espézetka Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Ten zachod by to asi jen tak nerozchodilo :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Me spadlo asi z metru a pul a v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Já si myslím podle toho co tady píšete tak PSP fakt dost vydrží každej tady píše že spadlo 1,5 metru a vydrželo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radus Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 Mě spadlo PSP asi tak z 1,5m dával jsem ho do neoprenového obalu ale dávám tam i mikro utěrku která neudělala pro PSP zrovna moc místa a PSP šup na zem byl to tvrdý pád L hned za tím pádem následovaly ostrá slova :D protože PSP jsem měl teprve 2 dny :D ale přežilo v pohodě až na to že tradičně vypadla baterka J. Teď už jsi dávám pozor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 já s nim moc nemlárim :) takže nemá co přežívat :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 Já si na svoje PSP dávám pozor takže nikde nepadá ani nic podobnýho :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bart23 Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Já dkyž sem hral fifu a dalimi gola tak sem kousl do displeje a to byl konec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Já dkyž sem hral fifu a dalimi gola tak sem kousl do displeje a to byl konec. Kolik ti je prosimtě?:cheesygrin::cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bart23 Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Já si kousl do displaye. Mě je 13 proč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defis Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 No, takže, čím mám začít ? Spadlo mi asi z 1.5 metru na plovací podlahu, pak jsem ho polil coca colou a aby toho nebylo málo kamarád mi do něj střelil kuličkovkou (Ale už v pohodě, jsem to donesl opravit a bylo jako nové :)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 jednou mi psp spadlo z balkonu jeste ze bydlime v rodinnem domku....a jednou kdyz sem byl ve francii tak sem pařil na eifelovce a odtamtad mi malem spadlo----naštěstí sem ho mnel připle na poutku..........uf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abat Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 me se psp polilo vodou a nevim jakto rozchodit nevite nekdooooo???????????????????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 omg tohle je totalni off-topic, btw, jestli sis ho polil, tak mas na 80% asi smulu.... ale k tematu, ja si do psp jednou vylil kapku redbull coly a od ty doby mi krupe sipka smerem doleva, ale kdyz psp necham chvili displayem k zemi (napr na stole) tak zas funguje jak ma :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 omg tohle je totalni off-topic, btw, jestli sis ho polil, tak mas na 80% asi smulu.... ale k tematu, ja si do psp jednou vylil kapku redbull coly a od ty doby mi krupe sipka smerem doleva, ale kdyz psp necham chvili displayem k zemi (napr na stole) tak zas funguje jak ma :psp: proc jednopduse nerozdelas psp? mas odlepenou ten lepici kontakt pod sipkama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stalker Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 asi dvakrat z cca 90cm a potreti bum displej :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Straza Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 mě PSPčko padá každou noc totiž když tu spát no tak si pouštim písničky a když usnu v noci ho vždycky schodim:D no ale jen tak 40cm ale nic snim není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huks-oN3 Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 heh mne padlo mozno za cely zivot pspcka asi tak 4 krat mam ho od vianoc a to 2 razy v skole z vrecka 40 cm v neoprenovom puzdru.. a doma volaco ratam tiez maximalne 40 cm davam nanho pozor jak oko v hlave.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 Co s nim vsichni delate? Ja ho mam uz 2 a pul roku a spadlo mi 1 (kdyz jsem vylejzal z auta, mel jsem ho v bunde a bundu v ruce) bez pouzdra... Nastesti se mu nic nestalo.Jinak ho nosim kazdej den do skoly a je jako nove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defis Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 Wow mě spadlo akorát ze stolu .... cca 1 a půl metru ... Ale spadlo mi jen jednou za pů roku .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hollywood1468623270 Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 Mě díky bohu ještě nespadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arnny27121989 Odesláno Květen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2009 Spadlo mne tak ze 2 metru a par dalsich padu celkem si to vydrzi:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Když jsem ještě měl svoje první fatko, tak jsem zakopl na schodech a spadnul tak nešťastně, že jsem křupl displej. Moje druhé fatko mi akorát párkrát spadlo, ale nic vážnějšího.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
banksy Odesláno Červen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2009 do mojeho psp ve škole kopli balon pri fotbale:) ale nastesti se jenom vysypala baterka, jinak mi este nespadlo:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuty Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Moje psp letelo asi 8 metru vzduchem a potom dopadlo na BETOn :D nastesti bylo v pouzdre :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 MOje PSP Mě přežije:D Už plavalo , padalo , litalo ... a furt mu nic není , není ani doskrabaný , (krom teho kolečka vzadu).... Nesmrtelnej kus snad :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts