Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Uncharted 2: Among Thieves


tekken90

Recommended Posts

uncharted2ug5.jpg

Platformy: Playstation 3

Datum vydání:

Odkazy: Gamespot, IGN, Gametrailers

Uncharted 2

Pokud si pamatujete na informace ze sešlosti Sony, tak jistě víte, že tam byl promítán trailer na Uncharted 2. Sony na tyto informace ihned reagovala, že nemá co oznamovat. Jenomže jak všichni víme, v tu dobu bylo oznámení jen otázkou několika dní. Den D je tu a vy si můžete vychutnat první teaser. Nathan Drake bude nyní pátrat po předmětech, které zveřejnil ve svých cestopisech Marco Polo. Jak již název napovídá, hra bude mít nové stealth prvky pro tiché zneškodnění nepřítel. Na jejich likvidaci budete mít i spoustu nových komb. Už tak nepůjde jen o akční jízdu, ale občas se budete muset nepřátelům vyhnout. Uncharted 2: Among Thieves vyjde příští rok v listopadu. Více detailů s obrázky v připravovaném preview.

Uncharted 2: Among Thieves novinky

Uncharted 2: Among Thieves má už premiéru za sebou, ale několik dalších informací se ještě objevilo. Nejvíce se mluví o protivnících, kteří mají být daleko chytřejší jak v prvním dílu a dokonce mohou lézt po stěnách a pronásledovat vás do dříve bezpečných úkrytů. Zajímavě také zní to, že Nathan bude moci používat poházené předměty jako zbraň ale také jako štít. Třeba když vás bude pronásledovat nepřítel, můžete vzít pohozenou ceduli a praštit ho s ní po hlavě. Také ale předmět můžete použít jako štít, aby vás nepřátelé nemohli zasáhnout a vy se zatím mohli odklidit do bezpečí. Nathan během hry bude vše opět komentovat a házet jednu vtipnou hlášku za druhou. Ve hře bude i velká interakce s prostředím. Třeba pokud budete lézt po knihovně, budou se knihy třást a vypadávat. Uncharted 2: Among Thieves vyjde příští rok pro Playstation 3.

Nové scany z Uncharted 2 + artwork Chloe Frazer

Nový Game Informer se již dostal několika lidem do rukou, a tak dnes máme sadu nových obrázků ze hry Uncharted 2: Among Thieves. Obrázky nejsou moc kvalitní, ale určitě se na ně podívejte. Můžeme na nich totiž vidět stealth prvky, které až nápadně připomínají ty z MGS4. Dále na nich uvidíme i šplhání po stěnách domů a stahování protivníka ze střechy. První oficiální obrázky na Uncharted 2: Among Thieves přineseme snad již v neděli.

Uncharted 2: Among Thieves nové obrázky

Dnes jsme se měli dočkat nových informací a obrázků o jedné velké Playstation 3 exkluzivitě. Nakonec jsme se dočkali jen pěkného nášupu nových obrázků ke hře Uncharted 2: Among Thieves, která ovšem je velkou PS3 exkluzivitou, jenž může pořádně pomoci černé konzoli od Sony. Na obrázkách vidíme hlavního hrdinu Nathana, jak spolupracuje s novou ženskou hrdinkou Chloe Frazer link . Kromě toho nám obrázky ukazují i další akční záběry. Rozhodně si je prohlédněte na kartě hry Uncharted 2: Among Thieves nové obrázky http://www.konzolista.cz/seznam-her/karta/uncharted-2-_36.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 339
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Jednička byla naprosto vynikající akční adventura.. Na dvojku se těším jak blázen :D, ale jelikož už nový hry nekupuju pač je to děsný vyhazování peněz:D, tak i tahle pecka bude bazarovka :D. Jo a víte jak byl vždycky mokrej když padl do vody ? Schválně jestli na něm tady bude zůstavat chvilu sníh když třeba vlezete do nějaký budovy a pak se rozpustí :)..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Uncharted 2: Among Thieves informace, využije 100% PS3 !

Po obrázcích z Game Informeru vám přinášíme i informace. Nathan Drake (Nolan North) bude nyní pátrat po zmizelé lodi, kterou použil na zpáteční cestě do Itálie Marco Polo. Nathana při této cestě bude doprovázet nová ženská postava jménem Chloe Frazer, ale není vyloučeno, že se nevrátí také Elena se Sullym. Úroveň, kterou měli hráči možnost vidět v teaseru, se odehrává ve vesničce v Nepálu, kde si Nathan poprvé střihne stealth prvky. Nemusíte se ale bát, že by pořád nešlo o akční adventuru. Hráči se nyní dočkají daleko dynamičtějšího systému, kdy budou moci střílet ze všech pozic. Dokonce pokud se budete krýt a mířit na nepřítele, pořád se budete moci pohybovat. Graficky vypadá druhý Uncharted lépe než první díl a vývojáři dokonce prohlašují, že využije hardware PS3 na 100%.

preview : http://www.konzolista.cz/preview/uncharted-2-among-thieves_33.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 months later...
  • 2 weeks later...
Gameplay ze hry, která vypadá skutečně úžasně:http://www.gametrailers.com/video/extended-warzone-uncharted-2/49328

jo jo, na to jsem už taky koukal, tak grafika a animace pohybů nemají chybu, po technické stránce naprostá bomba, samotný obsah zatím hodnotit nemůžu :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

Naprosto perfektní gameplay http://uncharted-ps3.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=18:uncharted-2-nepestava-pekvapovat&catid=1:novinky Sice natáčenej kamerou, ale tén déšť to je něco neuvěřitelnýho jak se ty kapky odrážejí prostě hra roku!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu