T-Boy Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 já byl nadšenej jak sviňa, ale vzal sem to hopem, a pak sem se jen divil jak je to malý (všici kámoši měli Fat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defis Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 No, vzhledem k tomu že jsem ho rok vyžadoval od rodičů a věděl jsem že ho dostanu tak zážitek byl téměř nulovej. Ale před rodiči jsme hodně hrál radost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Byly to asi nejlepsi rozbalovaci orgie jake sem zažil lepsi by snad byla jen nova LCD telka ......na takovej pocit asi nezapomenu i když sem ho dostal jenom v pouzdru bez krabice.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huks-oN3 Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 fuuha ja som ho dostal na vianoce vedel som ze ho dostanem lebo som ho tyzden pred vianocami s otcom obiednaval cez najko ale som uz nevedel ci potrvdily objednavku a furt ma plasili ze este neodpisali a nvm co na vianoce som ho dostal a bol stastny ani to ze to bola 4,1 a aze ktomu bola hra buzz master quiz my radost nepokazilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martina Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 Smíšene jsem nevěděla co to bude ne pod balicím papírem když jsem si to nepřála s vykřičníkem:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhythm Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 no ja kdyz sem to psp vydel na postely, tak uz litaly papiry po pokoji :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 Rozbalil jsem ho, zahrál jsem si a pak jse mu postříkal display..:D Když jsem měl první, kupoval jsem bazarový.. Šel jsem z chaty pěšky kvůli tomu 5 km tam a 5 km zpět no a když jse došel, měli v jednom krámu FAT s 2gb kartou a UMD Fifa 06 za 3k a ve druhým krámu taky za 3k slimko flashnutý a stříbrný... Jenže tam kde bylo slimko už bylo zavřeno a měli otevřeno až další den, tak jsem si vybral FAT.. :D Pak jsem toho po měsíci litoval, protože jsem zjistil, jak jezdí autobusy přímo do toho města.. Ale od té doby už jedu na slimákách..:love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 zajimavej pocit to byl.byl sem skourenej do paprik a ta fronta na poste me nicila.byl sem happy a vsechny good gamesy sem mel za 2 dny dole.Ted je jen na crash bash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kal Odesláno Červen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2009 jo to ja ho dostal tedka 19.6 na narozky a radost největši ..pečlive rozbalovaní prohlížení nabíjení atd.prostě super pocit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badicots Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 Mokrý..........:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukys129 Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 super pocit...(už jenom z tý krabičky na PSP sem byl fascinovanej...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hollywood1468623270 Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 nepopsatelný pocity :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hhavlass Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 já jsem si na něj musel sám vydělat, takže pocit dobrej ale dopředu jsem věděl kdy ho přesně budu mít takže zase nic extra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 vy ste fakt kreteni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S!perk@ Odesláno Červen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2009 No tak já jsem doufal že příjde do pátku ( z druhé ruky ) no tak jsem vyhlížel poštáka,už jsem byl zoufalí a pak jenom můj kokřík běžel ke bránce a začal štěkat no tak to jsem běžel :D a už ho mám tady ale měl jsem ho dostat až za 20 dní na narozeniny a nějak jsem řekl že aspon na chvilku a ted mamka rikala at ji to podam se podivala a jenom hm a vzal jsem si to z5 tak odpočívá v neoprenu vedle mě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kweensey Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 vy ste fakt kreteni... A pripadas si ted lip..? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kal Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 vy ste fakt kreteni... to jsem nějak nepochopil.......:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S!perk@ Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 No asi ten kdo to napsal myslel tím že on jenom to rozbalil a ,, Hm dík " a šel na ponožky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 Jaký pocity? Chtělo se mi spát :lol: Strašně jsem se na něj těšil, představoval jsem si několik týdnů dopředu jak na něm budu pařit :) ale když jsem ho vybalil vůbec jsem si neuvědomoval co držim, bylo to jako kdyby jsem nechtěl to PSP mít, ale jen ho dostat, měl jsem ho v ruce a nevěděl co s nim :D Dal jsem ho do šuplíku a šel spát, druhej den už to bylo o ečem jinym (byla sobota), sebral jsem tátovi kartu z mobilu a pařil Ratchet&Clank: Size Matters celý dopoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lollollol Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 No tak ja uz na PSP cekam dyl jak 2 roky a nyní... za vysvětčení a prachy od babičky mi máti koupila PSP... a co udelam jako prvni az ho budu mit v ruce??? n oprece Flash :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::wohow::wohow::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodixd Odesláno Červenec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2009 hmmm..ked som ho rozbaloval??? a kurna preco mi kupili 3000ku sak ta nejde flashnut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozt Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 Ja upe good.. Koupil jsem si ho teprve 1.7.2009 za vysvedceni a byl sem upe happy... Hned jsem tu krabici rozbalil nastavil nick, atd... a zacal parit MoH Heroes 2... Druhy den mi ho kamos flashnul..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 no, mel jsem radost, jako z kazdeho darku.... ale PSP jsem pouzival kazdej den a doted pouzivam tak jsem rad ze ho mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shotgunman Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 U mě to bylo celkem naprd. Dostal jsem PSP k Vánocům (rok 2005). Bohužel u psp byl jenom ten demo disk, takže jsem až do 2.1. čekal jak blbec abych si mohl koupit pamětovku nebo UMD! Ten demo disk jsem znal nazpaměť :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mladej Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 PSP jsem dostal k Vanocum 07...nastesti i s hrou GTA:LCS, protoze nebejt toho tak to rozmlatim behem tech 3 dni co jsem cekal na flash :D ale bylo hezky parit na tom 72 hodin v kuse :) , pak prisel flash a od te doby jsem se ve skole horsil a horsil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.