Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 210
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Jednou jsme venku delali pi*oviny a kamosi, ze me hodi do popelaku, tak me vzali za ruce a nohy a tahali smerem k popelnici. :D Nejak jsem se jim vysmekl a oni me tam chteli hodit a uz jsme byli u dane popelnice (kontejneru) a v tu chvili byl jedem kamos tak dobre, ze stacil pohled a vsichni sli po nem. :D Nakonec jsme ho tam hodili a on vylezl nasrany jak Bulhar a chtel me tam hodit jeste vic, nez predtim - samozrejme, kdyz byl na me sam, tak to uz nebylo tak jednoduche a zacali jsme se pretahovat, "prat", atd. a to se nemelo stat - mel jsem PSP v kapse a jak jsme se tahali, tak se mnou jebnul o popelnici tou stranou, kde bylo PSP. :) Potom jsem za nejakou dobujel domu a v tramvaji si vytahl PSP a zapnul.. celist mi spadla az na zem a nalada ochabla jak penis po soulozi. Po zapnuti byl displej cerny a bilou se na nem vykreslil jakysi pavouk prasklin - bylo mi to jasne. Dal jsem tedy PSP opravit a za "pouze" 3000kc jsem ho za "pouhe" 3 mesice mel zpet i s novym krytem, displejem a firmwarem (dali mi tam OFW 4.01). :D Nakonec vse dobre dopadlo a ja z toho buzeranta doted taham love.. ;)

Odesláno

Včera sem testovala NANO PODLOŽKU GECKO PENTAGRAM.Připlácl sem ji na skříň a na podložku sem dal telefon-takže to všechno drželo v svislé poloze.Telefon držel suprově.Pak mě napodalo dát na to PSP FAT i s Playgearpocketem (obal na psp),taky držel-asi minutu,pak sem nedával pozor a slyším ránu.Spadl asi z metru na stranu kde je vypínač a vše dopadlo v pohodě.Takže sem otestoval jak nano podložku,tak i psp s obalem.Jinak ta podložka je suprová-telefon na ní drží i když sem s tím třepal.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu