bitskull Odesláno Únor 18, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 18, 2010 Trailer na toto DLC: Bonfire of the Vanities DLC Trailer Citovat
Spilif Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2010 No já mám takovej problém nepřišel jsem na to že bych mohl třeba po uspěšném udělání mise si ji najít někde v menu a dát si ji znovu. Protože když sem dělal zrovna misi z flight machine tak jsem neudělal jednu trofej a chtěl bych to mít komplet:-( neporadí mi někdo? Myslím si ale že ne:-( Citovat
Mirosslav Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2010 nie ze musis si to zahrat odznova... Citovat
bitskull Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2010 A az budes hrat tu uroven s tou letajici masinou, tak pokud se ti nepodari ziskat trofej a budes se blizit ke konci, tak se vybourej - tim restartujes level :) Citovat
Spilif Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2010 A az budes hrat tu uroven s tou letajici masinou, tak pokud se ti nepodari ziskat trofej a budes se blizit ke konci, tak se vybourej - tim restartujes level :) Jasný díky ale je to tedy opruz kvůli tomu hrát to znovu jen kvůli jedné trofeji:!: Citovat
playerPS Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2010 V tom DLC co vyšel mužeč na tom rogalu lítat kolikrát budeš chtít. Citovat
Spilif Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2010 V tom DLC co vyšel mužeč na tom rogalu lítat kolikrát budeš chtít. No tak to budu muset nějak pořešit... Citovat
bitskull Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2010 Battle of Forli videorecenze. Hodnoceni: pribeh ... 6.6 design ... 4.1 hratelnost ... 9.2 prezentace ... 9.3 Citovat
Spilif Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 23, 2010 Zeptám se nekupoval už někdo to DLC? Nemám totiž kartu a rád bych si to pořídil... Citovat
forlanek Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 12, 2010 jak je to v AC2 s časem ? jak dlouho tam trvá den? a mění se tam vůbec průběžně noc a den ? Citovat
bitskull Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 12, 2010 Jak dlouho trva nevim, ale meni se :) Citovat
Shadow222 Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 24, 2010 Lidi poraďte nějakou fintu jak to udělat, páč já jsem chodil po San Marcu a zabil jsem jich nejméně 20 a neubrali mi, ale stejně jsem tuhle trofej nedostal, asi to musí být v řadě nebo já nevím. Citovat
adiZ Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 24, 2010 Musíš zabít 10 nepřátel bez toho, aby tě během souboje někdo z nich poranil. Musí to být během boje, tzn. že těch 10 nepřátel na tebe musí neustále útočit (je nad nimi tuším červená ikonka nebo tak něco), prostě nesmíš přerušit boj. Nejlepší je omráčit skupinku plynovou bombou a pak je čepelama pozabíjet, když jsou omráčení.. Pokud by ti to nepomohlo, podívej se na YouTube. Citovat
sysel Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 27, 2010 assassins creed 2 je ta upne nej nej nej nej hra na svete mam ji moc rad Citovat
WaRDoG Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 27, 2010 sysel co příspěvek to perla.... Citovat
Sparh4wk Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 28, 2010 skoda jen, ze dalsi dil bude buh vi kdy :) Citovat
GeorgeLee Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2010 čus lidi mám dotaz jestli se dá koupit ten speciální asasinskej prsten samostatně a když tak kde Citovat
evilive04 Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2010 no kukal jsem na net a on je podobnej prsten otvírák na pivo Citovat
Geobba Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 27, 2010 Prsten asi samostatně koupit nepůjde. Je to reklamní předmět, a pokud ti ho někdo neprodá/nedá tak máš asi smůlu. :lol: ;) Citovat
Rocko Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2010 Chci se zeptat když vidím nějakýho zloděje jak utíka tak někdy se mi zobrazuje na minimapě ( taková červená ikonka s bílou tečkou ) a někdy ho na minimapě nemám,je vtom nějaký rozdíl ? A druhá otazka : Včera sem si pooběvoval město že si dneska prohledám všechny poklady ale když sem to ráno zapnul tak město bylo objevený ale poklady se mi na mapě nezobrazujou,koukal a měnil sem nastavení na mapě ale pořád bez výsledku,je to bug ? Citovat
forlanek Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2010 máš koupený mapy s pokladama ? Citovat
Rocko Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2010 D9k za radu na to sem uplně zapoměl :D Ale divný že než sem to vypínal tak sem měl poklady na mapě.. Co znamená ten Uplay do kterýho se dostanu z menu hry ? Pochopil jsem to tak že ve hře dostavám body a v Uplay si za to můžu něco koupit ? Citovat
forlanek Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2010 (Na) Co je Uplay? Při používání nové služby Uplay a nebo spíše plnění nejrůznějších úkolu, budete získávat “Uplay Win Units”, což je virtuální platidlo na Uplay. Za ně si budete moci “kupovat” různé přídavky, doplňky do vaší hry. Kupříkladu si můžete “koupit” novou mapu, oblečení, samotnýho Altaira a nebo témata do PS3/X360 ,předpokládá se i tapety do PC. Další jeho služby je sekce “Help”, kde můžete shlédnout různá videa nebo něco k přečtení jak se co dělá. A poslední je “Shop”, kde můžete nakupovat hry za skutečné peníze. K používání se musíte nejdříve zaregistrovat na Ubisoft (www.ubi.com) a poté aktualizovat službu v samotný hře. Citovat
Pennywise Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 12, 2010 Lidi co umíte dobře anglicky, můžete mi v krátkosti vysvětlit co se na konci hry stalo? Objevila se tam nějaká postava a rozmlouvala s Eziem, ale nějak jsem nepobral o co tam šlo. Tak prosím někoho o nějaké stručné vysvětlení o co se tam na konci jednalo. Dík Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.