Primator 2 Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 Nejlepsi zvirata, nejruleznejsi tvorove, zabijaci vseho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 Tak tady je muj screen, mam rad poradek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 mas rad poradek jako ja ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 mas rad poradek jako ja ;-) Ja mam rad, jeste vetsi poradek, nesnesu nic na plose.....vse delam pres Total Comander 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 mas rad poradek jako ja ;-) Ja mam rad, jeste vetsi poradek, nesnesu nic na plose.....vse delam pres Total Comander 8) Taky mám rád pořádek na ploše.Je to přehlednější než když je na ploše spousta ikon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 mas rad poradek jako ja ;-) Ja mam rad, jeste vetsi poradek, nesnesu nic na plose.....vse delam pres Total Comander 8) no to ja taky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Březen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2007 Tady je moje když neni nic otevřený: Občas používám tuto plochu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moneytoo Odesláno Březen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Lord@Freeze:. Odesláno Březen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2007 8) Klasická,ale hodně ikon.... Dobrý... :) hodne ikon :D:D:D asi budu muset vyscreenovat moji plochu :D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 Tak jsem opět trochu pozměnil plochu: nebo ještě takto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 tak ja sem si po dlouhy dobe uklidil plochu takze ji muzu screennout :D jo btw. kde stahujete temata? ja sem instaloval z themexp.org ale pak mi to nejak blblo a stejne se mi to nelibilo takze sem se na to vykaslal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Duben 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Duben 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2007 tady je moje '>http://img147.imageshack.us/img147/6303/myvistawallvo6.jpg] prostá a jednoduchá, ale líbí se mi :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Duben 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2007 tady je moje'>http://img147.imageshack.us/img147/6303/myvistawallvo6.jpg] prostá a jednoduchá, ale líbí se mi :mrgreen: nedelej tu machra z vistou,jo :lol: ja ji mam taky ale jede mi jen tak 15 minut a pak se mi resetne comp.Mam tam nejaky BlueScreen :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Duben 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2007 nedelej tu machra z vistou,jo :lol: ja ji mam taky ale jede mi jen tak 15 minut a pak se mi resetne comp.Mam tam nejaky BlueScreen :cry: :x :mrgreen: a máš je legál? on to taky může dělat špatnej crack :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Duben 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2007 nedelej tu machra z vistou,jo :lol: ja ji mam taky ale jede mi jen tak 15 minut a pak se mi resetne comp.Mam tam nejaky BlueScreen :cry: :x :mrgreen: a máš je legál? on to taky může dělat špatnej crack :blink: nemam legal,ale tady na foru uz mi psali ze totu chybu spusobuje z 90% nejaky driver.Ale ja skousel dat i jiny hardware,preinstalovat drivery a nic.nevim co stim mam delat :cry: Kdyz tak pujc orig :lol:EDIT: mam crack od clony a ma ho aj muj stryc a nemu to facha v pohode.Obcas mu zavidim :cry: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Duben 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2007 nemam legal,ale tady na foru uz mi psali ze totu chybu spusobuje z 90% nejaky driver.Ale ja skousel dat i jiny hardware,preinstalovat drivery a nic.nevim co stim mam delat :cry: Kdyz tak pujc orig :lol:EDIT: mam crack od clony a ma ho aj muj stryc a nemu to facha v pohode.Obcas mu zavidim :cry: :lol: moje originál stažený ISO by ti bylo na nic :lol: tak až ti to zas hodí modrou smrt, tak si to vyfoť, ty vypsaný údaje nejsou bezcenný - pokud z toho nepoznáš co dělá problém, tak to hoď na nějaký fórum, nebo zkus technickou podporu Microsoftu ale zkus sem mrknout na stránky výrobců hardwaru po ovladačích přímo pro Visty, takhle sem na svým HPčku vyřešil pár drobností :wink: jednou mi házel modrou smrt nekompatibilní soft (odinstalace - a byl pokoj) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Duben 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2007 nemam legal,ale tady na foru uz mi psali ze totu chybu spusobuje z 90% nejaky driver.Ale ja skousel dat i jiny hardware,preinstalovat drivery a nic.nevim co stim mam delat :cry: Kdyz tak pujc orig :lol:EDIT: mam crack od clony a ma ho aj muj stryc a nemu to facha v pohode.Obcas mu zavidim :cry: :lol: moje originál stažený ISO by ti bylo na nic :lol: tak až ti to zas hodí modrou smrt, tak si to vyfoť, ty vypsaný údaje nejsou bezcenný - pokud z toho nepoznáš co dělá problém, tak to hoď na nějaký fórum, nebo zkus technickou podporu Microsoftu ale zkus sem mrknout na stránky výrobců hardwaru po ovladačích přímo pro Visty, takhle sem na svým HPčku vyřešil pár drobností :wink: jednou mi házel modrou smrt nekompatibilní soft (odinstalace - a byl pokoj) no myslim,ze tenhle problem se resi vsude,a microsoft myslim ze by se na me vysr*l,ptz mam ISO,lolku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Duben 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2007 mam new... vsimnete is praveho horniho rohu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Duben 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2007 Vyznáš se v těch ikonách.Mě připadá že v tom je trochu binec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Duben 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2007 Vyznáš se v těch ikonách.Mě připadá že v tom je trochu binec. jj vzdycky neco chvilku hledam... ale najdu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Duben 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2007 Vyznáš se v těch ikonách.Mě připadá že v tom je trochu binec.BOZEEE.... TO JE ALE BORDEL... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Duben 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2007 hh :D... takhe to vypadalo pred tim nez sem dostal PSP :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Duben 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2007 Mi reknete ze tu vetsina lidi pouziva ty rozporuplne Visty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lee Odesláno Duben 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2007 Tak tady je moje plocha. Nevim lidi co mate s tema ikonama na plose :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.