Dutch Odesláno Leden 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2007 ted jsem se na to taky dostal..docela mazec, chtel bych poprosit o nejaky mini turtor na void Agreement :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 o vikendu se chci taky zase do neceho pustit a snad uz to i k necemu bude :) btw: pridavam se k prosbe o tutorialek, urcite by se hodil ;) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Únor 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 no ehm, až mě někdo řekne co myslíte tim "void Agreement" tak bych ho mohl třeba začít dělat :) a taky co chcete za příklad :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 radsej urob tut na obrazok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 no ehm, až mě někdo řekne co myslíte tim "void Agreement" tak bych ho mohl třeba začít dělat :)a taky co chcete za příklad :P uz jsem to vyridil kompromisem :D, pridavam se k myschoovi, chteli bychom zobrazit obrazek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Únor 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 to kgsws: chlape, mam na tebe bleskovej dotazek... jak se prosimte udela random?... jde mi jenom o styl zapisu... zkousel jsem to treba takhle, ale to kompileru nelibi :| ...diky int r;random r = newRandom(); hodnota = r.next(1,5); Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Únor 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2007 skus přidat funkci: int random(int high) { return (rand() % (high+1)); } dej to ještě před funkci main a pak to prostě použiješ v programu, pokud chceš nahodnou hodnotu od X do Y tak takhle X+random(Y-X) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 skus přidat funkci:int random(int high) { return (rand() % (high+1)); } dej to ještě před funkci main a pak to prostě použiješ v programu, pokud chceš nahodnou hodnotu od X do Y tak takhle X+random(Y-X) diky mistre, zase to pomohlo :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aGr Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 Mno nejsem ja genius? :lol: :lol: :lol: Hezkej tut :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borix Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 Práve pracujem na programe pre PSP, ktorý bude čítať texty aj s diakritikou. Zatiaľ je to v štádiu Alpha0.5, ale robím na tom len deň, takže sa pýtam, bol by o to záujem? btw: Momentálne to dokáže prečítať text, listovať v ňom, zapamätať si pozíciu, kde skončil, spustiť sa na tej pozícii, ale je tam jeden bug(niekedy to z mne neznámeho dôvodu prehodí o viac než jednu stranu), na ktorého odstránení usilovne pracujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 jasne...pracujuj na tom ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borix Odesláno Únor 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2007 Ten bug som už opravil. Momentálne to zvláda UTF-8 kódovanie s diakritikou v txt, prechod medzi stranami, skok na stranu, kde bol program vypnutý, čiže čítať sa s ním celkom dá. Musíte ale uložiť súbor ako text.txt a vytvoriť k nemu súbor text.bak (ako prazdny textový súbor). Mám to niekde dať už teraz na testovanie, teda? Všetko, čo píšem zvláda bez chyby(alebo som ju neobjavil). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Únor 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2007 já zase pracuju na multiplyer hře, bude to takova jezdička z tankama ... znáte tunneler? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2007 ani nie :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Březen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2007 kde by som nasiel nejaku tabulkuinstrrukcii alebo zoznam prikazov+syntax alebonieco take?? mamnieco odprogramovane v assembler na 8080 a 8047(tusim :D) ale c vidim prvy krat :oops: help aj by som chcel niecoporiesit ale nepoznam moznosti :(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 http://pspdev.ofcode.com/api2.0/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 Mno nie je to presne to co hladam ale aj to je zaujimave citanie :D dik bitskull Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 skus PSP SDK dokumentaciu http://psp.jim.sh/pspsdk-doc/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 mno tak toje lepsie ale nasiel somfakt dobre vysvetlenie na Inet.sk. dikmischoo myslim ze sa mi to zide trochu neskor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Březen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2007 HI tak tu je moj prvy pokus :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 To fakt nikdo nepise v C? KGSWS prosim ta pokracuj v tom dalej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 no... ja vela veciam nerozumiem :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 ja se tomu nerozumim vubec :lol: muj stryc me to uci,ale moc tomu nerozumim :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 comu ? treba sa pytat EDIT:kgsws to tu nezakladal ako citanku ved toto je forum :thumbup: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 comu ? treba sa pytatnevim,treba jak udelat nejaky slusny programek na PC. :) Ale ucim se i flash a ten mi v celku ide :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts