Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Co date rodicum k vanocum?

Anonymous_

Recommended Posts

proboha lidi co blaznite...dit vanoce sou az za mesic...prej jeste nemam nic koupenyho...chodim nakupovat 24.12 nekdy odpoledne..vzdycky koupim jen nejaky blbosti..takze to bude i tenhle rok..stejne to moc nevyuzivaj.. :) ale je to v riti s penezma.. :D kde na to mam vzit... mama,tata,babicka,druha babicka,deda,teta,strejda...s bratrem se dohodnu ze si nic nekoupime...boha jeho...asi letos zajdu k rakosnikum pro papuce..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové....já to vidím tak, že na vánoce půjdu z domu....a pojedu s kamarádama/kamarádkama na chatu....a vrátím se až před silvestrem. A co pak? Pak pojedu na další chatu...s bratrancem...tím se řeší i problém s dárky a redukuje se to na otázku Co koupit za alkohol?

Odkaz ke komentáři

Ty jo ja vubec nevim...:? poradte nekdo muj otec nepije a nekouri hry uz taky nehraje jenom furt pracuje...a matka..teda nevlastni matka je na me furt desne nasrana...nebo ja nwm divna kze neco neutralniho..jednou sem ji dal bonbony s prichuti svabu a nelibilo se ji to...:D jinak nevco vymyslim ale tohle je fak tezky..a hlavne pls ne moc drahy !!!

kup ji toaletak ;)

Odkaz ke komentáři

Chtěl jsem jim dát CD naší kapely, ale nějak se to nestihlo dodělat, takže mi rupnul dárek... Ale napadá mě nějaké jiné CD, něco oblíbeného (: Možná nějaký dlouho sháněný film nebo kniha z Levných knih (:

A na bratra dlabu, nic by neocenil xD

Přítelkyni asi napíšu povídku - sice trapné, ale... dlouho se na ni těší a teď, konečně, na ni zapomněla, takže to bude překvapení (:

Pro kamarády máme s přítelkou vymyšlený skvělý dárek xD Kámoš má strašně rád jeden song, tak mu ho nahrajem ve třech verzích a rozkopírujem na celé CD, na něj pak napíšem "Ať se Ti to neohraje (:" A pro jeho přítelkyni... ta miluje pohádky, takže napíšu a namluvím hodinu pohádek, ať si je může pouštět před spaním (:

(UĹľ abych zaÄŤal xD)

Odkaz ke komentáři

Závidím vám ty nápady... rodiče nepařej, nekouřej, nepijou, nemaj nový koupelny, nepotřebujou nic k notebookům, všechno co potřebujou maji... sakra co mam koupit..:D

Na tom jsem stejne.. + jeste nemaji vyhraneny konicek (ani jeden z nich neni ujety na PC, super sportovec, knihomol..).

Odkaz ke komentáři

Na tom jsem stejne.. + jeste nemaji vyhraneny konicek (ani jeden z nich neni ujety na PC, super sportovec, knihomol..).

Jo, u mě taky, s drobným rozdílem že jsou to knihomolové, takže většinu použitelných knih už mají a tata je tak ujetý na PC, že věci které nemá naprosto nejsou v mojí cenový relaci nebo schopnostech chápání :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu