.Den Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 Ma nekdo tuto hru? Docela uvazuju, ze si ji pak poridim, ale chtelo by to nejake ohlasy. ;) Info zde: http://console-forum.net/showthread.php?t=36562 http://en.wikipedia.org/wiki/Valkyrie_of_the_Battlefield Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 Ja si ji budu kupovat urcite, hledam jen nejlepsi cenu. Je to presne muj styl hry, libi se mi grafika a demo bylo super. EDIT: Tak uz jsem ji objednal odtud: http://www.playon.cz/produkty/playstation-3/hry/valkyria-chronicles Cena se mi zdala velmi slusna. Dam vedet, jak budu nadsen;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Listopad 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 Wow, na novy kousek moc pekna cena... Budu se tesit na report. ^^ Mozna ji od tebe pak odkoupim, az ji dohrajes. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 Wow, na novy kousek moc pekna cena...Budu se tesit na report. ^^ Mozna ji od tebe pak odkoupim, az ji dohrajes. :lol: S mou rychlosti hrani se moc netes;-) Pokud za to bude stat, budu ti ji tu vychvalovat tak dlouho, doku si nekoupis novou;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Prosinec 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 S mymi financnimi moznostmi to taky neni zhave, takze nekoupim driv, nez bude sehnatelna za 700 Kc. ^^ Asi si znovu pustim demo... Tak co, uz ji mas doma? ;) Pardon za double-post, ale jinak by to na druhe strance nikdy neuvidel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Prosinec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2008 Tak si ji dnes konečně nesu domů. Situace na České poště je vážně kritická, dobírka mi domů putovala 9 dnů:-( Večer dám vědět, jak hodně dobrá tahle hra je;-) EDIT: Tak zatim je to opravdu hodne dobry. V demu z PSN byla uplne prvni mise, dalsi jsou mnohem pestrejsi. Grafika je pro milovniky JPN a komiksu vazne skvela a me jeste jako knihomila moc potesilo menu hry - v podobe obrazkove knihy;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Prosinec 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2008 Tak urcite dej vedet jake to je po takovych dvaceti triceti hodinach. ;) Budu se tesit na report. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2008 prej podle toho budou delat i anime :) no asi stejne odolam... ps3 se mi ted kupovat nexce :D a drzet hru doma... to ji pak pozdej koupim levnej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 prej podle toho budou delat i anime :) no asi stejne odolam... ps3 se mi ted kupovat nexce :D a drzet hru doma... to ji pak pozdej koupim levnej :D Ona je uz v samotne hre notna davka filmecku. Docela slusne navozuji atmosferu - chvilemi mi to pripominalo Band of Brothers:-) Je super, ze se daji preskocit a pozdeji prehrat z prehledne vyhlizejici pribehove knihy. To herni GUI me vazne dostalo, je prehledne a vypada vyslovene sexy. EDIT po cca 25 hodinach;-) Tak urcite dej vedet jake to je po takovych dvaceti triceti hodinach. ;) Budu se tesit na report. Musim v uvodu napsat, ze jsem zaznamenal jednu drobnou chybku teto skvele hry, ale taky jsem objevil desitky vybornych vychytavek, takze mi ta chybka neprijde dulezita;-) Takže vidím to takto: + super grafika (pro JPN pozitivni milovniky anime;-) + velmi dobry pribeh (nemyslim kostru, to je klise, ale spis drobne dejove zvraty, rasovou nesnasenlivost, ruzne spory apod.) + vyborna hratelnost (s diky vitam, ze obtiznost neni zdaleka tak nizka, jak jsem se ze zacatku obaval;-) + vysoka motivace ke hre (neustale objevovani novych veci, pocit dulezitosti, jednoznacne uspokojeni z vyhry ...) + pochopitelna a realna pravidla hernich mechanismu (tahle tahovka proste realitu umi dost dobre simulovat) + smrtelne postavy (tohle jsem si proste zamiloval u hry Fire Emblem a nedam na to dopustit) V jiných hrách podobného typu Vám může být ukradený každý jednotlivec vyjma hlavní postavy. Když někdo zemře, tak ho oživíte zakoupeným kouzlem, nebo se prostě "oživí" sám po bitvě. Tomu pak můžete přizpůsobit taktiku - huráá do akce na mrtvoly kašlem;-) V téhle hře Vám ovšem postava po několika zásazích začne umírat na zemi a vy máte tři tahy (věřte, že to není mnoho) na to, se k ní dostat. Když to zvládnete, zavoláte medika a postava je odnešena z bojiště. Pokud to ale nestihnete, nebo se k umírajícímu dostane dřív nepřítel ... je šlus, koneceček hrobeček:-) Takže si hodně rozmyslíte, jakého scouta pošlete na výzvědy, když o něj tak snadno můžete přijít. - kryti a boj v budovach Tohle se bohužel jako jedna z mála věcí povedlo méně. Krýt se dá trochu nelogicky jen za hustě rozseté balíky s pískem - za stejně velkou dřevěnou bednu se přikrčit nelze. Pravda ovšem je, že když za bednou (nebo i jiným předmětem) jen stojíte, jste samozřejmě i tak částečně kryti před palbou. Obdobně nelogicky nelze využít ani vnitřky budov - alespoň ve fázi hry, kde nyní jsem - jen jejich střechy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Březen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Diky moc. ^^ Urcite pak zkusim, az zlevni. EDIT: Tak po hodne dlouhe dobe jsem se konecne k teto hre dostal a zatim opravdu super a mohu jen doporucit. Konecne hra, na kterou se dokonce i tesim, coz u vetsiny current-gen her opravdu nehrozi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Květen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2009 Kdyby tu naaahodou hral nekdo tuto hru, kupovali jste si DLC? Jen bych chtel vedet, jestli stoji za to. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červenec 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Hm, tak tento PS3 skvost opousti PS3, aby se znovu objevil na PSP, kde bude mit jeste mensi prodejnost... :( Skoda, na PS3 bych si to 100% koupil. http://www.ps3center.net/images/uploads/staff/images/vc2scan.jpg http://psp.ign.com/articles/100/1003718p1.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 Podle mě to bude další dobře hodnocená japonská kravina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červenec 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 A podle me jsi tu hru ani nikdy nevidel, kdyz tohle dokazes vyplodit o jedne z nejlepsich PS3 her... Neni kazdy omezen na pitomy strilecky typu CoD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 mě střílečky typu COD moc neberou , ale střílečka je o rychlosti AKCE/REAKCE a tohle se mi prostě zdá strasně únavný . Vybrat si položku pak nějaký kouzelný naboje atd :) hru samozřejmě nechci 100% odepisovat , určitě jí vyzkouším, jinak vám nechci nic rozmlouvat když fandíte specifikovanějšímu zaměření na střílečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiry Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 Tak rikat ze strilecky na PS3 jsou o rychlosti je taky s dost velkejma uvozovkama, krome UT3 s podporou mys/klavesnice.:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Říjen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 tak jsem si konečně taky hru pořídil,jsem z ní unešenej,ale chci se zeptat na ty DLC,u jednoho je mi jasný,přidá se nová obtížnost,ale u těch dalších,píšou tam o přidání mise ... Zajímá mě,kolik je v nich teda map,kde se bojuje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.