Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 251
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Hehe, budu kupovat PS3 a MW2 bude asi má první hra :) Ale nasrali mě s Prestige Edition - nejdřív ji nabízeli i za 2,5k a teď se cena vyhoupla na 5... někde i na 8 :D tak pude Hardened :) A mimochodem - nebyli by jste radši kdyby jste k MW2 sedli a nic o něm nevěděli? Třeba ta teroristická mise na letišti - haluz to bude tak jako tak, ale kdybych o ní nevěděl, tak by to se mnou asi seklo :D takhle je překvapení mírnější...

Odesláno

Naprosto skvělá game .. včera sem do dohrál..

ten konec mě taky celkem dostal mi to připadalo jak film :)

jinak momentálně je to pro mě nejlepší fps co sem kdy hrál...

stejěn je zajímavé jak se cod serie rozjela ... začalo to u jedničky u té sem online pročabal uplně mrtě dlouho :_D

no a teď mám dojem že cod vychází pravidelně jako nhl .. ale je to jen dobře :)

Odesláno

Modern Warfare 2 zbořil všechny rekordy

Včera se všichni hráči dočkali pokračování akčního hitu Modern Warfare, přičemž vzali obchody útokem. Očekávalo se, že během několika dní bude mít Modern Warfare 2 na kontě několik milionů kusů a bude atakovat všechny prodejní rekordy. Stalo se a během jediného dne se prodalo přes 7 milionů kusů, což je o dost více, než ty nejodvážnější odhady. Modern Warfare 2 se tak stal nejprodávanější hrou ve videoherní historii. Očekává se navíc, že za první týden prodeje se udá přes 10 milionů kusů. Pro srovnání dodejme, že třeba takového GTA 4 se prodalo za první týden 5.92 milionů kusů. Nejvíce se Modern Warfare 2 kupuje na Xbox 360 s 55%. 33% připadne na Playstation 3 verzi a zbytek na PC verzi.

...........................

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu