Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 73
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
zalezi co potrebujes a kam to chces dat ja mam pokoj 6x6 metru a mam to na stole kde je i dvdcko a setopbox a ta 24 " je paradni,akorat mi sedi do pokoje,to je jen tvuj nazor ze musis mit obrovsky plazmovky,jde jen o zvyk

Mám pokoj 6x4 m, na TV koukám z necelých 4 m. Původně jsem koupil 37", velmi brzo šla zpět a teď mám 40". Sneslo by to i 42, nebo 46 palců.

Odesláno
tak kdyz na to mas tak si to kup.to je vec nazoru jak moc drahou a velkou TV musis mit do maleho pokoje,ja osobne bych nemohl koukat na obrovskou TV z nakejch 3-4 metru,videl sem to u strejdy ten ma 101 cm a z 4 metru je ten obraz divnej

Nejde o to, na co mám, nebo nemám. Není to ani věc názoru. Existují určitá pravidla, jedním z nich například je, že optimální pozorovací vzdálenost je mezi 3 až 4-násobkem šíře sledovaného obrazu. Pro 40" TV (necelý metr na šířku) jsou to tedy 3 až 4 metry.

Tebou doporučovaných 24" na 3 metry pozorovací vzdálenost je prostě málo, pokud tedy nemáš ve svém zrakovém systému zabudované lupy.

HOWGH

Odesláno

Nechci ti dotoho moc zasahovat ,ale ja mam LG Flatron a sem s nim nadmíru spokojený X-box 360 jede skvěle , prostě pohoda , žadné servisování ,.. pa analog i digital ,.. prostě vše :)

http://www.elektro-1.cz/22-lcd-lg-flatron-m228wd-bz-televizni-monitor-cerny-black-3000-1-300cd-m2-5ms-1680x1050-dvb-t-tuner-hdmi-scart/84555/

Odesláno

Zdarec,

doufám že nevadí když využiju tohoto topicu, místo abych zakládal nový.

Koupil jsem si x360 a uvažuji o udělání si dvojnásobné radosti a koupit si k tomu i LCD. Problém je, že mám rozpočet max 5000 Kč a víc opravdu nemůžu. Můžete mi poradit nějaký vhodný monitor v této cenové kategorii? Pochopitelně v co nejlepším poměru cena/výkon. Díky...

Co jsem koukal, tak asi víc než 20'' v této cenové kategorii s HDMI neseženu co :)

Odesláno
Zdarec,

doufám že nevadí když využiju tohoto topicu, místo abych zakládal nový.

Koupil jsem si x360 a uvažuji o udělání si dvojnásobné radosti a koupit si k tomu i LCD. Problém je, že mám rozpočet max 5000 Kč a víc opravdu nemůžu. Můžete mi poradit nějaký vhodný monitor v této cenové kategorii? Pochopitelně v co nejlepším poměru cena/výkon. Díky...

Co jsem koukal, tak asi víc než 20'' v této cenové kategorii s HDMI neseženu co :)

koupil bych benq e2200hd s hdmi viz http://www.anacomp.cz/?cls=stoitem&stiid=32873 tady je zatim nejelvnejsi....za 3500 je to myslim slusna cena 22"

Odesláno
WOW díky mockrát, tenhle vypadá bombově :)! Asi si tam za dva týdny zajedu abych viděl jak to vypadá v provozu, ale jinak ho určitě kupuju, zvlášť za tu cenu...:)

ja bych si pospisil ted hned...maj to v akci takze za dva tydny typuju ho mit nebudou tezko rict...zavolal bych jim a budes vedet jak to snim je....jinde se prodava cca za 4200 a vice...a ani ho jeste nemaj skladem...je to ted novinka...sam o nem uvazuju ze koupim ke kompu a pak na nakou tu xbox lan party abych se nemusel tahat s telkou :)....jinak je to super masina...uz jsem procet dost recenzi a jen sama chvala...a za tuhle cenu neber te to :)...ja to ani za tuhle cenu nemam z velkoobchodu ke me na kram :) proto taky maj vsici za 4200 a vice :) ...za nakych 2700,- s dph jsem ho nasel v japonsku na jednom spohu a urcite by se nechal najit za min...ale je potreba je objednavat ve vetsim mnozstvi idealni po 10 to pak cena za jeden je 3000,- s dopravou vcetne poplatku a dph...

Odesláno
Tak mi teď z toho obchodu volali a řekli mi, že tam měli chybu a HDMI tam není... :(

Takže pořád monitor hledám... poradí mi někdo jinou alternativu prosím?

hmm takto jsou teda pekny vejcata...me to bylo teda divny..ale tak proc by to nemohli mit v akci...kazdopadne teda meli uplne chybny popis a titulek..jednalo se tedy nejspis o model HDA ktery je prave bez hdmi a o 700 levnejsi..achjo taky jsem ho chtel kupovat :))..

no kazdopadne tedy kdyz tak pockej a on bude behem par dni k mani u jinych prodejcu za cenu cca 4200,- to je jeste porad pekna cena...ja jsem puvodne s toutu cenou pocital...tak doporucuju tedy tyden pockat a on se tu objevi

Odesláno
hmm takto jsou teda pekny vejcata...me to bylo teda divny..ale tak proc by to nemohli mit v akci...kazdopadne teda meli uplne chybny popis a titulek..jednalo se tedy nejspis o model HDA ktery je prave bez hdmi a o 700 levnejsi..achjo taky jsem ho chtel kupovat :))..

no kazdopadne tedy kdyz tak pockej a on bude behem par dni k mani u jinych prodejcu za cenu cca 4200,- to je jeste porad pekna cena...ja jsem puvodne s toutu cenou pocital...tak doporucuju tedy tyden pockat a on se tu objevi

Ok, škoda, byl jsem nadšenej že budu mít takhle dobrý LCD za dost dobrou cenu... nevadí, tak si počkám, 4200 ještě není moc ;)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu