Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

jake jste meli pocity pri rozbalovani psp?

Recommended Posts

• Odpovědi 138
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Nic moc:dozey:.Když jsem mel slima tak jsem si ho koupil na cestu z Kroměříže(Zlínský kraj) do Karlových Varů.To jsem si ho den předen koupil.Byla tma a bylo kolem pul 11 včer jsem dojel domů.Hodil jsem psp do nabíječky a to je vše.Pak jak jsem rano vstaval:D.Tak mazeeeeeeeeec.Mel jsem jen Ridge Racer2, ale stalo to aj tak za to.Paril jsem furt:wohow:.Jsem ho dohral bez pametovky, kterou jsem neměl:lol:.Pak jsem si koupil PSP Slim Simpsons edition za 6000kč.Což me celkem mrzelo, až jsem ho oběvil tak žužu:).Tak to už jsem by l jen vyjevenej z toho jak vypadá než co umí.Oproti tomu když si zaletite do Las Vegas je touplny h*vno.8)

• 3 weeks later...
Odesláno

No ja sem mel super pocit kdyŽ mi rodiČe Řekly jestly nechcu na vanoce psp tak sme se kukly na net a hned bylo objednany cca 2,3 dny cekal sem aŽ pŘijede postak aŽ konecne pŘijel tak sem byl upa stastnej :d tak sem mamku zavolal ze mam psp zaplatily sme donesl sem ho dom a pak mi rekly Že to je vanocnÍ dÁrek Že ted na nem nemam hrÁt no tak sme ho aspon rozbalyli hned ho tatka vytahl a paril ja sem mu to vzal sel sem si hned dat na kartu burnout legends a pak sem paril ale mohl sem jenom tak 1 hodku neŽ ho vzaly a vanoce byli aŽ za tak 1 mesÍc moŽnÁ vÍc tak sem se strasnĚ tĚŠil a pocit:

Giga megaterahipersupervelkej :d:d:d:d:d:d

Odesláno

To já sem dostal PSP loni na vánoce. Kór sem věděl jak je zabalený tak sem si ho nechával na konec..

dostal jsem k němu ještě Silent Hill a Kmotra.

A když sem ho rozbalil.. tak.. byl sme štastnej jak malej kluk:cheesygrin:

Hned sem popad hry a PSP a utekl sem do pokoje.. a až do rána do 3 sem na něm hrál.. :wohow:

EDIT: Kmotra sem projel hned ten večer

Odesláno

No už je to hodně přes rok od mýho prvního :) Kupoval sem ho v electrowordu, byl sem rozhodnutej pro černej, ale měli jenom silvra tak sem si ho vzal, nakonec sem za to byl rád protože kam se na to hrabe černý :) No rozbalil sem to hned ve vlaku když sem jel dom a aspoň sem si nastavil čas a barvu schématu :-D Doma sem hnedka zased za komp postahoval demíčka a pařil :) No a u druhýho to už tak žhavý nebylo ale rád sem si téměř po roce zase zahrál :)

Odesláno

úplně vystříkaný jsem byl ....ale úplně ani ženská mě tak nedokáže udělat jak mě psp dostalo nádhera mucinky muck bylo to samý ooooo aaaaa uuuuuuu prostě sex a orgazmus hadra.......počkejte vy ten topic někdo jako berete vážně ? to vá slituju :D odpověď je u všech stejná ....kdo si něco přál těšil se kdo ne bylo mu to fuk....tak proč další zbytečný topic?

• 2 weeks later...
Odesláno

Moje PSP jsem dostal k Vanocum. :psp:

Mno moje pocity byly smišený.:roll:

Měl jsem velkou radost, že konečně mam PSP. :bash:

ALE. :ziped: K PSP nebyla přidaná žádná hra a ani paměťovku jsem neměl..

Cely 3 neskutečně dlouhy dny jsem se na PSP jenom dival, než se otevřel prvni nejbližsí obchod s PSP.. Nasledujici dny už byly Ok. :lol:

Odesláno

Já jsem PSP také dostal k vánocům.:bash: + 4GB pamětovku a 2 hry. Takže hned jsem zapojoval a pařil:psp:

Ovšem baterka která byla přložena jsem myslel že je jako náhradní a divil jsem se proč mi nejde PSP bez toho aniž bych to neměl zapojený v zásuvce :lol: ale pocity byly krásné, s PSP jsem vůbec nepočítal jelikož jsem dostal nový počítač a hodně mě PSP překvapilo a jsem rád že ho mám. :psp::bash:

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu