Dafli Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 DOHRÃÃÃÃNO zatim nejlepsi hra co sem hral tenhle rok super pribeh, prekvapivej konec no uz se tesim na dalsi dil =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
formelak Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 DOHRÁÁÁÁNO zatim nejlepsi hra co sem hral tenhle rok super pribeh, prekvapivej konec no uz se tesim na dalsi dil =) Jaká je asi hrací doba? A plnil si ty vedlejší úkoly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 cca 25 hodin mi to zabralo, vedlejsi ukoly sem plnil prilezitostne docela dlouhy me to prislo delsi nez 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grimmjow Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 jako na singleplayer scene poslednich dvou let si myslim ze nic lepsiho nez AC II nebylo opravdu parba a to jsem asi tak v pulce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Ja teda hrju mozna uz tak 10-12 hodiny a tipuju, ze jsem tak ve tretine, ale hodne delam vedlejsi mise, prozkoumavam mesto, jen tak si freerunuju :) A musim zatim rict, ze bomba. Prvni dil to mnohonasobne prekonava. Bavim me tu i souboje (coz se o jednicce rict nedalo), takovy to hledani etra veci (poklady, pirka, sosky). A miluju ty novy serepeticky (dvojty ostri, kourovy bomby atd.) a to jak se da vse resit mnoha zpusoby. Ale co mam uplne nejradsi je nepozorvane schazovani vojaku z vysokych vezi (a jeden "quest" je v podstate jen o tomhle :) BOMBA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 proč xboxaci píšou do PS3koveho topicu ??? jinak ja si rAdši vybral eyepet a ac bude na vánoce necham se překvapit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Protože si pro multiplatformové hry nemůžeš založit nové téma, jeli toto téma už v sekci u jiné konzole :) (Takže ano. radši bychom si psali do svého tématu ve svojí sekci, ale to nejde) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Protože si pro multiplatformové hry nemůžeš založit nové téma, jeli toto téma už v sekci u jiné konzole :) (Takže ano. radši bychom si psali do svého tématu ve svojí sekci, ale to nejde) Ježiši dyt je to úplně jedno,na obou strojích je ta hra úplně stejná a jestli někdo nemůže přenést přes svoje ego že si tu píše s někym kdo má konzoli jiný značky než on tak ať si dá hlavou o zeď..:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dj_Imhothep Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Nevíte náhodou(ty co to dohrály),jestly po dokončení příběhu se dají dojet ty vedlejší mise??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 proč xboxaci píšou do PS3koveho topicu ??? jinak ja si rAdši vybral eyepet a ac bude na vánoce necham se překvapit Už to tu jednou myslim Zavorka vysvětloval... kdybys nebyl blbej tak by ti došlo že je to multiplatfortmní hra tudiž je zbytečné zakladat dva topici se stejným tematem ... začni přemejšlet a neútej se na blbe otazký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 uz se nemuzu dockat bude to bomba:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Nevíte náhodou(ty co to dohrály),jestly po dokončení příběhu se dají dojet ty vedlejší mise??? Ano dají. Jinak teda dohrano a bomba, u me to jedničku převálcoval na plný čáře, ani chvilku jsem se nenudil, má to spád, má to příběh :D a i zajímavé postavy a narozdíl od jedničky to má i luxusní konec. Prostě úžasný. Nepamatuju, kdy jsem naposledl dohrál hru téměř jedním dechem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
formelak Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Rád bych se zeptal těch, kdo už to dohráli: spoiler Když se mi to před vstupem do Benátek zapne za Desmonda a on pak začne mít ty halucinace a dostanu se ke hraní za Altaira, tak jak tam někoho pronásleduju a on vyběhne na věž a zavře dveře, tak zaboha nemůžu přijít na to, jak na tu věž vyšplhat. Když se dostanu k takovýmu výklenku, kde sou zavřený dveře a je visí tam taková kláda s lampou na konci tak přes to se prostě nemůžu dostat. Prosím poraďte jestli si to pomatujete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grimmjow Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Rád bych se zeptal těch, kdo už to dohráli: spoiler Když se mi to před vstupem do Benátek zapne za Desmonda a on pak začne mít ty halucinace a dostanu se ke hraní za Altaira, tak jak tam někoho pronásleduju a on vyběhne na věž a zavře dveře, tak zaboha nemůžu přijít na to, jak na tu věž vyšplhat. Když se dostanu k takovýmu výklenku, kde sou zavřený dveře a je visí tam taková kláda s lampou na konci tak přes to se prostě nemůžu dostat. Prosím poraďte jestli si to pomatujete. ano je to jakysi bug je to velice slozity jump a trval mi 5 minut musis byt na tom plotu presne pred tou tyci divat se na ni pote zmacknout rt + A + leva packa dopredu povedlo se mi to asi na 15cty pokus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
formelak Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Už to dělám asi postý a pořád to nejde. :( Tak dobrá hra a zkazí to takovouhle kravinou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Ale prd..je to jednoduchý. Stačí se postavit na ten ochoz(plotek) pod tu tyč a stačí jen zmáčknout RT(držet)+A a on už se chytne sám. 100% to musí jít :). Já to vím z vlaštní zkušenosti, že jsem levej a dal jsem to..takže to musíš dát taky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Potřebuju poradit se skokem na vez v Benátkách Vez je skoro uporstred mapy Benátek, součást velkýho kostela. Na střechu se dostanu, dál na věž už ne, Ezio tam porstě nedoskočí. Nákej tip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 A a pak jak budeš padat B? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
formelak Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Už sem to udělal, asi to máte na xboxu jiný nebo co, ale tamto mě nešlo, udělal sem to tak že sem šel na pravej okraj, pak sem jakoby vyběhl po zdi a skočil sem doleva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Ale prd..je to jednoduchý. Stačí se postavit na ten ochoz(plotek) pod tu tyč a stačí jen zmáčknout RT(držet)+A a on už se chytne sám. 100% to musí jít :). Já to vím z vlaštní zkušenosti, že jsem levej a dal jsem to..takže to musíš dát taky :) Tady jsem se taky sekl a jak to pises ty mi to neslo ja se jen postavil na ochoz a vyskočil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Potřebuju poradit se skokem na vez v Benátkách Vez je skoro uporstred mapy Benátek, součást velkýho kostela. Na střechu se dostanu, dál na věž už ne, Ezio tam porstě nedoskočí. Nákej tip? Sice jsem na to nekoukl, ale mžná bude nutné pouˇ´it specialní move co dě v benátkách naučí zloději. Tedy RT+šipka nahoru+A a poté se chytit B. Bohuzel nevim jak je to na PS3, ale rekl bych, že rozvržení ovládaní je tam stejný, takže si to když tak domyslíš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reple Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Jsem si to vcera koupil.Tesil jsem se na to jak male dite a ta hra se seka jak na slabem pocitaci.Kdyz me nahani hodne vojaku tak to seka jako krava.To jsem teda nadsenej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Jsem si to vcera koupil.Tesil jsem se na to jak male dite a ta hra se seka jak na slabem pocitaci.Kdyz me nahani hodne vojaku tak to seka jako krava.To jsem teda nadsenej... To se mi na Xboxu stalo jen jednou, taky kdyz měhonilo hrozně moc vojáků, tam to bylo fakt zly, ale jinak bezproblemu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forzapraga Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 docela husty srovnani grafiky AC2 x360 vs ps3 a musim rict ze teda ps3 nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 docela husty srovnani grafiky AC2 x360 vs ps3 a musim rict ze teda ps3 nic moc Vždyt je to všechno stejné....:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.