Dzunk Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 nevite kde maji nejlevneji v praze skladem tuhle pecku na ps3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 MW2 dohráno.. přáběh celkem dost suchej (COD4 je na tom 100x líp)... jinak efekty pěkný, nový nápady /např lezení po ledové skále) Special Ops jsou taky zajímavý... nejsilnější stránkou hry ale bude opět MP.. takže hodnotím SP 5/10 a MP 9/10... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Ja bych dal SP tak 7/10, akorat skoda, ze mistama clovek vic kouka nez hraje, ale to je dan za tu "filmovou" atmosferu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mass Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 dotaz, je v multi vypnuty ten trapny auto aim ? nebo se pouziva i tam ? (omg ) Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dooky Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 tak singl mam na xbox dohrany a dneska navecer to budu mit na ps3 kuli multaku tak doufam ze se to vyplati... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanteCZ Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 dotaz, je v multi vypnuty ten trapny auto aim ? nebo se pouziva i tam ? (omg )Dik ještě to tak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 heledal někdo tu misi ve specops na konci jak máte zabít těch 10 obrněných týpků?? (samozřejmě že mluvím o veterán obtížnosti) zkoušel jsem to chvíli s brachou a je to skoro nemožné ... kdybych měl apson kulomet ... ale s bazukou a branátometem to prostě nejde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reple Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Koupil jsem si tu hru a na knizce mam nejakej kod na di infinity wizard.Jenom ze nevim kam ho mam zadat.Byl jsem i na ty strance a tam to nikde neni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Koupil jsem si tu hru a na knizce mam nejakej kod na di infinity wizard.Jenom ze nevim kam ho mam zadat.Byl jsem i na ty strance a tam to nikde neni.... to bude asi na steamu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 reple: zadas ho na iw.com, ale jeste to neni spusteny, je to VIP access, nejaky bonusivy veci pro registrovany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Je to parádní hra ... ale mam jeden problém :lol: Celý jsem to udělal na Regular, pak jsem si řekl, že to dám na veterána a to je ten problém :D mam to celý hotový až na jednu misi s názvem LOOS ENDS. Vždycky mě sundaj granátometem těsně předtim než mě maj sundat ... nehorázně mě to štve, nemáte někdo nějakej tip jak to udělat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 super hra, hlavne multi., hraju porad tak si me klidne pridejte, PSN DaxterCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanteCZ Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 heledal někdo tu misi ve specops na konci jak máte zabít těch 10 obrněných týpků?? (samozřejmě že mluvím o veterán obtížnosti) zkoušel jsem to chvíli s brachou a je to skoro nemožné ... kdybych měl apson kulomet ... ale s bazukou a branátometem to prostě nejde :D jesli to ještě nemáš, tak asi jediná schůdná možnost (teda aspoň podle mě a několika mých kumpánů se kterýma jsme to asi po 5 hodinách udělali :D ) je ustupovat a střílet na ně(nejlépe za roh) granátometem... ale i tak je to dmntní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta8 Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Jako asi už většina lidí jsem dohrál CoD: MW2 :) ...když blu-ray disc vracel zpátky do krabičky, tak jsem okem zavadil o manuál (kterej normálně nečtu). No a ze zadní strany manuálu je kód na registraci hry na stránkách výrobce ( http://www.infinityward.com/ ). Problém je v tom, že vůbec netuším kam tam ten kód mám napsat :). Možná stupidní dotaz, ale fakt by mě to zajímalo. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 zatim to není funkční, u té "VIP" služby je napsáno COMING SOON Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta8 Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 zatim to není funkční, u té "VIP" služby je napsáno COMING SOON Jo už to tam vidím, měl bych si pořídit brejle, neboť jsem slepej jak patrona :). Nevíš kdy to začne fungovat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Kdyby někdo věděl kdy to bude aktivní, tak tam nebude napsáno coming soon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 takže, začal jsem hrát na veterána, a musím přiznat, že ta mise v Rio de Janeiru mi dává celkem zabrat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nioxin Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 pls a naco sluzi ten kod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 momentalne na nic, ale podle toho co pisou, tak registrovani budou mit uecite vyhody v podobe specialniho obsahu do hry ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Neumim moc anglicky :cry: takže mohl by mi někdo pls :bash: vysvětlit o co v Modern Warfare 2 de ? vim že to navazuje na CoD 4 a že vás ten americkej generál zradí ale nejde mi do hlavi kdo a hlavně proč zautočil na USA ? p.s. předem dík :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Neumim moc anglicky :cry: takže mohl by mi někdo pls :bash: vysvětlit o co v Modern Warfare 2 de ? vim že to navazuje na CoD 4 a že vás ten americkej generál zradí ale nejde mi do hlavi kdo a hlavně proč zautočil na USA ? p.s. předem dík :wohow: Rusko napadlo USA kvuli tomu masakru na tom letisti(ty si byla agent CIA)a oni to vedeli(Makarov)a tak te zastrelil...a zustalo tam telo Americana(tebe)..takze si Rusko myslelo ze to byla Amerika(meli zbrane co pouzivaji Navy/atd..z USA)a napadli USA..a tak vznikl ten konflikt..jediny co sem zatim nestihl je ...proc te zabil Sheperd..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
espézetka Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Předpokládám kvůli těm datům... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Předpokládám kvůli těm datům... tak to mi doslo:roll: :D ale proc sou oba na stejny strane....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grimmjow Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 sheperd byl spojeny z rusy chtel je odrazit a stat se hrdinou za odmenu chtel nechat makarova zit to je podle me v tech datech respektive makarov dostane prachy a sheperd bude hrdina kterej odrazil rusy tj ferovy ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.