iwic Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2008 ahoj mam dotaz reklamoval sem ps3 mam novy ale nejde mi se prihlasit na muj puvodni nick.napr.pri hre cod 4 multi bych rad pokracoval v tom co jsem mel nahrano.ted musim zacinat od zacatku. muj nick je ivosh2
0 tekken90 Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2008 jeden účet může být až na 5-ti konzolích ...takže nevidím důvod proč by to nešlo..zkus se na PSN přihlásit z PC
0 iwic Odesláno Prosinec 3, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 3, 2008 a kde se mohu prihlasit prosim link
0 huhla Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 3, 2008 http://www.us.playstation.com/ US účet
0 Moderators romeno Odesláno Prosinec 3, 2008 Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 3, 2008 us.playstation.com/store US ucet store.playstation.com EU ucet
Otázka
iwic
ahoj mam dotaz reklamoval sem ps3 mam novy ale nejde mi se prihlasit na muj puvodni nick.napr.pri hre cod 4 multi bych rad pokracoval v tom co jsem mel nahrano.ted musim zacinat od zacatku. muj nick je ivosh2
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts