pitrsonek Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 Ahoj uvažuji, že bych si udělal radost a koupil si xbox na občasný relax. Poradili byste mi do jaké verze XBoxu mam investovat, co vyjde nejvíhodněji, jestli Arcade a disk dokoupit zvlášť nebo vzít rovnou premium s diskem? HDMI zatím nemám, k XBoxu chci připojit klasickou TV scart a potom LCD CRT nebo DVI. Zajímalo by mě jak je to s flashnutím mechaniky, do budoucna bych nechtěl moc utrácet za hry tak co je podle vás výhodné? Pro hraní online to asi není moc dobré ne? Děkuji za odpovědi této tématice moc nerozumím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seeker Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 Poridil bych arcade + disk. Vyjde te to levneji nez premium, ktera nic jineho nez arcade + disk neni (u premiumka mas jeste v baleni navic akorat headset a AV HD kabel - headset je ptakovina a AV HD kabel postrada smysl, kdyz mas na arcade verzi HDMI). Zkusil bych sehnat z druhe ruky nejaky s BenQ mechanikou. Tu, pokud si sikovny, tak si naflashujes doma sam. Staci si procist tutorialy, co jsou tady na foru. A co se tyce online hrani, pokud budes dodrzovat pravidla, tady jiz nekolikrat zminovana: - nehrat pred ofic. vydanim hry - kontrolovat mulletrem, jestli jsou image co si palis v poradku Tak by to melo byt v klidu. Ale pokud se vydas nelegal cestou, tak ze nedostanes nikdy ban ti samozrejme nikdo nezaruci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pitrsonek Odesláno Listopad 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 Disky bys doporučoval kde koupit, on ten 20GB je prej už dost málo takže 60GB by byl nejspíš nejlepší volba. Já chci právě koupit vše co nejlevněji a je mi jedno jestli komplet Pro verzi s diskem nebo zvlášť Arcade a dokoupit disk. Ta BenQ mechanika se dá koupit třeba i obchodě nějaká běžná, ale můsí být konkrétní typ? Díky Poridil bych arcade + disk. Vyjde te to levneji nez premium, ktera nic jineho nez arcade + disk neni (u premiumka mas jeste v baleni navic akorat headset a AV HD kabel - headset je ptakovina a AV HD kabel postrada smysl, kdyz mas na arcade verzi HDMI). Zkusil bych sehnat z druhe ruky nejaky s BenQ mechanikou. Tu, pokud si sikovny, tak si naflashujes doma sam. Staci si procist tutorialy, co jsou tady na foru. A co se tyce online hrani, pokud budes dodrzovat pravidla, tady jiz nekolikrat zminovana:- nehrat pred ofic. vydanim hry - kontrolovat mulletrem, jestli jsou image co si palis v poradku Tak by to melo byt v klidu. Ale pokud se vydas nelegal cestou, tak ze nedostanes nikdy ban ti samozrejme nikdo nezaruci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 HDD bych doporucoval se podivat na aukro nebo na ebay ... bral bych uz v tuhle dobu 60GB a to jen kvuli instalaci her na disk ... 20GB uz je malo sam ji mam - naistalovano GTA IV, par dem, par pisnicek a skoro plnej disk ... na mechaniky se podívej třeba tady ... http://www.playcentrum.cz/dvd-mechanika-gdr-xbox-360-438901.htm a http://www.playcentrum.cz/dvd-mechanika-samsung-ms28-xbox-360-491601.htm ... jestli ji budes chtit vymenit tak to dej nejakymu skusenymu flasherovy a nebo jestli to zvladnes sam ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seeker Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 Ja myslel poridit uz rovnou nejakej starsi xbox s BenQ mechanikou uvnitr. Koupit novej xbox a vymenit mechaniku se samozrejme da, ale ta vymena te vyjde od 2tis vejs. Takze lepsi zkouset stesti a sehnat xboxe uz primo s BenQ mechanikou, kterou si muzes flashnout i sam. A k tema disku - 20GB je opravdu malo, jak jsem sam zjistil, ale lepsi nez nic. A tech 20GB se za dobrou cenu prodava zase nejvic. A pokud nebudes mit rozehranych mraky her, tak by ti mohl i stacit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pitrsonek Odesláno Prosinec 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 Ještě jsem se chtěl zeptat je možné nějak xbox odbanovat, kdyby náhodou ho zabanovali? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jahpisin Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 asi bych koupil na www.hrejte.cz 60 GB verzi uz s flashem za 7.600...mas to nove se zarukou...pokud budes kupovat po castech tak nova arcade 4200,- + 2000,- flash a jeste disk 20 (400,-) je malo 60(typuju tak za 1000,-) se zatim spatne shani ....sice te to po castech vyjde o nakou stovku levnejc ale nevim jestli to za to stoji ...kazdopadne se necha sehnat za 6000,- starsi s flashem 20gb disk a k tomu nekolik her...ale to je jen na tobe co preferujes...no a druhej ovladac bych koupil na aukru novy zabaleny tam jsou za cca 450,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mígl Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 HDD bych doporucoval se podivat na aukro nebo na ebay ... bral bych uz v tuhle dobu 60GB a to jen kvuli instalaci her na disk ... 20GB uz je malo sam ji mam - naistalovano GTA IV, par dem, par pisnicek a skoro plnej disk ...na mechaniky se podívej třeba tady ... http://www.playcentrum.cz/dvd-mechanika-gdr-xbox-360-438901.htm a http://www.playcentrum.cz/dvd-mechanika-samsung-ms28-xbox-360-491601.htm ... jestli ji budes chtit vymenit tak to dej nejakymu skusenymu flasherovy a nebo jestli to zvladnes sam ? Tak ted jsem trchu zmaten,chtěl jsem si objedbat ruhle verzi HREJTE.CZ - PlayShopale nemá HDD vadí to? Chci hrát pálené hry jak je to s instalací těchto her bez HDD? A když HDD pořídim tak arcade má prázdný foch kam HDD zapojim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pitrsonek
Ahoj uvažuji, že bych si udělal radost a koupil si xbox na občasný relax.
Poradili byste mi do jaké verze XBoxu mam investovat, co vyjde nejvíhodněji, jestli Arcade a disk dokoupit zvlášť nebo vzít rovnou premium s diskem?
HDMI zatím nemám, k XBoxu chci připojit klasickou TV scart a potom LCD CRT nebo DVI.
Zajímalo by mě jak je to s flashnutím mechaniky, do budoucna bych nechtěl moc utrácet za hry tak co je podle vás výhodné?
Pro hraní online to asi není moc dobré ne?
Děkuji za odpovědi této tématice moc nerozumím.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts