Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
je to sice akční hra, ale ze značné části postavená na skvělém příběhu, a ten si se slovy hurry, move a rpg moc nevychutnáš

btw. s HOWENEM hrajem skoro každej den, takže pokud chcete hrát s náma, přidejte si nás, občas se nám podaří zajistit dobrou partu na DM :)

jasný, sice už ted mám v přátelích asi 20 lidí, co tu hru mají, ale všichni tam nejsou ve stejnou dobu, takže rozhodně další lidi uvítám...

• Odpovědi 339
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno

Předem se omlouvám za DP. Dneska jsem si zapl U2 a co nevidím, vybafne na mě update. Tak hrychle nainstaluju a v duchu se připravuju na vyřešení problému s padáním, hledáním hráčů, popřípadě na nové postavy do MP. Jaké je však mé překvapení, když místo toho zjišťuji, že jsem přišel o všechny zakoupené postavy, neboť ve hře jsou nyní jen dvě, jedna na každé straně. Za padouchy máte kostlivce a za hrdiny nějakého blbečka. Dodal bych k tomu snad už jen jediné, zatímco většina vývojářů své hry rozšiřuje o různé přídavky, Naughty Dog své U2 raději osekává. :)

Odesláno

Po x hodinovym guitar hero maratonu u kamosa, prokladanym samozrejme alkoholem sli vsichni v 5 rano spat tak sem si na jeho ps zalozil novej ucet abych mu nesmazal omylem save a v opravdu velmi zajimavym stavu sem to zacal hrat. A aji s obcasnyma usinacima prestavkama sem se za dve hodiny dostal skoro pres muzeum a jo asi to fakt dobry bude :D

Odesláno
Po x hodinovym guitar hero maratonu u kamosa, prokladanym samozrejme alkoholem sli vsichni v 5 rano spat tak sem si na jeho ps zalozil novej ucet abych mu nesmazal omylem save a v opravdu velmi zajimavym stavu sem to zacal hrat. A aji s obcasnyma usinacima prestavkama sem se za dve hodiny dostal skoro pres muzeum a jo asi to fakt dobry bude :D

:lol::lol::lol: škoda že nemám doma Guitar Hero :D

Odesláno
Předem se omlouvám za DP. Dneska jsem si zapl U2 a co nevidím, vybafne na mě update. Tak hrychle nainstaluju a v duchu se připravuju na vyřešení problému s padáním, hledáním hráčů, popřípadě na nové postavy do MP. Jaké je však mé překvapení, když místo toho zjišťuji, že jsem přišel o všechny zakoupené postavy, neboť ve hře jsou nyní jen dvě, jedna na každé straně. Za padouchy máte kostlivce a za hrdiny nějakého blbečka. Dodal bych k tomu snad už jen jediné, zatímco většina vývojářů své hry rozšiřuje o různé přídavky, Naughty Dog své U2 raději osekává. :)

jo trochu to podělali s tím upgradnutým haloweenovým mulťákem, ale ono to bude asi jen dočasné, myslím že se máme ještě na co těšit, viz. chystaný downloadable content etc...

(zdroj: 1UP)

Jinak lidi, stále se tu jen probírá MP, ale co Single, už drtíte alespoň Crushing? :cheesygrin:

• 4 weeks later...
Odesláno
mě chybí u obou dílů Uncharted už jen "crushing", tzn. u obou jsem skončil na 91%. Když jsem se snažil tuto obtížnost projet v Uncharted1 tak mě to nějak přestalo bavit, opravdu zdrcující, respektuju ty co to dokázali. Dávám si tedkom pauzu a hraju Prince :D

No bylo to maso.Jedničku taky nemám na crushing a jednü trofej, tuším že 50 kill za sebou. Chystám se na to později. Teď půjdu do COD4/2.:wohow:

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu