou chvilku trvá a když si to chceš počeštit, tak ještě dýl), ale potom je to super věc. Mě to prostě jen omrzelo, měl jsem to asi rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 2 Jajar: ta tvoje byvala plocha je husta tos mel Mac OS? Ee, jsou to XP-čka :D . Mrkni sem http://www.astonshell.com/ je to dokonce míň náročný, než explorer (nahradí ho to) :wink: . EDIT: Jen si na to musíš trochu zvyknout a nastavit si to podle sebe (což docela pěknou chvilku trvá a když si to chceš počeštit, tak ještě dýl), ale potom je to super věc. Mě to prostě jen omrzelo, měl jsem to asi rok. presne tak to mam muj ucitel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dj_Shark Odesláno Leden 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 hlasuju pro Vycurat_aspat nebo pro SEMRYHO..ja si na plochu moc nepotrpim..driv jo ale zpomaluje to cinnost systemu tak jsem se na to vykaslal a mam klasickej windowsackej je to nejprehlednejsi ikdyz me sere ze nejde nastavit vlastni barva toho skinu..dal bych si tam cerveno zlutou nebo cervebno zluto cernou nebo proste nejakou peknou..a nejlepe PRATELE NA PLOCHU..mozna red dwarfa.. Ješště nehlasujem ... já pak vyberu tak 10 nej ,ale to budou spíš plochy který zatěžujou systém ty mám hlavně namysli prostě mi jde o předtavivost a lidskou hravost mě to je clekem jedno já mám dost nabouchanej počítač... Takže já spomalení systému nepocituju a u PC sedim dost často tak potřebuju tmavý prostředí aby mě neboleli oči... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 hlasuju pro Vycurat_aspat nebo pro SEMRYHO..ja si na plochu moc nepotrpim..driv jo ale zpomaluje to cinnost systemu tak jsem se na to vykaslal a mam klasickej windowsackej je to nejprehlednejsi ikdyz me sere ze nejde nastavit vlastni barva toho skinu..dal bych si tam cerveno zlutou nebo cervebno zluto cernou nebo proste nejakou peknou..a nejlepe PRATELE NA PLOCHU..mozna red dwarfa.. No u mého pc to ani nebrzdilo, spíš jsem měl problémy když jsem měl hodně ikon na ploše pak neže se to zobrazilo tak to dost trvalo. Jinak ty tachometry samozřejmě něco ram uberou............... Edit: když už vybíráte plochy tam mě se myslím nejvíc povedla tahle http://img475.imageshack.us/my.php?image=flatout27dh.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 hehe moje plocha .... Komentar : poradek je pro blbce inteligent ovlada chaoz :D :D v pokojiku to mam podobne zarizene :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 moja plocha :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 Ješště nehlasujem ... já pak vyberu tak 10 nej ,ale to budou spíš plochy který zatěžujou systém ty mám hlavně namysli prostě mi jde o předtavivost a lidskou hravost mě to je clekem jedno já mám dost nabouchanej počítač... Takže já spomalení systému nepocituju a u PC sedim dost často tak potřebuju tmavý prostředí aby mě neboleli oči... :) ja nejsu blbej..jen jsem navrhoval..co se mi zatim tak nejvic libi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Havry Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 2 Jajar: ta tvoje byvala plocha je husta tos mel Mac OS? Ee, jsou to XP-čka :D . Mrkni sem http://www.astonshell.com/ je to dokonce míň náročný, než explorer (nahradí ho to) :wink: . EDIT: Jen si na to musíš trochu zvyknout a nastavit si to podle sebe (což docela pěknou chvilku trvá a když si to chceš počeštit, tak ještě dýl), ale potom je to super věc. Mě to prostě jen omrzelo, měl jsem to asi rok. njn,ale na tech strankach je jenom trial...mas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Leden 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2007 ...tak to ja mam oproti vam "nechutne" uklizeno... ...to je tim, ze mam relativne novej komp, kterej je jen muj vlastni a prevazne za moje penize, tak si toho asi vic vazim..jinak na "domacim" kompu je nehoraznej bordel(hlavne ode me.... :oops: ) ...nebo to je protizavazi toho bordelu co mam v pkoji, precejenom na ty plose je to par kliknuti a je uklizeno..v realu mi to tak nejde :) ..tohle pozadi tam budu mit asi do vyhozeni pocitace....nejsem fanda do meneni pozadi - ani u mobilu, psp a kompu..proste nikde...vsude si dam naky pozadi po koupi a to tam je navzdy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Leden 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2007 my piece Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dj_Shark Odesláno Leden 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2007 Takže od dneška probíhá hlasování o nej plochu vybral jsem 10 ploch -> hlasování bude probíhat 10 dní tak hlasujte! -> bližší informace v úvodním příspěvku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luki100 Odesláno Leden 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2007 taky přidávám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Leden 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2007 Tady jsou moje které používám: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2007 lol tak se divam na ty vase plochy ... kolik mate ram ? sice je to pekne ale musi to byt neuveritelne zbrzdene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Leden 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2007 lol tak se divam na ty vase plochy ... kolik mate ram ? sice je to pekne ale musi to byt neuveritelne zbrzdene Divil by ses neni. Mám 1Gb ram :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dj_Shark Odesláno Leden 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2007 lol tak se divam na ty vase plochy ... kolik mate ram ? sice je to pekne ale musi to byt neuveritelne zbrzdene Já mám ramku 512 a stačí ,ale mám zase nadupanou grafiku a procesor... ale ramka mi jede tak okolo 65 procenty takže nějáká rezerva tam je a to že mi běží hodně činností koukni na můj vzhled ... taky nebude svatej na výkon... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Leden 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2007 lol tak se divam na ty vase plochy ... kolik mate ram ? sice je to pekne ale musi to byt neuveritelne zbrzdene Já taky 1Gb ram. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2007 Hej, proč tam nejsem v hlasování? Přece tak strašnou plochu nemám.:lol: Jo a chtěl jsem hlasovat pro termixe, tak ho tam koukej dát. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 Tak OK tady je moje. Nechce se mi s tím moc hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 Hej, proč tam nejsem v hlasování? Přece tak strašnou plochu nemám.:lol: Jo a chtěl jsem hlasovat pro termixe, tak ho tam koukej dát. :) a procpak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dj_Shark Odesláno Leden 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 Hej, proč tam nejsem v hlasování? Přece tak strašnou plochu nemám.:lol: Jo a chtěl jsem hlasovat pro termixe, tak ho tam koukej dát. :) Kdžy jsem tvořil tu anketu tak on tu plochu hodil v tý době kdy jsem dotvořil hlasování a odeslal... Takže pozdě,ale jinak bych h tam dal má pěknou plochu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
350Z Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 Davam to sem neskoro ako vidim, ale takto to vyzera zatial u mna :) http://img165.imageshack.us/img165/4716/beznzvu0qf.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 Hej, proč tam nejsem v hlasování? Přece tak strašnou plochu nemám.:lol: Jo a chtěl jsem hlasovat pro termixe, tak ho tam koukej dát. :) Kdžy jsem tvořil tu anketu tak on tu plochu hodil v tý době kdy jsem dotvořil hlasování a odeslal... Takže pozdě,ale jinak bych h tam dal má pěknou plochu.... A já to tam dal kdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 no moje xp plocha je TU v topicu icq6, sice nemam zadny spesl design, ale mam to prehledny a mam tam vsechno co chci ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.