Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 339
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno

Dneska hra přišla a stihl jsem jen singl a dojít až k tibetu

Pocity jsou takové, že tak graficky vypadající hru jsem ještě neviděl

Hratelnost je úžasná i efekty a nejlepší je že si můžete vybrat jestli budete postupovat a zabíjet potichu nebo jako rambo nahlas to vystřílet

Kdo hru zapne tak hned první mise si myslím že je asi jedna z nejlepších z celé hry i když jsem hrál tak 10 proc. hry asi

Odesláno
mě by zajímalo před koupí tehle pecky ... jedna věc ten konec na vlaku před tunelem je rendrovany filmeček a nebo je to ingame :D ne že by to ovlivnilo koupi to v žadnem případě ale jen tak ze zvědavosti

ta cast ve vlaku je masakr nazivo, zadnej filmecek :cheesygrin:

btw: jinak se mi trosku zda ze naughty dog par zasadnich napadu cerpaji i z tomb raidera (viz ten pruvodce v zasnezenych horach.. atp) ale ztvarnili to zpusobem ktery nema v historii her obdoby! desne se mi to vse libi paneboze :wohow:

Odesláno

tak já jsem dneska došel až do 25. kapitoly, ty zombíci s kušema jsou vážně vostří, nejdou zabít a mají nekonečno munice... to je poprví co jsem se nějak na dýl zasekl, jsem zvědavej jak tuhle pasáž projdu na crushing... mimochodem jsem procházel ty odměny v MP a dost mě zaujalo - kostra Marco Polo za Platinum Trophy a kostra Genghis Khan za dohrání na Crushing, už to vidím, jak tam za pár týdnů běhají v MP samí kostlivci :D

Odesláno

Teďka hraju podruhé na hard a užívám si to stejně jako při prvním hraní. Do srdce se mi vryla mise s vlakem, něco úžasného, tu bych mohl hrát pořád dokola a ztvárnění tibetské vesnice, jsem měl pocit že se tam fakt procházím já sám .-) Ta grafika je prostě (ne)uvěřitelná.

Docela mě zamrzelo že některé pasáže z příběhu trochu připomínají první díl, čekal bych že vymáčknou něco.. originálnějšího.. ale nechci nikoho ochuzovat o zážitek - zkuste sami ;)

Odesláno

dohrano a je to naprosta bomba. zacal to hrat i bracha,kterej jinak moc nehrava. v nekterejch mistech hlavne na konci jsem se na normal celkem slusne zapotil...vzhledem k tomu ze chci platinu jsem zvedavej jak budu davat hard a crushing :D jinak multiplayer samozrejme skvelej,ale to uz vime od bety ze :) docela doufam ze bude nejakej singleplayer dlc

Odesláno
dohrano a je to naprosta bomba. zacal to hrat i bracha,kterej jinak moc nehrava. v nekterejch mistech hlavne na konci jsem se na normal celkem slusne zapotil...vzhledem k tomu ze chci platinu jsem zvedavej jak budu davat hard a crushing :D jinak multiplayer samozrejme skvelej,ale to uz vime od bety ze :) docela doufam ze bude nejakej singleplayer dlc

to jo, tak jsem měl na normál v některých psážích docela problém, osobně bych ocenil DLC v podobě MP map, protože i když 7 není zas až tak malé číslo, časem se to ohraje a pak hra omrzí, chtělo by to podporu alespoň jako mají CoD... a ještě by nebylo špatné přidat do těch map všechny zbraně co jsou v singlu, třeba s takovou kuší by mohla bejt prdel :D

Odesláno
Mam dotaz na ty co uz hrali a dohrali uvazuji porad o koupi ale zajima me jedna vec.V recenzich sem cet ze u hadanek se musi vyuzivat i drakeovi poznamky,nacrtky atak.Daa se to tedy zvladnout i kdyz nejak extra super nezvladate anglicky jazyk?

uplne v poho, s timhle si vubec starost nedelej! jsou to poznamky graficke - tedy obrazky, zadna slohovka z anglictiny :D

Odesláno
Tak fakt blbe na tom s ni nejsu da se rict ze ji celkem zvladam u kazde hry si pribeh vychutnavam pokud tam ta aj neni fakt tezka.Jenom me fakt nebavi ¨cist dlouhosahly clanky v aj dys jim treba nerozumim uplne.Ale jinak dik za odpovedi.

tyhle hry se opravdu nemusis bat, vystacis si s par slovy jako move, hurry, rpg.. :cheesygrin: nezapomen je to akcni hra, ne textova adventura :roll:

Odesláno
tyhle hry se opravdu nemusis bat, vystacis si s par slovy jako move, hurry, rpg.. :cheesygrin: nezapomen je to akcni hra, ne textova adventura :roll:

je to sice akční hra, ale ze značné části postavená na skvělém příběhu, a ten si se slovy hurry, move a rpg moc nevychutnáš

btw. s HOWENEM hrajem skoro každej den, takže pokud chcete hrát s náma, přidejte si nás, občas se nám podaří zajistit dobrou partu na DM :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu