WoKo_O Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 proboha lidi co blaznite...dit vanoce sou az za mesic...prej jeste nemam nic koupenyho...chodim nakupovat 24.12 nekdy odpoledne..vzdycky koupim jen nejaky blbosti..takze to bude i tenhle rok..stejne to moc nevyuzivaj.. :) ale je to v riti s penezma.. :D kde na to mam vzit... mama,tata,babicka,druha babicka,deda,teta,strejda...s bratrem se dohodnu ze si nic nekoupime...boha jeho...asi letos zajdu k rakosnikum pro papuce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikopol Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 PánovĂ©....já to vidĂm tak, Ĺľe na vánoce pĹŻjdu z domu....a pojedu s kamarádama/kamarádkama na chatu....a vrátĂm se aĹľ pĹ™ed silvestrem. A co pak? Pak pojedu na dalšà chatu...s bratrancem...tĂm se Ĺ™ešà i problĂ©m s dárky a redukuje se to na otázku Co koupit za alkohol? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus-C2 Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 já mám pro máti naušnice.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Tátovi KnĂĹľku zaklĂnaÄŤe mámÄ› nakou vonavku babicce : knizku bathory, dedovi dvd indiana jones and kingdom of cristal scull nebo tak nak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 MinulĂ˝ Vánoce jsem jim koupil umÄ›lĂ˝ penĂze.... Letos opravdu nevĂm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 umÄ›lĂ˝ penĂze? co to sakra je?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Ty jo ja vubec nevim...:? poradte nekdo muj otec nepije a nekouri hry uz taky nehraje jenom furt pracuje...a matka..teda nevlastni matka je na me furt desne nasrana...nebo ja nwm divna kze neco neutralniho..jednou sem ji dal bonbony s prichuti svabu a nelibilo se ji to...:D jinak nevco vymyslim ale tohle je fak tezky..a hlavne pls ne moc drahy !!! kup ji toaletak ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 ty by se mi taky hodili:D jinak matce:hm....tak to nvm...mozna naky prasky na hlavu XD asi ji seru (furt ji boli XD) fotrikovi:vybral si kracka O.o....XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarthZelda Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 ChtÄ›l jsem jim dát CD našà kapely, ale nÄ›jak se to nestihlo dodÄ›lat, takĹľe mi rupnul dárek... Ale napadá mÄ› nÄ›jakĂ© jinĂ© CD, nÄ›co oblĂbenĂ©ho (: MoĹľná nÄ›jakĂ˝ dlouho shánÄ›nĂ˝ film nebo kniha z LevnĂ˝ch knih (: A na bratra dlabu, nic by neocenil xD PĹ™Ătelkyni asi napĂšu povĂdku - sice trapnĂ©, ale... dlouho se na ni těšà a teÄŹ, koneÄŤnÄ›, na ni zapomnÄ›la, takĹľe to bude pĹ™ekvapenĂ (: Pro kamarády máme s pĹ™Ătelkou vymyšlenĂ˝ skvÄ›lĂ˝ dárek xD Kámoš má strašnÄ› rád jeden song, tak mu ho nahrajem ve tĹ™ech verzĂch a rozkopĂrujem na celĂ© CD, na nÄ›j pak napĂšem "AĹĄ se Ti to neohraje (:" A pro jeho pĹ™Ătelkyni... ta miluje pohádky, takĹľe napĂšu a namluvĂm hodinu pohádek, aĹĄ si je mĹŻĹľe pouštÄ›t pĹ™ed spanĂm (: (UĹľ abych zaÄŤal xD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 dám jim hodnĂ©ho hocha... a ořÚky.. sami si one Ĺ™ekli:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 mamce : sadu oriflame a avon tatovi : jeste nevim Brachovi: nic si nezaslouzi......xD......uz mam pro nej novy PSP Prarodicum: nakou kosmetiku jeste nwm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 vydim to na protistresujĂcĂ ÄŤaj pro všechny beztak nic neÄŤekám vánoce nÄ›jak neuznávám hlavnÄ› Ĺľe se napapam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 ZávidĂm vám ty nápady... rodiÄŤe nepaĹ™ej, nekouĹ™ej, nepijou, nemaj novĂ˝ koupelny, nepotĹ™ebujou nic k notebookĹŻm, všechno co potĹ™ebujou maji... sakra co mam koupit..:D Na tom jsem stejne.. + jeste nemaji vyhraneny konicek (ani jeden z nich neni ujety na PC, super sportovec, knihomol..). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 Rodicum nevim stale premejslim ale asi zas nic jako kazdej rok nak pro pritelkyni mam boty fallen ruzovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Camling Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 Na tom jsem stejne.. + jeste nemaji vyhraneny konicek (ani jeden z nich neni ujety na PC, super sportovec, knihomol..). Jo, u mÄ› taky, s drobnĂ˝m rozdĂlem Ĺľe jsou to knihomolovĂ©, takĹľe vÄ›tšinu pouĹľitelnĂ˝ch knih uĹľ majĂ a tata je tak ujetĂ˝ na PC, Ĺľe vÄ›ci kterĂ© nemá naprosto nejsou v mojĂ cenovĂ˝ relaci nebo schopnostech chápánĂ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 Nic. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.