Spilif Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 No myslel sem že založím topik ale když vidím tohle tady tak se teď ptám hraje to tu vůbec ještě někdo já to teď hodil do psp a musím uznat že je to docela sranda takže nedáme někdy třeba on-line jestli se nás tedy sejde víc:psp:??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistacie Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 ja bych klidne dal jenom mi ted nejde s psp se nak pripojit na wifinu ale hned jak to rozdejedu tak v klidu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 ja bych klidne dal jenom mi ted nejde s psp se nak pripojit na wifinu ale hned jak to rozdejedu tak v klidu :) Super tak to se pak někde sejdem;-) A jinak tohle je ta poslední verze snad takže jestli někdo chce tak hurá na to:psp: http://www.multiload.cz/stahnout/117053/cspsp_mod-rar/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 je tam single player? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Leden 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 je tam single player? jop je ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Nedávno Wiloman vytvořil novou verzi... můžete jí najít zde: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2010010002 Taky jí s váma rád zapařim, je to pecka...:D A když tak sem dejte pls ten odkaz na to CSPSP, který hrajete... Je jich strašně moc a nevim co stáhnout.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Nedávno Wiloman vytvořil novou verzi... můžete jí najít zde: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2010010002Taky jí s váma rád zapařim, je to pecka...:D A když tak sem dejte pls ten odkaz na to CSPSP, který hrajete... Je jich strašně moc a nevim co stáhnout.. No já hraju tedy ode dneška to poslední co jsi dal odkaz jinak tu verzi sem hodil i do mého postu v příspěvku snad to nikomu nevadí... A jinak jdu to hrát;-):psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 ted jsem zkousel hrát MP a vůbec mi to nejde...:( pořád to nabíha při Logging in... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 ted jsem zkousel hrát MP a vůbec mi to nejde...:( pořád to nabíha při Logging in... Zkusím a napíšu ale odpoledne jsem hrál a úplně v pohodě:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Zkusím a napíšu ale odpoledne jsem hrál a úplně v pohodě:psp: a jakou verzi? dej link pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 a jakou verzi? dej link pls Tohle jsem si stáhnul a pak sem to upnul snad to nikomu nevadí jinak je to ta poslední verze z novinek:psp: http://www.multiload.cz/stahnout/117053/cspsp_mod-rar/ A kdyžtak sem hoď nick já hraju pod Spilif Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 tak mi ten MP pořád nejde...:( Nevíte co stim? Prostě mám na displeji pořád Logging in... a konec.. Kdo mi stim pomůže, bude mít odměnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 tak mi ten MP pořád nejde...:( Nevíte co stim? Prostě mám na displeji pořád Logging in... a konec.. No tak to nevím já vytvoříl Nick a jede to hned.. Opravdu nevím kde by si mohl mít problém:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Tak jsem našel verzi hry, kde mi MP jde, jenže to nejspíš nikdo nehraje, takže nemůžu najít server... každopádně kdyby to nekdo chtěl zkusit tak jsem jí upload.. Tahle verze se lip hraje nez ostatni a je lepsi, tak vyzkousejte a mohli by sme se domluvit i na MP... Tady je: http://uloz.to/3547298/cspsp-s.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaTTheS Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 taky bych zahrál, ale nwm proč mi to nejede :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.