espézetka Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 tak to mi doslo:roll: :D ale proc sou oba na stejny strane....... Protože to je od Activation ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 ^ no, ono je to od Activision, ale neva ;) :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 zavorka: ta spec ops mise s tema juggama jde docela vklidku... staci kdyz si jeden veme barettu a druhej intervention. nekde se zakempite, date pred sebe na cestu claymory a nechavate juggernaty pribehnout k vam a takhle to jde vklidu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Prosinec 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2009 sheperd byl spojeny z rusy chtel je odrazit a stat se hrdinou za odmenu chtel nechat makarova zit to je podle me v tech datechrespektive makarov dostane prachy a sheperd bude hrdina kterej odrazil rusy tj ferovy ne? Ne Shepard nechtěl makarova nechat žít, v další misi přece říká Price Makarovovi, že nepřítel jeho nepřítele je spojencem, tudíž z toho plyne, že Makarov a Shepard jsou nepřátelé, navíc Makarov mu řekne kde Sheparda najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanteCZ Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 ať žijou spoilery :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Ahoj lidi, chtěl bych se zeptat, jestli je u PS3 možnost hrát s dvěma profily zároveň jako je to například u X360tky. Například pokud hraji s bráchou na jedný konzoli CoD MW2 SpecOp tak na Xku můžeme hrát každý na svůj profil a dostaneme tedy každý achievementy. Ale u PS3ky mi přijde, že to nejde, dělám něco špatně nebo je ten systém na tom tak špatně? EDIT: Ještě jedna otázka k MW2, hra se mi vůbec neinstalovala na HDD, je možné někde v nastavení zvolit, aby se nainstalovala, pro rychlejší načítání a vůbec šetření laseru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 Zdar uz fachci ten kod a kdytak kde ste ho presne nasli sem asi mongol:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 funguje? ja tam mam porad COMING SOON.. kod je na manuale zezadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 funguje? ja tam mam porad COMING SOON.. kod je na manuale zezadu jo to vim ale n evim kde to najdu na netu tak mi pls napis jak na to sem mongol dik:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 co kde najdes na netu? zatim to proste nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 co kde najdes na netu? zatim to proste nejde jo to vim ale nenasel sem kam se zadava ten kod az to bude aktivni a to je ten remake cod1,2 nebo nikdo nic nevi nemas naky info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 nepřipadá Vám že u MP, konkretně mapa Wasteland je předloha převzata z COD 1 nebo 2?? je to hodně podobné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soderano Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Mam dotaz.Hraju mp a nektery hraci maji na sobe obleky jako sniper.Jak ze to maji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 protoze maji sniper? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Mam dotaz.Hraju mp a nektery hraci maji na sobe obleky jako sniper.Jak ze to maji? tobě mrdá v řepě ne ... budto nafasuješ oblečení pěšáka (jedno jesi mas kulak nebo samopal ,ten vzhled se ti mění) , nebo sniper oblek (ten si ale musis odemykat [ Woodland ghillie (oblek) je od zacatku , za 50 killu je Arctic ghillie , 75 killu je Urban ghillie a pak za 150 je Desert Ghillie , nebo pak je oblek pro borce se stitem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soderano Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 proc by mi melo mrdat????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanteCZ Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 tobě mrdá v řepě ne ... budto nafasuješ oblečení pěšáka (jedno jesi mas kulak nebo samopal ,ten vzhled se ti mění) , nebo sniper oblek (ten si ale musis odemykat [ Woodland ghillie (oblek) je od zacatku , za 50 killu je Arctic ghillie , 75 killu je Urban ghillie a pak za 150 je Desert Ghillie , nebo pak je oblek pro borce se stitem nvm komu mrdá v řepě, Ghillie suit máš když si vemeš snipu... jediný co si odemykáš je kamufláž pušky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Hra upa super 9/10 inteligence je nahovno nepratele a spolubojovnici tupci ! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 Ano odomikas si obleky pre snipera.. az nato, ze Urban je za 150 ONE HIT KILLOV so sniperkou a Desert je za 200.. mam ich kazdu prestiz :dozey: po odomknuti vsetkych dostanes title s lietadlom a embem hlavy snipera v kamuflazi .. Smazak, ano, je to remake mapy z cod1 ak sa nemylim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 tak co ? kdo už dal ve spec ops tu 2. misi z těch 3 posledních? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 keeez bych mohl rici ja :D ale hru dostanu az pod stromecek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta8 Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 tak co ? kdo už dal ve spec ops tu 2. misi z těch 3 posledních? :D Skoro...zabil mě posledni juggernaut :( :D ...byl jsem pěkně naštvanej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 Skoro...zabil mě posledni juggernaut :( :D ...byl jsem pěkně naštvanej :D tak to věřím ... naposledy co jsem to zkoušel se mi povedlo zabít max 3 ... a to jsme to hrál coop s bráchou na jednom xku xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta8 Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 tak to věřím ... naposledy co jsem to zkoušel se mi povedlo zabít max 3 ... a to jsme to hrál coop s bráchou na jednom xku xD Já to hrál taky v coop, ale s tátou xD ...sám dohrát tuhle misi je snad nemožný :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 Já to hrál taky v coop, ale s tátou xD ...sám dohrát tuhle misi je snad nemožný :D. doufám že oba mluvíme o obtížnosti veterán :D jinak fakt to je nemožný dojet sám ... kdyby aspon v tý misi byl kulomet ... to by bylo pak easy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.