kuba741 Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 :wohow::wohow:takze v tomhle topicu budeme hovorit o tom co vase psp prezilo pády skoky atd.takze moje pspčko mi dvakrát spadlo z cca 90cm kvuli tomu ze jsem ho mel zapojeny v pc a ten usbeckovej kabel se mi nejak zamotal do zidle a pak se stacilo hnout a...divil jsem se ze to prezilo zadny deathpixely nic mel jsem stesti a co vy?:wohow::wohow: :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suslikus Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 6 metru letu :) mam trosku jetej kryt ale jinak ok ted nekdy by mi mel prijit novy :) nekdy uploadnu fotku :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chvalsinak Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 :wohow::wohow:takze v tomhle topicu budeme hovorit o tom co vase psp prezilo pády skoky atd.takze moje pspčko mi dvakrát spadlo z cca 90cm kvuli tomu ze jsem ho mel zapojeny v pc a ten usbeckovej kabel se mi nejak zamotal do zidle a pak se stacilo hnout a...divil jsem se ze to prezilo zadny deathpixely nic mel jsem stesti a co vy?:wohow::wohow::psp: Jeden takovej topic už tu je....Ale jinak k tématu PSP mi padá pořád nosím ho v tašce pez pouzdra takže je hrozně poškrábaný:D a nikdy se s nim nic nestalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javor1991 Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 no jednou mi spadl z postele to je cca 50cm a je ok protoze mam pod postelo nahazeny obleceni xD (spadl do mekyho)a to my mama furt rika at si obleceni davam na vesak xDjinak ho mam jen trocha poskrabanej ale to je z toho jak ho nasim v tazce EDIT:Suslikus moc pekny xD a dost se mi libi keramik White (ja mam blacka) a zase bych nechtel fata jen keramik whita xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Listopad 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 6 metru letu :) mam trosku jetej kryt ale jinak ok ted nekdy by mi mel prijit novy :) nekdy uploadnu fotku :) tak to pspčko vypadá na těch 6 metrů jeste uchvatneme by se rozletelo na sto procent vsechno:cheesygrin::cheesygrin::wohow::wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suslikus Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 tak to pspčko vypadá na těch 6 metrů jeste uchvatneme by se rozletelo na sto procent vsechno:cheesygrin::cheesygrin::wohow::wohow: No prvni 2 metry bylo v pozdre ale i tak jsem ho potom musel zbirat :cheesygrin: nejhur se hledala pametovka :bash: byla jeste o 2 metry dal nez zbytek :idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 to muj bratranec jebl s psp o zed dyž se mu nedařilo v pataponu odletělo skoro všechno byl nakřapnuti displey a umd mechanika byla ta tamale měl ho flashle tak my ho dal ale za měsic my prišlo novi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 6 metru letu :) mam trosku jetej kryt ale jinak ok ted nekdy by mi mel prijit novy :) nekdy uploadnu fotku :) fat vydrzi hodně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Listopad 28, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 Me nikdy nespadlo , nejsem lama :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 me spadlo jen z pc ktery je 40cm od zeme a z tv ktery je asi metr od zeme a nic (vzdy byl na nabijecce a zekopla o nej sestra :lol:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 moje zatim asi jenom pad tak z 1,2 metru kdyz mi ho deda zhodil za stolu(omylem) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 já když jsem měl skoro dohranýho naruto ultimate ninju 2 a byl sem ve 120 poschodi (po 16 hodinach nepřetržite prace) tak sem bojovalz orochimarem (posledni boss) tak mi zahadne přestala jit pametovka (byla jakoby napul vysunuta) take tahle bytva byla v hajzlu a cely poschodi sem musel delat znova tak sem ze vzteku vzal psp a mrdul si s nim o hlavu dost velkou silou :lol: a přežilo v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 Kdyz jsem ho jeste pouzival namisto mp3, tak mi jednou, pri behu do skolnich schodu, zavadila ruka o kabel ke sluchatkum a PSP (nastesti) v "neoprenovem" obalu vyletelo na tvrde schody.. Nastesti to nebyla velka vyska (z kapsy u bundy) a diky mekkemu obalu se pad dosti ztlumil, takze PSP nenese zadne trvale nasledky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3r Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 já psp nevedu ale mobil mě spadnul při jízdě na motorce (40 km/h ) trošku odřenej pak jsem si snim točil na takový šnurce a odeletěl rovnou na kameny a to už bylo horší už se drobek zmáčknul kryt :D jinak mám nokii n70 :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 Zo já po 2 dnech nošení v kapse kapku poškrábanej display....jinak nic,hold musm koupit folii na displej a obal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qip Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 pád asi z 1,5m na dlaždičky (přimo na disply) ale bylo v pořádku.. a jednou když jsme šli z knajpy tak sem ho pučil kámošovi.. on za chůze hrál a narazil do novinovýho stánku.. na psp byla trocha červený barvy ze stánku ale jinak OK.. jenže když sem šel po víkendu na praxi tak už tam ten stánek nebyl :-D psp asi narušilo statiku.. nebo spíš jen náhoda jak prase, že ho zrovna odstranili :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 mě psp spadlo jednou(rozbil se kryt na baterku),a jednou jsem ho měl v tašce s malejma nůžkama,takže je teď podrápaný a nefunguje POWER dioda...:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 jeden kluk ze skoly si kopal s psp a pak zjistil ze mu nejak nejde zapnout... zadní strana byla uplne poskrabana... do hloubky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 tak je to debyl a zaasloužil by do držky :/ ty vole tak cestina:D DEBIL mekky I :D....sry za OFF jinak ja se k psp chovam hezky a snazim se aby mi neupadlo :)zatim mam stesti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 Mne padlo cez prazdniny pri netovani na recepcii v hoteli na mramorovu dlazbu...vypadla baterka :D Ale nic sa mu nestalo. Akurat na mna este 5 minut vsetci okolo cumeli ze wtf :cheesygrin:, ono to asi vyzeralo celkom komedialne...len tak sedim v sedacke a odrazu psp meter odomna na zemi xD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 moje psp prezilo asi 10x zatmeni mesice...pad dvojcat a napadeni pentagonu:D...clkm psycho kdyz sem poslouchal ty zazitky...a taky na nem jednou sedel motyl a posral mu display... ENJOY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 asi 2x mi spadlo do umyvadla(prazdnyho) kdyz sem to mel na zrcadle,no jen se mi vysypala hora prachu do displaye ale jinak dobry-........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 psp spadlo do 4 metrovy hloubky do bazenu , ale v klidu bylo zavreny ale bez pouzdra , tak sem nevahal a skocil za nim a na to ze se neumim potapet sem pro nej celkem ochotne a efektivně skocil :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pešas Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 psp spadlo do 4 metrovy hloubky do bazenu , ale v klidu bylo zavreny ale bez pouzdra , tak sem nevahal a skocil za nim a na to ze se neumim potapet sem pro nej celkem ochotne a efektivně skocil :D vetsina lidi aspon psala neco realnyho... me spadlo 2. den od zakoupeni na zem, ale asi z 20 CM, jen vypadal baterie, nic se nestalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hannibal411 Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 To já měl PSP Slima si měsíc, seděl sem v lavici ve škole(v jedný třídě je máme dementně malý) a psp v obalu v kapse. Jenomže jak jsem se přisunul pod lavici, asi to nebylo to nejelpší co sem mohl udělat. Pak o volný jsem vyšel zapínám psp a tam všude takový krásný duhový barvičky. 1500 v pr**li za novej display, SLIMko nic nevydrží:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts