iwic Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 ahoj mam dotaz reklamoval sem ps3 mam novy ale nejde mi se prihlasit na muj puvodni nick.napr.pri hre cod 4 multi bych rad pokracoval v tom co jsem mel nahrano.ted musim zacinat od zacatku. muj nick je ivosh2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 jeden účet může být až na 5-ti konzolích ...takže nevidím důvod proč by to nešlo..zkus se na PSN přihlásit z PC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 iwic Odesláno Prosinec 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 a kde se mohu prihlasit prosim link Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Prosinec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 http://www.us.playstation.com/ US účet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Prosinec 3, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2008 us.playstation.com/store US ucet store.playstation.com EU ucet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
iwic
ahoj mam dotaz reklamoval sem ps3 mam novy ale nejde mi se prihlasit na muj puvodni nick.napr.pri hre cod 4 multi bych rad pokracoval v tom co jsem mel nahrano.ted musim zacinat od zacatku. muj nick je ivosh2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts