bobo Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 nevite nekdo neco o tom , jak by se dalo hrat zalohovane hry na wii ? vim ze to jde ... mam objednane wii a brzy mi prijde a samozrejme jakozto student nehodlam kupovat porad nove hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EvilSta Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 Jednoduse to zatim nejde :wink: Hry uz se na netu najit daji ovsem neni zpusob jak je spustit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 prave ... nasel jsem uz prakticky vsechny hry ktere vysly ... ale netusim co delat aby to jelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 nevite nekdo neco o tom , jak by se dalo hrat zalohovane hry na wii ? vim ze to jde ... mam objednane wii a brzy mi prijde a samozrejme jakozto student nehodlam kupovat porad nove hry nechapu proč si kupeješ konzoli a víš že nebudeš mít prachy na hry :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartanCJ Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 JA taky nemam prachy na hry pro PSP a PSP sem si koupil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 nevite nekdo neco o tom , jak by se dalo hrat zalohovane hry na wii ? vim ze to jde ... mam objednane wii a brzy mi prijde a samozrejme jakozto student nehodlam kupovat porad nove hry nechapu proč si kupeješ konzoli a víš že nebudeš mít prachy na hry :roll: jednoduse ... kdyz koupim wii tak k tomu mam wii sports ... a jelikoz chci i 2 ovladac tak k tomu budu mit wii games ... tzn kolem 15 her ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 On to určitě někdo za čas vykoumá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 nevite nekdo neco o tom , jak by se dalo hrat zalohovane hry na wii ? vim ze to jde ... mam objednane wii a brzy mi prijde a samozrejme jakozto student nehodlam kupovat porad nove hry nechapu proč si kupeješ konzoli a víš že nebudeš mít prachy na hry :roll: jednoduse ... kdyz koupim wii tak k tomu mam wii sports ... a jelikoz chci i 2 ovladac tak k tomu budu mit wii games ... tzn kolem 15 her ... hmm to je jako koupim si psp a na demodisku mam 8 videi 4 pisnicky a jednu ukázku filmu a z toho vyžiju :roll: no nic nebudu ti do toho kecat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalS Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 nevite nekdo neco o tom , jak by se dalo hrat zalohovane hry na wii ? vim ze to jde ... mam objednane wii a brzy mi prijde a samozrejme jakozto student nehodlam kupovat porad nove hry nechapu proč si kupeješ konzoli a víš že nebudeš mít prachy na hry :roll: jednoduse ... kdyz koupim wii tak k tomu mam wii sports ... a jelikoz chci i 2 ovladac tak k tomu budu mit wii games ... tzn kolem 15 her ... hmm to je jako koupim si psp a na demodisku mam 8 videi 4 pisnicky a jednu ukázku filmu a z toho vyžiju :roll: no nic nebudu ti do toho kecat Tak to se trosku pletes. Wii sport i Wii play jsou plnohodnotny hry a ne zadny dema. Pro vic lidi naprosto spickova zalezitost. Jinak jediny co jde ochcat jsou zatim ty hry z Virtual Console, ktere se daji stahovat zadarmo (hry pro SNES, Megadrive a N64). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bambitka Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 nevite nekdo neco o tom , jak by se dalo hrat zalohovane hry na wii ? vim ze to jde ... mam objednane wii a brzy mi prijde a samozrejme jakozto student nehodlam kupovat porad nove hry nechapu proč si kupeješ konzoli a víš že nebudeš mít prachy na hry :roll: jednoduse ... kdyz koupim wii tak k tomu mam wii sports ... a jelikoz chci i 2 ovladac tak k tomu budu mit wii games ... tzn kolem 15 her ... hmm to je jako koupim si psp a na demodisku mam 8 videi 4 pisnicky a jednu ukázku filmu a z toho vyžiju :roll: no nic nebudu ti do toho kecat Tak to se trosku pletes. Wii sport i Wii play jsou plnohodnotny hry a ne zadny dema. Pro vic lidi naprosto spickova zalezitost. Jinak jediny co jde ochcat jsou zatim ty hry z Virtual Console, ktere se daji stahovat zadarmo (hry pro SNES, Megadrive a N64). jestli to prolomí,valim do wii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maeko Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 jj wii je výborná záležitost, ale stejně moje prsty spočinou asi na ps3..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 jj wii je výborná záležitost, ale stejně moje prsty spočinou asi na ps3..:) proč ps3 nejsou na něj žádný pořádný hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 jj wii je výborná záležitost, ale stejně moje prsty spočinou asi na ps3..:) proč ps3 nejsou na něj žádný pořádný hry Hmm...no ja jsem taky přemýšlel jestli PS3, XBOX 360, nebo Wii a zatím pro mne vede PS3 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maeko Odesláno Leden 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2007 jj wii je výborná záležitost, ale stejně moje prsty spočinou asi na ps3..:) proč ps3 nejsou na něj žádný pořádný hry Hmm...no ja jsem taky přemýšlel jestli PS3, XBOX 360, nebo Wii a zatím pro mne vede PS3 8) PS3 si nebudu kupovat ted ale až příští vánoce to už bude dost kvalitních titulů.. ale zase zpět k tématu... Zatim jsem nikde neviděl ani zmínku že by se o prolomení wii někdo pokoušel..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Březen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2007 no uz je na trhu modchip kerej se menuje wiikey a prej ma i jednoduchou instalaci a stojí asi 1200 takze se to podle me vyplati a kdyz ste i trochu sikovny abyste si to tam dali tak v poho tady mate dyztak odkaz http://www.modchipstore.com/Wiikey-Nintendo-Wii-modchip-mod-chip-Cyclowiz-beater-16430.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Březen 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2007 nasel jsem ... modchipu jsou asi 4 druhy , dokonce se nasel i softwarovy zpusob jak prolomit wii ale pouze pres PC :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Březen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2007 a kdes videl jak to prolomit pres komp??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Březen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2007 no uz je na trhu modchip kerej se menuje wiikey a prej ma i jednoduchou instalaci a stojí asi 1200 takze se to podle me vyplati a kdyz ste i trochu sikovny abyste si to tam dali tak v poho tady mate dyztak odkaz http://www.modchipstore.com/Wiikey-Nintendo-Wii-modchip-mod-chip-Cyclowiz-beater-16430.html je to i vyzkoušený...někde jsem viděl i českej návod...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Březen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2007 a kdes videl jak to prolomit pres komp???To je spíš to že můžeš používat ten wii ovladač i na pc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Březen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2007 kdes to videl dyztak napis nakej odkaz ja to nikde nenasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VXP Odesláno Březen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2007 ten WII ovladac je totiz normalne pres bluetooth, takze staci mit v PC bluetooth + nejakej soft a neni problem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Březen 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2007 musi se udelat kabel (z USB a portu pro tiskarnu ted nevim jak se oznacuje<edit : uz vim ! paraler ... doufam :D >). Jeden konec se zapoji do pc , druhy do wii. Zapne se software na pc , vlozi se DVD se hrou do wii a muze se ficet. Jeste to chce tv-out a je to :D :D zatim krkolomne reseni ale na neco se brzy prijde ten link dodam jakmile ho vyhrabu z historie edit : link zde , mrknete se na filmecek tam to je i ukazane :) http://hackawii.com/play-copied-wii-games-with-a-3-hack-no-mod-chip-needed/#more-85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Březen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2007 Stačí koupit chip wiinja a mělo by to jít bez problémů, všude je spousta videí atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.anh Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Noo..XBOX 360..ted vydal novej KINECT..tak si myslim ze je ted jako nejlepsi 8):cheesygrin: a muzem ho koupit za velice slusnou cenu 7000-8000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kostra2630 Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Já vím jak na hack wii.Sám sem ho hacknul s verzí 4.3e a to jsem mnel wii stary ani rok.Kdyby nekdo mnel zajem poradit s wii hackem tak at mi napise na email:rex2630@gmail.com.Pozor:tohle je zdarma a 100% funguje mám to odzkoušený!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.