kane1998 Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 prej to bude propojený nějak S PSP verzý Např v psp verzi odemknete novou zbran a pak si jí prej budete moc takle odemknout i v PS 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 prej to bude propojený nějak S PSP verzý Např v psp verzi odemknete novou zbran a pak si jí prej budete moc takle odemknout i v PS 3 jj, nevím jestli přímo to s těmi zbraněmi, ale něco o propojení říkali i na E3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 Ano. Bude se to týkat zbraní a aby jste je mohli odemknout v PS3, budete potřebovat i PSP verzi této hry. Trochu marketingový tah no...:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 A to bude asi jen pro psp Go coo že bah zas udělal Flash ... Sry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 EE, bude to i na to ,,staré" PSP. Ale na GO samozřejmě taky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 Ano. Bude se to týkat zbraní a aby jste je mohli odemknout v PS3, budete potřebovat i PSP verzi této hry. Trochu marketingový tah no...:roll: no není to popprvý co to tak je, u xka bylo že když projedete pgr3 a máte i pgr4 tak se v pgr4 objeví odemčený ajch (nějak tak to bylo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jame Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 jo uz se na to tesim jednicka byla fakt good ale ta dvojka po par vydejich co jsem videi jo to je fakt super uz se tesim :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Nový trailer http://www.gametrailers.com/video/visions-of-assassins-creed/55400 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 Gameplay video http://www.gametrailers.com/player/55671.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 Jednička mě moc nebavila, ale dvojak bude prý více stealth než jednička a víc originálních nápadů tam má být plus ta grafika vylepšená tak asi do toho pujdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 prej to bude propojený nějak S PSP verzý Např v psp verzi odemknete novou zbran a pak si jí prej budete moc takle odemknout i v PS 3 To je blbý :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 prej to bude propojený nějak S PSP verzý Např v psp verzi odemknete novou zbran a pak si jí prej budete moc takle odemknout i v PS 3 Pokud to tak opravdu bude tak at si tu hru nechaj!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 doufam ze to nebude jak s 1. dilem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 doufam ze to nebude jak s 1. dilem Přesně,.. Ale vývojáři slíbili, že jse neduh zbavili. Už se těšim jak zahraju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Česká verze se na konzole asi nechystá, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Česká verze se na konzole asi nechystá, že? Řekl bych, že ne, ale kdo ví ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 České titulky nemají jisté ani PCčkáři, takže konzole těžko. To by uvedli do oficiální zprávy a nevýhodou konzolí je, že žádné přídavky si do her strčit nemužeme, takže na komunitní češtinu můžeme zapomenout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 doufam ze tam budou alespon anglicke titulky jelikoz nekdy nerozumim hovorovymu slovu ale ve psane podobe mi to nedela potize. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 doufam ze tam budou alespon anglicke titulky jelikoz nekdy nerozumim hovorovymu slovu ale ve psane podobe mi to nedela potize. Naprostý souhlas ,jinak koukám na ty všechny videa a diaře a bude to určo pecka ,na 100% kupuju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 No doufam, ze to bude po strance hratelnosti a chytlavosti lepsi nez jednicka. U ni sem taky zhltal vsechny trailery a oslintal vsechny obrazky, ale kdyz sem to pak u kamose na x360 dostal do ruky, tak me to vubec neoslovilo. Ikdyz priznavam, venoval sem tomu asi jen 15 minut... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 no tak ja to hraju na xku uz a je to super !!!!! mnohem vic vychytavek nez v 1 mnohem promyslenejsi pribeh jo a titulky tam sou taky =) hraje se to jednim dechem =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Já to zmáčknu za chvíli,jsem zvědavej jak malej kluk..:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 České titulky nemají jisté ani PCčkáři, takže konzole těžko. To by uvedli do oficiální zprávy a nevýhodou konzolí je, že žádné přídavky si do her strčit nemužeme, takže na komunitní češtinu můžeme zapomenout. Na PCčku bude podle mě i dabing, ohlasy na dabing 1. dílu byly dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 No Assasinek asi nebude špatnej,vypadá pěkně a hraje se taky slušně...asi mě bude bavit :) edit:Čim dál víc se mi líbí modely postav...pěkně udělaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Tak po par hodinach hrani muzu prohlasit, ze je to pokracovani jak ma byt. Zachovava vse dobre z predchoziho dilu, spatneho se zbavuje a plno novych veci pridava. Narozdil od 1. dilu asi jen tak nebude hrozit stereotyp. Nove prvky chvalim, ale zatim jsem se bohuzel nedockal hlavnich tahaku z traileru (brani zbrani, dymove pasti, dvojite ostri...). O to vic se tesim az se k nim konecne dostanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.