togregor Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 ty uz ho mas? jaja vcera sem to kotil do 4 do noci a stalo se tam toho tolik ze mam pocit ze sem uz za pulkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 super hra :) včera jsme to dojel na regular obtížnost :) jdu zkusit na veterán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haja Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 nezda se vam to trochu osekany je to tim ze je to ditributorska verze nebo si myslite ze to tak ma byt napr. ty stiny jako nejsem ten co prestane hrat hru kvuligraf. to ne nedej boze ale jen tak s eptam a co se tyce hry tm neni co vytknout nekompromisne hra roku dle me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pero6666 Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 aha ja myslel ze tady v tom foru resp. topicu jede jen ps3..tak proto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 Od včera to už taky jedu,ten masakr na letišti je moc...:) Je to bezvadná střílečka-akční,rychlá,plná efektú a slušně vypadající..prostě good work :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 kvůly multiplaytform. pravidla musí být jeden topic pro x360 i ps3 ... bohužel všechno bývý v ps3 bo to zakládá tekken :D ... a být rychlejší jak on někdy prostě nejde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 Super hra,teď ďelám na veterána misi v riu a je to docela dost těžké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 Super hra,teď ďelám na veterána misi v riu a je to docela dost těžké. Zrovna v riu mam zásek..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 No zrovna když začíná to rio jak běžíš za mcTavishem..oni se pak zastaví v uličce a kus před tebou běží černoch do schodů,zabít ho nesmíš a když uteče tak je to taky špatně...co s tim? jestli to je co myslim tak ho zkus střelit do nohou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 no právě jsem dojel mise ve vězení "the only easy day ... was yesterday" a "the Gulag" na veterán ... zatím to jde ... lehčí než cod 4 a cod 5 ... to že tam nelítaj ty granaty je fain :) EDIT: tak už jsem to projel na veterána :shock: ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanteCZ Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Hehe, budu kupovat PS3 a MW2 bude asi má první hra :) Ale nasrali mě s Prestige Edition - nejdřív ji nabízeli i za 2,5k a teď se cena vyhoupla na 5... někde i na 8 :D tak pude Hardened :) A mimochodem - nebyli by jste radši kdyby jste k MW2 sedli a nic o něm nevěděli? Třeba ta teroristická mise na letišti - haluz to bude tak jako tak, ale kdybych o ní nevěděl, tak by to se mnou asi seklo :D takhle je překvapení mírnější... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 video z kozolisty od uzivatele ellemen z multaku search and destroy http://www.youtube.com/watch?v=3fZ_OZrRXn0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV65 Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Už aby bylo 10.11.Nechápu jak si může tuhle hru jenom stáhnout, protože hlavní předností hry je multiplayer a na XBOXu 360 s pálenkou je to o BAN.A navíc je to nástupce klasiky.:love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Ta mise jak střílíte civilisty mě dostala.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=uvUxwKEcGnU i am Pit boss :D dal bych to líp celkovej čas bych dal možná ještě na 23 ale mě to stačilo :) EDIT: video na chvíli odstaveno ... je třeba ho trošku upravit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sram_a Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Naprosto skvělá game .. včera sem do dohrál.. ten konec mě taky celkem dostal mi to připadalo jak film :) jinak momentálně je to pro mě nejlepší fps co sem kdy hrál... stejěn je zajímavé jak se cod serie rozjela ... začalo to u jedničky u té sem online pročabal uplně mrtě dlouho :_D no a teď mám dojem že cod vychází pravidelně jako nhl .. ale je to jen dobře :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Pro ty co Calla již hrály ... funguje tam prustřelnost zdí jako v COD4 .. odehráva se hra v Afganistanu ... jsou tam teroristi v těch satcích jako tomu bylo minule... nejaky dojmy PLS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Pro ty co Calla již hrály ... funguje tam prustřelnost zdí jako v COD4 .. odehráva se hra v Afganistanu ... jsou tam teroristi v těch satcích jako tomu bylo minule... nejaky dojmy PLSprůstřelnost už snad bude furt podle mě,odehrává se různě po světě,a teroristi už šátky nemaj,vypadaj jak vojáci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Sem teda dost zvědavej. Jakošto fanoušek série sem zůstal u 4. Máme v tom klan, tak žebychom přestoupili? :idea: Udivím jak se vydaří na pc, ale 4 mi připadá stále nejvíce zápasově hratelnější než ostatní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 průstřelnost už snad bude furt podle mě,odehrává se různě po světě,a teroristi už šátky nemaj,vypadaj jak vojáci jsou tam i normální teroristi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Super hra myslel jsem, že budu brečet, když jsme to dohrál :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Cudák chlapík.. http://www.konzolista.cz/novinky/dopaden-zlodej-hry-modern-warfare-2_3332.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Cudák chlapík..http://www.konzolista.cz/novinky/dopaden-zlodej-hry-modern-warfare-2_3332.html Proč chudák chlapík? Když tohle dělá musí počítat z rizikem:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steve Fox Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 tam asi neni mod třeba capture flag proti botum co ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Modern Warfare 2 zbořil všechny rekordy Včera se všichni hráči dočkali pokračování akčního hitu Modern Warfare, přičemž vzali obchody útokem. Očekávalo se, že během několika dní bude mít Modern Warfare 2 na kontě několik milionů kusů a bude atakovat všechny prodejní rekordy. Stalo se a během jediného dne se prodalo přes 7 milionů kusů, což je o dost více, než ty nejodvážnější odhady. Modern Warfare 2 se tak stal nejprodávanější hrou ve videoherní historii. Očekává se navíc, že za první týden prodeje se udá přes 10 milionů kusů. Pro srovnání dodejme, že třeba takového GTA 4 se prodalo za první týden 5.92 milionů kusů. Nejvíce se Modern Warfare 2 kupuje na Xbox 360 s 55%. 33% připadne na Playstation 3 verzi a zbytek na PC verzi. ........................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.