Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak se orientovat na Xbox Live?


Ji2

Otázka

Ahoj, vzhledem k tomu, ze se na Xbox live nepripojuji, ptam se timto na nekolik otazek.

1.) Co obnasi prvni pripojeni na live? Musim si vytvorit online account, kteremu bude prideleno nejake ID a jiny uz potom nebudu moci mit?

2.) A jakmile se pripojim, nedojde k tomu, ze by se mi nechtene stahlo X MB updatu a aktualizaci?

3.) Pokud se uspesne zorientuji, jak je to s nakupovanim pres marketplace? Musim do accountu uvest jinou zemi (UK), aby se mi tyto sluzby zpristupnily?

4.) A jak je to s MS points? Pokud si koupim kupon, kam pak zadavam kod, jde to pres ro zhrani Xboxu? Anebo pod mym account ID pres web browser?

5.) Pri koupi Xboxu bylo soucasti baleni nekolik manualu, vcetne pruvodce Xbox live. Obsahuje nejaky tento material "vstupni" MS points, jako bonus?

6.) Existuje nejaky volne pristupny katalog sluzeb, her a add-onu, vcetne jejich ceny v MS points, ktery bych si mohl prohlednout jinak, nez pres Xbox live?

7.) A kdyz si nejaky skin ci hru stahnu pod urcitym offline accountem a tento pak smazu s tim, ze chci odstranit vsechno, co na sebe vaze, smaze se i tato hra ci skin?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
  • Moderators

1. Presne tak , musis zalozit account , klidne jich muzes mit i vic pokud chces...

2. Na live se dostanes jen s nejnovejsim updatem...

3. Nakupuje se pres ms points , takze je to vcelku fuk , US pointy jsou myslim levnejsi nez anglicke...

4. kod zadáš v xboxu třeba při nakupování

5. Ne

6. Nevim jiste , ale myslim ze ne...

7. Taky nevim jiste , ale myslim ze ne ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Diky, ja myslel predevsim updaty her. Nepreji si mit hru updatovanou, nacez pak zjistim, ze dany patch zapricinil napr. freezing issues, jako tomu bylo u Ninja Gaiden 2.

A ja se obavam, ze jakmile se pripojim, automaticky se nacte historie her a k nim se bez meho vedomi zacnou stahovat updaty, coz si nepreji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators

No pokud budes pripojenej na live a bude k dispozici novy update , nainstalovat ho musis .

Pak je moznost jeste odpojit se od live .

Podle me je to ale blbost neupdatovat , vzdy je lepsi mit vsecko co nejvice aktualni .

Pokud vydaji chybny patch , tak se urcite nekdo ozve a vyvojari , urcite vydaji nejaky co uz bude funkcni .

BTW Ninja gaiden II sem mel taky , i sem ho updatoval patchem , ale nikdy se mi nesekl ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Nn, domnival jsem se, ze k updatu dojde na zaklade informace ze systemu a pokud bych mel napr. 25 her ulozenych v historii hrani, doslo by k automatickemu opatchovani.

Ted jen tak prubezne prochazim cenik sluzeb na strankach Micro$oftu. Obycejne zlodejske praktiky v demagogicke rousce plytkych kecu o vylepseni.

Platit si za temata, herni obrazky atd.? Des.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Je pravda, že nechat si platit například za témata je podle mě vážně ubohý, když už platíme za xlive gold, na druhou stranu je to obchod, takže se tomu zase tolik divit nelze, občas je dobré se chvíli porozhlídnout a zjistíš že i některý věci se dají stáhnout zadarmo a také jich není úplně málo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak jsem včera z fleku prošustroval 4200 points na Live Marketplace. Co mne ovšem jakožto offline uživatele překvapilo a naštvalo zároveň je fakt, že se váš online account včetně zvoleného gamertagu atd. automaticky sjednotí se stávajícím offline profilem - při offline hrání pak nemáte takřka vůbec žádnou možnost editovat profil a jste systematicky vedeni jako XBLA uživatel.

Založil jsem si tedy nový profil.

Další věcí je, že jsem se snažil dohledat bezplatně stažitelné obsahy, add-ony, pictures či hry (Aegis Wing, Worms atd.), ale k mému překvapení jsem žádné takové položky na Live Marketplace neobjevil. Nevím tedy, jestli to byl fiktivní ruch, ale na mnoha fórech jsem se dočetl, že některé z her je možné si zdarma stáhnout, aniž by se jednalo o trial.

Micro$oft ve mně tedy opět utvrdil představu, že se jedná o dobře marketingově organizovanou chiméru, která cucá $ kde to jen jde - ostatně, costume pack pro Ninja Gaiden 2 - 200 MS points za jeden pack, to je trochu moc. Stejně tak jako "Mission Mode", který sestává ze známých lokací, které jsou prostorově ohraničeny a v nichž máte za úkol pokosit pár nepřátel - tato sranda 800 MS points.

Židi!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Právě jsem stáhnul asi 10 free témat a 10 volně stažitelných gamer packů:D

Stačí jen umět hledat a chvilka trpělivosti..:D najděte si na Live temata atd a dejte radit podle pismena...a jen jedte podle abecedy... A...a hledejte ..a jak uvidíte nějakej nápis co není hra,nebo to má obrázek jakoby ničeho tak klikněte a rázem tam bude free theme nebo gamer pack;)

zkuste to například u písmene X tam jich pár je;) :D btw.Winter Theme je v "New Arivals" pro GOLD uzivatele stále zdarma ke stažení :D;)

Jinak já jsem osobně s Live dost spokojen...až na těch málo free věcí no:ú ale je to obchod :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu