VOndy1468624023 Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 mě spadl asi jenom 2x u mlade doma když sem faral tak chtěla ad si lehnu k ní a ja že to dohraju tak mě popadla položila a psp mi vyklouzlo cca 40cm na zem Lol to jsou nápady brát si k mladý psp a pařit na něm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Kradež romu,pad z 2heho patra na trávu a plno moc pádu z poschodovky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Tak tady v tomhle topicu můžete taky zistit jaký PSP nekupovat :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Mi to vše vydrželo PSP Slim 2003 z anglie :D a ješte jede :D a to už ma cca 3roky :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 moje psp toho prezilo hodne =D pady z patrovky, pudy, na zem, atd =D ale jednou to schytalo... pretahl sem bratra baglem a jak se branil =D tak dal loktem do baglu a jaxi trefil psp v krytu... no a mam ruplej display =D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 S dost lidma se stotoznuju napr. usb+psp=hrozna kombinace :D Jenom mi nejde do hlavy proc si nekteri vymysli takovy bachorky zajimavy ani zabavny to fakt neni.To ale bohuzel neni problem jenom tohohle topicu.Delaji tu jenom ze sebe trapny blbce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 mě spadlo asi 4x r rukou na koberec,nic se nestalo,a pak hodněkrát při zakopnutí o usb :D,a požkozený neni,jenom škrábance na zadnim krytu,ale včera jsem byl venku a malej parchant měl doškrábaný fatko,a asi z 1 metru mu spadlo na beton.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paja16 Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 me psp spadlo 2x kdyz jsem ho mel zapojene v usb tak jsem si ho chtel vzit ze zahraju ale zapomnel jsem vyndat kabel tak spadlo asi z 1m a nic mu není:D A pak me taky na to skocil pes:D a poskrabal me pulku displeja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 já když mám psp na posteli tak po něm yorkšír chodí každou chvíly,a nic mu neni :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinmasor Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 no cca 2x mi spadlo z pul metru pokazdy bez problemu vyhoda je ze vypadne baterie ktera tim absorbuje vetsinu narazu pad z metru se prihodil i memu notasu ten zas tak statne nedopadl displey cca cm od nohy zidle diky bohu :))) takze displey ok ale jak se vyrazila baterie poskodil se i kryt na ni :) ale jinak bez problemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Pozor! Toto je skutečný příběh :) To jsme byli s kámošem u rybníka a natáčeli jsme nějaký videa no a já sem běžel, prudce jsem se zastavil a PSP jsem měl v horní kapse a jak sem se zastavil, tak sem se i předklonil a PSP vyletělo a skončilo asi 15 cm od vody... Bohužel vyletěly i klíče a i baterku do PSP sem utopil :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Středa Čtvrtek ;) :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xiME Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 No, tak už se mi podařilo PSP utopit, asi 4x ze dvou metrů spadlo a pořád žíje :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millo_CZ Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 Moje bývalé psp slim dostávalo na prdel hodně, to jsem je ještě nosil do školy... Třeba kámoš si je půjčil, hrál v hodině, pak si něco začal psát a to pspčko zapoměl na svým kolenu... takže se trochu pohl a psp spadlo :) Jednou taky před tělocvikem jsem to půjčil kámošovi v šatně... ale oni si tam zrovna kopali a trefili ho do ruk > on se praštil do obličeje a psp pustil > to se na zemi rozlítlo na 3 kousky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 Přežilo náraz paličkou. Teda částečně přežilo...2 měsíce jsem měl PSP jen na mp3jky, který jsem hledal poslepu, páč nepřežil display :D a dneska má akorát premiéru novej display :) ...a stalo se to tak, že jsem měl na PSP zaplej metronom, položil jsem si PSP na kotel vedle sebe no a jak hraju, tak jsem se do toho zabral a m*d tam tou pravačkou :D řikam si ...co ten divnej zvuk? PSP vyplý..zapnu a to vám byly barvičky :D posli mi odkaz na ten metronom pls...taky parim na bubny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 nespamuj tu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GustaFoo Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 ja si PSP nosim v púzdre a ani raz mi zatial nespadlo :) stacilo mi ze som od nervov hodil mobil o stenu ( display na sracky,konektor v p... ) :D vtedy mi doplo ze to este budem potrebowat :D netreba riskovať :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pivpir Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Nosím ho pořád v batohu bez pouzdra, občas v kapse - bez pouzdra a občas se projede v autě v kastlíku a pořád v poho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 No,Mně se stala menší kuriozita :D Prostě venku děláme pi*ovyny s MEGAMA(petardy) no, a hážeme je po sobě atd :D No tak ji po mně hodil kamoš a já uskočil,a jak jsem vytahoval MEGU,tak jsem zavadil o PSP a ono vypadlo(otom jsem nevěděl :D ) no a kámoš už zase hodil MEGU a přímo mně pod nohy a k PSPčku :D Tak jsem uskočil,abych zachránil aspon sebe :D ozvala sa rana a PSPčko jsem zbíral v okruhu 5m :/ ...Tak jsem kamoša dokopal k 3000kč a mám nové :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 No,Mně se stala menší kuriozita :D Prostě venku děláme pi*ovyny s MEGAMA(petardy) no, a hážeme je po sobě atd :D No tak ji po mně hodil kamoš a já uskočil,a jak jsem vytahoval MEGU,tak jsem zavadil o PSP a ono vypadlo(otom jsem nevěděl :D ) no a kámoš už zase hodil MEGU a přímo mně pod nohy a k PSPčku :D Tak jsem uskočil,abych zachránil aspon sebe :D ozvala sa rana a PSPčko jsem zbíral v okruhu 5m :/ ...Tak jsem kamoša dokopal k 3000kč a mám nové :D Pokud to je tak jak píšeš, tak by ti ten tvůj kámoš neměl dávat nic, je tvoje vina že takhle blbnete a ty u sebe máš přístroj za 3500 v nezajištěné kapse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 rockyzz: Taky si říkám, spíš si ale myslím že koreko je další pohádkář :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Prosinec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 Hoši jako Tak vám povídám to nebylo PSPčko ale mobil :D ...Hold povaha-pohádkář :D :D A ten mobil byl nějaká NOKIA či co..Jo a ty 3000to nebyly, ale 1500 ...:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 :dozey: ale to nic nemění na tom že je to tvoje vina, a né tvého kámoše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Prosinec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 :? 1:Neřeš to.. 2:Nemá po mně házet pedardy..To je snad logické ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 Nemá po tobě házet petardy? Jsi snad blbej? Ty tady píšeš že jste blbly a házeli petardy po sobě, tak nevim co si jako myslíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts