Marr Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 sice ze včerejška ale nevadí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 Tal tady je moje plocha.....všechny ikony jsem překopíroval na druhej monitor a ten sem radši oříznul :D Je tam hoznej bordel.... :)Operační systém : Windows XP Ultra edition v.2 ~~;380016']sice ze včerejška ale nevadí :) jak tak koukám, oba vypnutou emulaci v Daemon tools :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 jak tak koukám, oba vypnutou emulaci v Daemon tools :lol: Njn...aspoň nepotřebuju crack na vetšinu her :) (Guitar Hero3 atd :D) trochu OT :dozey::) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medik_cze Odesláno Červenec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2008 Muj vesmír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bedbord Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 tak jsem přidám zase moí úpravu plochy .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 moje ploxa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Tycoon Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 Good nápad,udělat takovou anketu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 moje ploxa hoj , pls co to mas za messangera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bedbord Odesláno Červenec 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2008 Black: to je Miranda ... teda aspoň to tak vypadá .. daj se sehnat i lepší skiny .. nebo rovnou balíky kde máš už všechny addony adt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3n10n Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 ZDE JE MOJE Windows křiženej s Ubuntu :P _Z_D_E_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 hoj , pls co to mas za messangera http://miranda-easy.net/pack.php pravda, že se dají sehnat i jiné skiny, ale já nemám náladu ladit všechno od popupů, oken a seznamů podle skinu Clistu... ten pack je dobrý, ale je třeba ho ještě trošku doladit podle svých požadavků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 tak se musim podelit o plochu svyho new macbooka pro s vama, sice to neni plocha PC (v uvodu je napsano plochy vasich PC :D), ale Maca ale to neva ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 tak se musim podelit o plochu svyho new macbooka pro s vama, sice to neni plocha PC (v uvodu je napsano plochy vasich PC :D), ale Maca ale to neva ;) no fůj :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 no fůj :blink: co fuj ? oo, nespammuj xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 já ty mac lišty fakt žeru ... nice ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quill Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 Neni nad to mit uklizeno ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 tak skrýt ikony dokážu i já :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quill Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 Já je ale neskrývám. Všechny ikony jsou v hlavním panelu. Na ploše proste bordel nebude ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersian Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 Moje... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 :arrowd::arrowd: trochu radikalni zmena :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest ximret Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 I <3 dnb! http://img26.picoodle.com/img/img26/3/8/13/f_Beznzvum_10c6423.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 taky svojí přidávám http://img207.imageshack.us/img207/115/mojeplochashiftergd5.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Srpen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2008 100ky wallpaperu v 1600p zde >> http://interfacelift.com/wallpaper_beta/downloads/date/any (informace pro ty, kterí hledají wallpapery) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomx99 Odesláno Srpen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2008 takze se pridavam : moje plocha a chci se zeptat nema nekdo takovouto nebo nejakou podobnou tapetu na pc ?? [moje rozliseni:1152x864] - mam to z nejakyho psp theme ktery sem si chtel stahnout ale nestihl sem to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GodsPower Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2008 Tak tady je moje plocha jen je extended desktop prtz mam dva monitory ,a na druhym monituruju brachuv nebo ten druhej monitor pouzivam jako remote desktop na bratruv komp nebo svuj druhej komp, vzdy se to hodi Tady pridavam fotku :(CLICK PRO ZVETSENI) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.