formelak Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Vždyt je to všechno stejné....:roll: Je to skoro stejný, jediný rozdíl je, že na PS3 je to jaksi "zářivější". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 je tam rozdil jen jasu a kontrastu s tim nebude problem staci si nastavit ve hre anebo monitor, ale jinak je to stejny... Je to skoro stejný, jediný rozdíl je, že na PS3 je to jaksi "zářivější". jo jo je tam glow efekt znatelnej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 je tam rozdil jen jasu a kontrastu s tim nebude problem staci si nastavit ve hre anebo monitor, ale jinak je to stejny...jo jo je tam glow efekt znatelnej.... Přesně stačí nastavit ve hře nebo na TV a je to....nemá cenu řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reple Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Ja mam xko i ps 3 a je to sakra znat.Proste tady ps 3 nestaci na xko...A to sekani na ps 3.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
formelak Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Jaký sekání? Mě se teda nic neseklo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reple Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Tak otevri oci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
formelak Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Myslím, že očima to není, ale mě se to opravdu neseká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurtt Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Zkousel sem AC2 hrat na dvou LCD TV obe full HD. LG uplne v poradku ale Samsung silene vypadalo to jako kdybych to hral sjetej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forzapraga Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 kurtt: sumsong no. vubec se nedivim http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=34877&r=top dalsi srovnani AC2 x360 vs ps3 proste na xboxu je to zase o chlup lepsi .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 kurtt: sumsong no. vubec se nedivimhttp://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=34877&r=top dalsi srovnani AC2 x360 vs ps3 proste na xboxu je to zase o chlup lepsi .. No chlapci nerad se hádám ale samsung je v současné době na špici LCD TV ,ale to by jste museli vlastnit náký novější model ,že jo hehe:D No jinak kdo jiný by mohl tuto zprávu napsat než xbot:D Včera jsem viděl obě verze a xbox je o kapánek lepší to je fakt. Jinak tiscali je server pro xboty a pcčkaře takže no commet :D:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Revan_ Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Nevím jak vám, ale mně se zdá, jako by bylo video PS3 části sebráno z nějaké CRT telky. Nechápu totiž proč by jinak byly popisky těch tlačítek tak rozmazány (v pravém horním rohu). A vůbec všechny titulky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Je to pochybne stejne jako vetsina tehle radoby "duveryhodnych" srovnani :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 má už někdo doma tuhle hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV65 Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Zkousel sem AC2 hrat na dvou LCD TV obe full HD. LG uplne v poradku ale Samsung silene vypadalo to jako kdybych to hral sjetej. A malinko si pohrát s nastavením televize tě nenapadlo nebo to nemumíš?????:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Je zajímavý že screenshoty z ps3 vypadají tak hrozně a přitom hru hraji na ps3 na full hd lcd samsung 24 a vypadá úplně perfektně a ty screenshoty nechápu dyt tak by hra nevypadala ani na ps2 tak rozmazaně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 jako ja nvm ja ji jeste nemam cekam na black edici... takze jeste musim proslintat do stredy abych mohl rict svuj nazor... ale myslim si ze typci kteri delaji ty srovnani chteji akorat vyvolat jeden z mnoha konfliktu mezi PS-Boyama a X-Botama... Podle me to nema cenu resit mate byt radi ze vubec neco takoveho je a ze se ubisoft poucil zbavil se kletby zvane "Stereotyp" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurtt Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 A malinko si pohrát s nastavením televize tě nenapadlo nebo to nemumíš?????:cheesygrin:[/QUOTnastavoval jsem TV ale stejne to bylo cas od casu sekane:-x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV65 Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Já mám Samsung LE40A559 a jednou za 10 minut se mi jen nepatrně kousne.Ale jen pokud mám zaplý "movieplus".Při hraní to ale stejně moc nepostřehnu.Bez zaplého "movieplus" mi jde naprosto plynule.Hru hraji na X360 a paráda.OD AC1, kterou jsem ani nedošel rozhodně velké zlepšení.Čekal jsem dost, ale tohle opravdu ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 Mno... pro ty co si furt mysli jak to na te PS3 vypada spatne a hnusne tak tak tady posilam video jak to ve skutecnosti vypada... ja po bedlivem pozorovani detailu muzu s klidnym svedomim rict ze je to naprosto stejny... http://www.gametrailers.com/video/console-comparison-assassins-creed/59368 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 Krom rozdilu v jasu taky zadne rozdily nepozoruju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 mám samsung 2333 Hd myslíte že obraz bude pěknej tady někdo psal že to vypadá hnusně jinak jáká hra je a vypadá na PS3 alespoň jako 1 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 jeden z tech webu je neobjektivni nebo neumi srovnavat. Protoze na gametrailers z toho spis PS3 vychazi lip, kdezto z toho linku co sem nekdo daval predtim propada PS3 na cele care. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 Grafika je vážně stejná ,někdy se mi dokonce ps3 líbilo více ,někdy ne ,ale co mě hlavně zaujalo ,že na ps3 při otáčení kamery nebo při seskoku do sena se to mírně potrhávalo ,aspon se mi to zdálo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 a hraje to někdo na podobné televizi samsung 2333 ? a to zadrhávání opravý patch ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 INFO: Ubisoft oznamil, ze AC II predbehl v prvnim tydnu v prodeji sveho predchudce o 32 procent. Celkem bylo od vydani hry prodano 1.6 milionu kusu (prvniho dilu se prodalo pres 8 milionu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.