Mígl Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 To už jsem taky zkusil a xko mi psalo mixed media disc nebo nějak tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 To už jsem taky zkusil a xko mi psalo mixed media disc nebo nějak tak... Je to v GAME LIBRARY tam jsou DEMA A chci se zeptat na co palit hry z 1. Xboxu ?? DVD+R nebo -R ?? (hra má 4,6GB) VERBATIM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 V GAME LIBRARY to taky neni...:cry: jak to teda to demo vypálim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sweet22 Odesláno Prosinec 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2008 A chci se zeptat na co palit hry z 1. Xboxu ?? DVD+R nebo -R ?? (hra má 4,6GB) VERBATIM Taky by mě zajímalo, na které médium pálit hry, co se vlezou jen na jednovrstvé DVD. díky za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 mám dotaz mám pouze .iso soubor ale .dvd ne jenom .sfv ???poradtě prosím :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seeker Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 DVD soubor si snadno vytvoris sam. Zaloz si novy soubor nazev_iso_image.dvd a do nej vloz: LayerBreak=1913760 nazev_iso_image.iso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 DVD soubor si snadno vytvoris sam. Zaloz si novy soubor nazev_iso_image.dvd a do nej vloz:LayerBreak=1913760 nazev_iso_image.iso Takže vytvořím jaky soubor normál textový soubor v poznámkovém bloku ?název toho textového souboru dám nazevhry_iso_image.dvd otevřu ho a do něj vložím : LayerBreak=1913760 nazevhry_iso_image.iso tak díky a pak při vipalování mám vložit do vipalování oboje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seeker Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 Treba v poznamkovem bloku. Jinak, ze nazev_tveho_image.iso nahradis skutecnym nazvem ISO souboru je doufam jasne? A pak v ImgBurnu vyberes ten DVD soubor! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 Treba v poznamkovem bloku. Jinak, ze nazev_tveho_image.iso nahradis skutecnym nazvem ISO souboru je doufam jasne? A pak v ImgBurnu vyberes ten DVD soubor! a ten ISo se nevipaluje?promin ale moc to nechápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sweet22 Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 prostě otevřeš poznámkový blok, tam napíšeš LayerBreak=1913760 nazev_iso_image.iso pak to dáš uložit jako všechny soubory a uložíš to pod stejným názvem, jaký má iso soubor takže nazev_iso_image.dvd to bude a tím vytvoříš ten .dvd soubor, který pak v imageburn vybereš, on si pak najde sám cestu k tomu .iso souboru a vypálí ti to, toť vše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SliW3.G0ng3rs Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 Pls mam problém http://console-forum.net/showthread.php?t=41737 poradíte mi ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 Na jaký medium mám tedy vypálit hry z Xboxu 1 když se vejdou na DVD (jednovrstvé) +R nebo -R ?? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 Na jaký medium mám tedy vypálit hry z Xboxu 1 když se vejdou na DVD (jednovrstvé) +R nebo -R ?? Díky hry pro xbox ONE se pálí klidně i na dvd+r ... ale hry upravené z xboxONE na xbox360(xbox360E) se pálí vždy na dvd+r DL protože maj stejně jako normál hry na xbox360 ;) jinak jak vytvořit dvd soubor najdete v topicu pro začátečníky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 hry pro xbox ONE se pálí klidně i na dvd+r ... ale hry upravené z xboxONE na xbox360(xbox360E) se pálí vždy na dvd+r DL protože maj stejně jako normál hry na xbox360 ;) Stahoval jsem torrent z Xbox-SKY (Star Wars Battlefront 2) a má 4,37GB (RF) a když to chci přejet přez Mulleter tak mi to hodí tuhle hlášku "Image appear to be a peculiar size!" pak mě to pustí dál, ale není tam zaškrtnutá iXtreme Compatible & Random Padding... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 jestli není zaškrtnutej iXtrreme tak ti to na x360 nepůjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrAySr Odesláno Prosinec 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 to Azgard :: Stahnes si hru a ta ma meno treba Forza2.iso, ty si u nej vytvoris novy textový dokoment a ten pojmenuješ Forza2.txt, ten otevřeš a napíšeš do něj LayerBreak=1913760 Forza2.iso a pak to ulož jako .txt. V total comanderu si najdi ten Forza2.txt a koncovku .txt tam změn na .dvd. A pak v clone CD nevybírej .iso ale vyber .dvd a vypal to jak to mám vyfocený v návodě. Good Luck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Prosinec 22, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Jak vytvorit .dvd soubor je tu aspon 4x a i v topiku pro zacatecniky , takze kdo se na to jeste zepta ma to za kartu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrAySr Odesláno Prosinec 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Jak vytvorit iso soubor je tu aspon 4x a i v topiku pro zacatecniky , takze kdo se na to jeste zepta ma to za kartu... Jak vytvorit .iso soubor je kazdemu jasne, ale jak vytvorit .dvd soubor ne :bash:Nejdriv se zkus podivat nez nekomu zacnes vyhrozovat zlutou:roll::roll: edit by romeno : myslel sem dvd samozrejmě , jen překlep :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Jak vytvorit .iso soubor je kazdemu jasne, ale jak vytvorit .dvd soubor ne :bash:Nejdriv se zkus podivat nez nekomu zacnes vyhrozovat zlutou:roll::roll:edit by romeno : myslel sem dvd samozrejmě , jen překlep :D Díky za pomoc už jsme to docela pochopil akorát mám ten název ISA vepsat i do toho textove souboru nebo ho jen ulozit pod tím názvem?Jako je iso? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 to Azgard ::Stahnes si hru a ta ma meno treba Forza2.iso, ty si u nej vytvoris novy textový dokoment a ten pojmenuješ Forza2.txt, ten otevřeš a napíšeš do něj LayerBreak=1913760 Forza2.iso a pak to ulož jako .txt. V total comanderu si najdi ten Forza2.txt a koncovku .txt tam změn na .dvd. A pak v clone CD nevybírej .iso ale vyber .dvd a vypal to jak to mám vyfocený v návodě. Good Luck Jo a ještě by mě zajímalo jak to mám v tom total commanderu najít vůbec se v tom nevyznám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reavers Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Jo a ještě by mě zajímalo jak to mám v tom total commanderu najít vůbec se v tom nevyznám Azgarde jestli máš ICQ tak si mě ulož : 430-802-356. Tam ti dokážu poradit líp :) Good Luck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noobah Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 všichni tu mluvite jen o 2,4x rychlostnich dvd + dl verbatim.. Vzdyt je snad jedno jestli si koupim 8x rychlostni to samy dvd a budu to vypalovat 2.4rychlosti ne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 Ahoj kde sezenu ten program kde se mi zobrazi jestli je hra Region free atd ... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Leden 10, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 Ahoj kde sezenu ten program kde se mi zobrazi jestli je hra Region free atd ... ? Zeby google ? .... http://www.google.cz/search?hl=cs&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Acs%3Aofficial&hs=CRi&q=xdvdmulleter+10.2&btnG=Hledat&lr= mg pro takovy experty je tu zvlastni topik ... http://console-forum.net/showthread.php?t=42332 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lsony Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 Čau lidi mam jen takovej dotaz. Mám vypalovačku ASUS a chtěl bych vypálit hru přes ImgBurn ale tam neni podporovana ASUS abych mohl nastavit ten booktype na DVD-ROM. Bude to vadit když ten DVD-ROM nenastavím nebo jak to mám udělat aby my šly pálený hry na Xko s vypal. ASUS. Díky za pomoc:psp: PS: Jo a ještě se chci zeptat bujdou na xboxu hry v NTSC ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts