Jajapápá Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 Ja mam psp slim to spadlo zatim jenom sestre :D asi z 50ti cm :D a malem sem ji kopnul. Jinak kamos rozmlatil 2 PSP (fatka), jedto tim, ze spadnul na zem a nejak prasknul display a to druhy utopil na parniku, cestou do anglie :D takze celkem nestiham. Tet ma slimaka a zatim drzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 Podelany poutko na ruku... :D. Mel jsem PSPcko na nocnim stolku a kdyz jsme si ho chtel vzit tak poutko zavadilo o zachytku od supliku a spadlo tak, ze se mi ulomil zoubek ze zadniho krytu na PSP - nekdy vypadne kontakt s baterkou :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 babicku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 No, moje PSP přežilo několik hrůzostrašných pádů, ale naštěstí se nic neurvalo ani tak, vlastně když se na něho tak dívám, tak ani není moc odřené, a to ho 24.12 budu mít už rok :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 babicku.... Trochu černej humor,ale u mě přežilo obě:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 vetsina lidi aspon psala neco realnyho...me spadlo 2. den od zakoupeni na zem, ale asi z 20 CM, jen vypadal baterie, nic se nestalo Neveris ? To byl venkovni bazen na zahrade , kdyz sem skladal kreslo tak mi z nej sjelo do vody .. btw: nechapu proc to pspcko nosite v kapse bez pouzdra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fiset Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 No když sem byl na tréningu tak v kabíne sem dal PSP na box kde mame veci poslouchaly sme mp3 a nejak sem tušil že spadne a přišel kámoš a nejak donho drgnul a PSP spadlo s 2m výšky...Chytil sem psycha ale na PSP nebyl ani škrábanec takže pohodka:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 btw: nechapu proc to pspcko nosite v kapse bez pouzdra Pretoze je take velke ze s puzdrom sa do vacku nezmesti :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 tak já kkt nejetsi sem ho vcera cistil alpou a nechal ji u toho psp otevřenou a ořiběh za mnou nas pes a drknul mi do toho takze alpa mi zlila cely psp vtekla mi do umd mechaniky (ale zatim funguje :blink: ) ale byl sem z toho odst vypsichovanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suslikus Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Tak psp vypada zas jak novy :) prekrytovani zase na ceramic white :psp: a tenhle smajlik je diskriminace :D chci bilyho :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Nevim jestli moje psp vydrží tvou zabedněnou hlavu:dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Spadlo mi do hajzlu :wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 ja ho jednou nechal lezet na posteli a kdyz jsem se vracel, tak jsem na nej plnou vahou kleknul kolenem - primo na display. Nastesti nepraskl, ale zustal na nem "obtisteny" obraz, ktery byl zrovna na obrazovce jako "duch". myslel jsem, ze mne jebne, nastesti to po minute zmizelo ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJ_Richie Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Mě spadlo několikrát, když sem vytahoval nabíječku ze zásuvky a zapoměl sem ho vytáhnout z PSP. Ale pak sem hrál pinec u betonovýho stolu, ale při opírání jsem u něj rosekal display. :( Naštěstí mam už nový :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kweensey Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Jednou jsme venku delali pi*oviny a kamosi, ze me hodi do popelaku, tak me vzali za ruce a nohy a tahali smerem k popelnici. :D Nejak jsem se jim vysmekl a oni me tam chteli hodit a uz jsme byli u dane popelnice (kontejneru) a v tu chvili byl jedem kamos tak dobre, ze stacil pohled a vsichni sli po nem. :D Nakonec jsme ho tam hodili a on vylezl nasrany jak Bulhar a chtel me tam hodit jeste vic, nez predtim - samozrejme, kdyz byl na me sam, tak to uz nebylo tak jednoduche a zacali jsme se pretahovat, "prat", atd. a to se nemelo stat - mel jsem PSP v kapse a jak jsme se tahali, tak se mnou jebnul o popelnici tou stranou, kde bylo PSP. :) Potom jsem za nejakou dobujel domu a v tramvaji si vytahl PSP a zapnul.. celist mi spadla az na zem a nalada ochabla jak penis po soulozi. Po zapnuti byl displej cerny a bilou se na nem vykreslil jakysi pavouk prasklin - bylo mi to jasne. Dal jsem tedy PSP opravit a za "pouze" 3000kc jsem ho za "pouhe" 3 mesice mel zpet i s novym krytem, displejem a firmwarem (dali mi tam OFW 4.01). :D Nakonec vse dobre dopadlo a ja z toho buzeranta doted taham love.. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HooX Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 Koukam ze pad od PC je celkem beznej "uraz":D...Me PSPcko taky dycky slitne ze stolu dys ho mam pripojeny na PC:(...Ale uz ho davam na zem-a az na nej slapnu...:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Prosinec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 Moje první pspčko fat mi vypadlo z kapsy na chodník, když jsem běžel na autobus a ulomily se mu dvířka UMD mechaniky:cry:...tak šlo do servisu...teď už ho nemám prodal jsem ho bratranci a ten je s ním spokojenej:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kweensey Odesláno Prosinec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Prosinec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 tedkon mensi pad ze stolu.. nejsou na nem videt ani znamky odreni :D takze pohoda.. jde se parit dal :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apollo Odesláno Prosinec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 Zatim jenom pád z počítače, ale bylo v obalu a u pocitac sem navic mel hozenou mikinu, takze pád do mekkyho:) Ale dneska se stala chyba. kamarad ve skole ho srazil na zem a tadáá...nefunguje UMD, PSP se seká a vypíná....zažil dva pády...ale ten druhej uz neprežil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 2 roky zivota se mnou xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvojta Odesláno Prosinec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 pád na chodník a křádež :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Prosinec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 moje psp přežilo asi rok v unikátním stavu, akorát mi parkrát spadlo tak sem kupoval new kryt na baterku a pak 2hy pspcko vydrzelo mlaceni pestovek do dyspleja od bratřička :D jinak cajk :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 Včera sem testovala NANO PODLOŽKU GECKO PENTAGRAM.Připlácl sem ji na skříň a na podložku sem dal telefon-takže to všechno drželo v svislé poloze.Telefon držel suprově.Pak mě napodalo dát na to PSP FAT i s Playgearpocketem (obal na psp),taky držel-asi minutu,pak sem nedával pozor a slyším ránu.Spadl asi z metru na stranu kde je vypínač a vše dopadlo v pohodě.Takže sem otestoval jak nano podložku,tak i psp s obalem.Jinak ta podložka je suprová-telefon na ní drží i když sem s tím třepal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kweensey Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 :D Ale u toho Fatka je to celkem logicke, ptz nema vzadu rovny povrch a na to, jak je to tezky, to drzi za moc malou plochu.. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts