Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Valkyria Chronicles (Battlefield Valkyria: Gallian Chronicles)


.Den

Recommended Posts

Ja si ji budu kupovat urcite, hledam jen nejlepsi cenu. Je to presne muj styl hry, libi se mi grafika a demo bylo super.

EDIT: Tak uz jsem ji objednal odtud: http://www.playon.cz/produkty/playstation-3/hry/valkyria-chronicles

Cena se mi zdala velmi slusna. Dam vedet, jak budu nadsen;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak si ji dnes konečně nesu domů. Situace na České poště je vážně kritická, dobírka mi domů putovala 9 dnů:-( Večer dám vědět, jak hodně dobrá tahle hra je;-)

EDIT: Tak zatim je to opravdu hodne dobry. V demu z PSN byla uplne prvni mise, dalsi jsou mnohem pestrejsi. Grafika je pro milovniky JPN a komiksu vazne skvela a me jeste jako knihomila moc potesilo menu hry - v podobe obrazkove knihy;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

prej podle toho budou delat i anime :) no asi stejne odolam... ps3 se mi ted kupovat nexce :D a drzet hru doma... to ji pak pozdej koupim levnej :D

Ona je uz v samotne hre notna davka filmecku. Docela slusne navozuji atmosferu - chvilemi mi to pripominalo Band of Brothers:-) Je super, ze se daji preskocit a pozdeji prehrat z prehledne vyhlizejici pribehove knihy. To herni GUI me vazne dostalo, je prehledne a vypada vyslovene sexy.

EDIT po cca 25 hodinach;-)

Tak urcite dej vedet jake to je po takovych dvaceti triceti hodinach. ;) Budu se tesit na report.

Musim v uvodu napsat, ze jsem zaznamenal jednu drobnou chybku teto skvele hry, ale taky jsem objevil desitky vybornych vychytavek, takze mi ta chybka neprijde dulezita;-) Takže vidím to takto:

+ super grafika (pro JPN pozitivni milovniky anime;-)

+ velmi dobry pribeh (nemyslim kostru, to je klise, ale spis drobne dejove zvraty, rasovou nesnasenlivost, ruzne spory apod.)

+ vyborna hratelnost (s diky vitam, ze obtiznost neni zdaleka tak nizka, jak jsem se ze zacatku obaval;-)

+ vysoka motivace ke hre (neustale objevovani novych veci, pocit dulezitosti, jednoznacne uspokojeni z vyhry ...)

+ pochopitelna a realna pravidla hernich mechanismu (tahle tahovka proste realitu umi dost dobre simulovat)

+ smrtelne postavy (tohle jsem si proste zamiloval u hry Fire Emblem a nedam na to dopustit)

V jiných hrách podobného typu Vám může být ukradený každý jednotlivec vyjma hlavní postavy. Když někdo zemře, tak ho oživíte zakoupeným kouzlem, nebo se prostě "oživí" sám po bitvě. Tomu pak můžete přizpůsobit taktiku - huráá do akce na mrtvoly kašlem;-) V téhle hře Vám ovšem postava po několika zásazích začne umírat na zemi a vy máte tři tahy (věřte, že to není mnoho) na to, se k ní dostat. Když to zvládnete, zavoláte medika a postava je odnešena z bojiště. Pokud to ale nestihnete, nebo se k umírajícímu dostane dřív nepřítel ... je šlus, koneceček hrobeček:-) Takže si hodně rozmyslíte, jakého scouta pošlete na výzvědy, když o něj tak snadno můžete přijít.

- kryti a boj v budovach

Tohle se bohužel jako jedna z mála věcí povedlo méně. Krýt se dá trochu nelogicky jen za hustě rozseté balíky s pískem - za stejně velkou dřevěnou bednu se přikrčit nelze. Pravda ovšem je, že když za bednou (nebo i jiným předmětem) jen stojíte, jste samozřejmě i tak částečně kryti před palbou. Obdobně nelogicky nelze využít ani vnitřky budov - alespoň ve fázi hry, kde nyní jsem - jen jejich střechy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 months later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...

Hm, tak tento PS3 skvost opousti PS3, aby se znovu objevil na PSP, kde bude mit jeste mensi prodejnost... :( Skoda, na PS3 bych si to 100% koupil.

http://www.ps3center.net/images/uploads/staff/images/vc2scan.jpg

http://psp.ign.com/articles/100/1003718p1.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mě střílečky typu COD moc neberou , ale střílečka je o rychlosti AKCE/REAKCE a tohle se mi prostě zdá strasně únavný . Vybrat si položku pak nějaký kouzelný naboje atd :) hru samozřejmě nechci 100% odepisovat , určitě jí vyzkouším, jinak vám nechci nic rozmlouvat když fandíte specifikovanějšímu zaměření na střílečky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 weeks later...
  • 1 year later...

tak jsem si konečně taky hru pořídil,jsem z ní unešenej,ale chci se zeptat na ty DLC,u jednoho je mi jasný,přidá se nová obtížnost,ale u těch dalších,píšou tam o přidání mise ... Zajímá mě,kolik je v nich teda map,kde se bojuje ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu